Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Τοσο δυσκολο ειναι πια να βρεις μια/ εναν κυριαρχη / κυριαρχο ....αφεντρα/αφεντη ;

Συζήτηση στο φόρουμ 'Γυναικεία Κυριαρχία' που ξεκίνησε από το μέλος πιστοςσκυλος, στις 21 Μαρτίου 2018.

  1. Alpha Wolf

    Alpha Wolf Ενας, αλλα Λυκος.

    Απο την αλλη, ισως να ναι και καλυτερα, για την διαφυλλαξη της ψυχικης και σωματικης μας υγειας, με οτι λαχανικο κυκλοφορει....
     
  2. subteo

    subteo Regular Member

    Αγαπητε μου οταν παρουσιαζεται ενας τροπος ζωης οπου μπορουν να τον ζησουν μονο μερικοι πλουσιοι με λυμενα ολα τους τα προβληματα κλεισμενοι στην βιλλα τους στηριζομενοι σε αστειους και ανεδαφικους κανονες και πρωτοκολλα τοσο θα υπαρχει αυτο το μπερδεμα.Οι κανονες θα πρεπει να υπηρετουν την ουσια και να ειναι προσαρμοσμενοι στην καθημερινη πραγματικοτητα ωστε να γινει ξεκαθαρο τι ψαχνει ο καθενας.
     
  3. Dark_Explorer

    Dark_Explorer Κλωθώ: ἄτρακτον στρέφειν Contributor

    Εσύ πόσα έχεις; Κάστρο στη Σκωτία μπορείς να μου πάρεις;  
     
  4. espimain

    espimain Contributor

    Εσάς ποιος σας ζήτησε να ακολουθήσετε κανόνες;
    Μπορείτε να κάνετε ότι θέλετε και όπως θέλετε.
    Σας ενοχλεί όταν κάποιοι άλλοι αρέσκονται ν΄ ακολουθούν κανόνες και πρωτόκολλα;
    Αν σας ενοχλούν μην τους κάνετε παρέα και προπαντός μην προσπαθείτε να τους φέρετε στα δικά σας μέτρα και γούστα.
    Να βρείτε άτομα που ικανοποιούν τις δικές προσδοκίες και να συσχετιστείτε με αυτά.
    Δεν σας φταίνε οι άλλοι.
     
  5. Alpha Wolf

    Alpha Wolf Ενας, αλλα Λυκος.

    Αψογος. Υποκλινομαι.
     
  6. espimain

    espimain Contributor

    Πίσω από τα λόγια πολλών ανδρών «φετιχιστών της υποταγής» κρύβεται μια αλήθεια .
    «Θέλω να κάνω τα γούστα μου και γι αυτό πληρώνω μια πουτάνα, να μου τα ικανοποιεί επακριβώς όπως μ΄αρέσει».
    «Τώρα όμως ψάχνω να βρω μια «πουτάνα» να μου κάνει τα γούστα μου τζάμπα».
    «Είστε όλες πουτάνες που δεν μου κάνετε τα γούστα μου τζάμπα».
     
  7. Raed

    Raed Dazed

    Πίσω από τα status πολλών "φετιχιστων της κυριαρχίας" κρύβονται καποιες αλήθειες.
    "Θα βάλω status Κ για να γαμησω κάνα υποτακτικό μουνάκι." Όπως και να το κανουμε το μουνι είναι θρησκεία και οι γυναίκες υ σε overbooking.
    "Θα βάλω status K γιατί όταν μπανισω μια Mistress θα της την πέσω λέγοντας της ότι θέλω να γνωρίσω και την άλλη πλευρά του φεγγαριού." Έτσι κρύβω την υ φυση μου και βρίσκω μια Κ να βγάλω τα γούστα μου.
    "Θα βάλω status K για να την λέω στους υποτακτικους, losers, γκρινιαρηδες, μουνοδουλους, άχρηστους κα που δεν μπορούν να βρουν μια Κ και κλαψομουνιαζουν." Όπως και να ζει το statusΚ έχει άλλη χλίδα.
    Υπάρχουν και αυτοί οι "φετιχιστές της κυριαρχίας", όπως υπάρχουν και οι "φετιχιστές της υποταγής".
     
  8. estelwen

    estelwen χρήσιμη Contributor

    Θα θέλατε να υποδείξετε πού παρουσιάζεται - δημόσια εννοείται, παραδείγματος χάρη στο φόρουμ αυτό - ο τρόπος ζωής που αναφέρετε, και ποιά είναι αυτά τα "αστεία και ανεδαφικά" κανόνες και πρωτόκολλα;
     
  9. subteo

    subteo Regular Member

    Μερικα απλα παραδειγματα.
    Το Gorean lifestyle ειναι ενας τελειως ανεδαφικος τροπος ζωης.Υπαρχουν ομως Κ που εδω γραφουν οτι πρεπει να ακολουθειται αυτο το πρωτοκολλο
    Το TPE στην απολυτη εφαρμογη ειναι τελειως ανεφαρμοστο.Και ομως υπαρχουν Κ που ενω δεν ξερουν τι θα πει μαστιγιο γραφουν εδω μεσα σεντονια γιαυτο το πρωτοκολλο.
    Τα συμβολαια που υπογραφοντε μεταξυ Κ και υ ουσιαστικα καταργουντε απο την καθημερινοτητα
    Υπηρχαν συζητησεις στο φορουμ για το εαν ο υ πρεπει να σταματησει να δουλευει η να αλλαξει δουλεια με εντολη του Κ.Να υποθεσω οτι οι Κ που θα το ζητησουν ειναι βιομηχανοι και εφοπλιστες και μπορουν να συντηρησουν τους υ?
    Οταν ενα ζευγαρι αποκτησει παιδι δεν μπορει να εφαρμοσει ουτε το ενα εκατομυριοστο απο αυτα που γραφοντε.
    Συζηταμε εδω μεσα εαν ο υ πρεπει να ειναι γυμνος η τι χρωμα κολλαρο θα φοραει.Δεν λεω χρησιμα και διασκεδαστικα.Αλλα δεν ειναι η ουσια αυτα του 24/7
    Ο espimain παρουσιαζει στρεβλα οτι ειμαι εναντια στους κανονες.Δεν ειμαι.Απλα διαβασα το manual της Mistress Scarlet που περιγραφει το 24/7 στην ρεαλιστικη του διασταση.
    Τι γραφει οτι σε μια σχεση 24/7 χωριζεται σε Vanilia Time και στο DS Time καθως και DS μηχανισμοι που αυξανονται και μειωνονται αναλογα με το ποιο Time ειναι κυριαρχο στην ζωη του ζευγαριου.Οσο για τους κανονες γραφει τα εξης.
    I will be referring to a number of types of default rules throughout the manual. I apologise for the complexity but I promise it is simple in practice. 24/7 default
    rules are rules with which the submissive must comply whether it is DS Time or Vanilla Time. It is very important that you, the dominant, only has as many rules as you can remember. You may well be pressured by the submissive to continually introduce more, or you may be attracted by a new rule and add it to your list. If you have a huge list, remember them all and enforce them all, that is fantastic. But many dominants with busy lives and challenging occupations, have a limit to how many they can remember and enforce
     
  10. lizard_

    lizard_ his only purpose is A's pleasure

    φωτό έχεις???
     
  11. Φενριρ....

    Φενριρ.... Regular Member

    Η δικιά μ ταπεινή γνώμη είναι εύκολο ν βρεις.....
    Πολύ δύσκολο όμως ν βρεις να ταιριάζει από πολλές αποψεις από χημεία από απόσταση κτλ να βρεις αυτόν αυτήν που σου βγαίνει να σκύψεις το κεφάλι μόνο που ακούς την φωνή ....
    να υγραινεσαι κ ν θέλεις ν κάνεις τα πάντα για ν τον/την ευχαριστήσεις ....
    Κ εάν καηκες από το γάλα φυσάς κ τ γιαουρτι
     
  12. Alpha Wolf

    Alpha Wolf Ενας, αλλα Λυκος.

    Αγαπητο μου παιδι.

    * το gorean lifestyle βασιζεται πανω στα μυθηστορηματα και αφορουν την ζωη στον πλανητη gor οπου η κοινωνια ειναι χωρισμενη σε ελευθερους ανθρωπους, αντρες και γυναικες ελευθεροι ανθρωποι, οι οποιοι εχουν σκλαβους, ανδρες και γυναικες σκλαβους. Στα μυθιστορηματα του Norman γινεται το ελα να δεις, προσωπικα δεν εχω διαβασει ουτε ενα, το σεξουαλικο παιζει καποιο ρολο, αλλα ισως το βασικοτερο που πρεπει να γνωριζεις ειναι οτι το gorean lifestyle ειναι εξω απο το bdsm. Οταν συναντησεις καποιον που δηλωνει gorean ρωτα τον πως βρεθηκε εκει, τι ακριβως κανει και σημειωσε τι θα σ απαντησει. Με ενδιαφερει και μενα.

    * Tpe. Καντο οπως το ελληνικο δημοσιο. Ζητα Ε1, Ε2, Ε3 και Ε9 και παιξε το ´´παρτα ολα´´. Προφανως δεν εχεις κατι να χασεις..

    * Αν θες να υπογραψεις συμβολαιο, απολαυσε την καυλα οταν στο διαβαζει. Αλλη δεν εχει. Εαν κανεις και τη μαλακια να το υπογραψεις με το πραγματικο σου ονομα, θα γκαυλωνουν καποια στιγμη στο μακρυνο μελλον διαβαζοντας το διαφοροι κρατικοι υπαλληλοι, με ή χωρις στολη.

    * Εαν ενα Κ δεν ξερει που σταματανε οι αρμοδιοτητες του καλως, αλλα εσυ που σαι σκεπτομενο ατομο, κατσε και αναλογισου ποια ειναι η δικαιοδοσια του Κ στην οικογενεια σου, στη δουλεια σου και στην περιουσια σου και αν μπορει να σε κρατησει αλυσοδεμενο Δευτερα πρωι για τιμωρια, ενω εσυ εισαι π.χ. εφημερια. Θα με ενδιεφερε πολυ σε τι συμπερασματα κατεληξες, αλλα για να σου παρω λιγο το σασπενς θα στο πω, ΚΑΜΙΑ.

    * Δειξε μου ΕΝΑ ζευγαρι που εχει σχεση Μ/s με παιδια, ρητα αναμεταξυ τους, οχι με τη γειτονισσα ή τον κουμπαρο, ειμαι σαφεστατος.

    * Προσωπικη μου αποψη, το 24/7 ειναι μονο στο μυαλο και δε θα επεκταθω αλλο.

    * Προσωπικη μου αποψη No.2 , ο Espimain λεει πραγματα που πολλοι και πολλες δεν θελουν ν ακουσουν, για τους δικους τους λογους παντα. Αν δε σ αρεχουν, μη τα διαβαζεις,βρες και διαβασε αυτο που σ αρεσει και σου ταιριαζει.

    * Αν η ΜιστρεςΧΨΖ βαζει καποιους κανονες που συμφωνεις και σ αρεσουν, μιλα της, κανονισε ραντεβου, γονατισε μπροστα της και γλυψε της τις μποτες. Τι πιο απλο? Γιατι κανεις τη ζωη σου δυσκολη?
     
    Last edited: 2 Φεβρουαρίου 2019