Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Το «μαζί» δεν πρέπει να υπάρχει.Να υπάρχει το «μαζί, όσο…»

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος íɑʍ_Monkeץ, στις 12 Αυγούστου 2015.

1. Gangrel

Gangrel Καλύτερα να καώ πάρα να σβήσω

Για αρχη σε ενα κλουβι γιατι εξω εισαι επικίνδυνη 

2. Tenebra_Silente

Tenebra_Silente Contributor

Αφού παραδοξολογούμε...κουβέντα να γίνεται...χαχαχα...

Πάρε 10 ανθρώπους με παρόμοια ανατροφή, ίδιο τόπο που μεγάλωσαν, ακόμη και ίδια μόρφωση και χώρους διασκεδάσεως...
    Και ρώτα τους πως αντιλαμβάνονται την αγάπη και το μαζί...
    Θα έχεις 10 παντελώς διαφορετικές απόψεις κι ένα κοινό παρανομαστή...
    Που πιθανότατα να μην παραδεχτεί κανείς από τους 10...
    Ότι είναι εγωισμός...Και δεν θα το παραδεχτεί κανείς, ή θα το κάνει εξ' απαλών ονύχων, γιατί δεν "πρέπει"...

Ως προς το πως μεγάλωσαν οι σημερινοί μέχρι και 50αρηδες...
    Μην είσαι τόσο σίγουρη...Σε μένα δεν έλειψε τίποτε...
    Αλλά γνώρισα και γνωρίζω 30ρηδες και 40ρηδες, που να μπορούσα να κρεμάσω από τα καρύδια πατεράδες...
    Η από την μήτρα μητέρες, θα το έκανα δίχως δεύτερη σκέψη...
    Δεν φτάνει ένα πιάτο στο τραπέζι, ή ρούχα, ή τα "καλύτερα" φροντιστήρια κλπ, για να θεωρείσαι καλός γονέας...

Ο εγωισμός όταν είναι παραφουσκωμένος, υπάρχει ένα γαμάτο αντιβιοτικό...
    Λέγεται ζωή και σου ρίχνει κάτι σβουριχτές που αργά η γρήγορα, στρώνεις...
    Εγώ έφαγα αρκετές, άργησα αλλά μου τον ξεφούσκωσε και μου τον πήγε εκεί που πρέπει...
    Όσο χρειάζεται για να μην αφήνω να μου βάζουν τα πόδια στο κεφάλι...
    Όσο χρειάζεται για να μην βάζω τα δικά μου στα κεφάλια των άλλων...

Οι σχέσεις δυστυχώς είναι ζούγκλα...Η "δημοκρατία" είναι ελάχιστη αν θέλεις να λειτουργήσει κυρίως στην αρχή...
    Εκεί το θέμα είναι εκείνος/η που κερδίζει το "πάνω χέρι", να μην το καταχραστεί...

Γνώμη...

3. Θρυαλλίς

Θρυαλλίς Staff Member

Shit, παω να φαω καρπουζι  

4. margarita_nikolayevna

margarita_nikolayevna owned Contributor

Ω ναι!!! Το έχουμε πάρει όλοι μας το αντιβιωτικό. Απλά σε κάποιους δεν έχει φτάσει ακόμη, θέλουν κι άλλο!
    Δεν πειράζει, για όλους έχει η ζωή...χαχαχα

5. Gangrel

Πείτε και αλλα... πείτε και αλλα.... 
    και την βλέπω την Madeleine μόλις κάνει login να μας πετάει κλοτσηδόν έξω από το νήμα..  
    Πείτε πείτε μην σταματάτε..... 

6. margarita_nikolayevna

margarita_nikolayevna owned Contributor

Tσου!!
    Η @Madeleine Rk είναι καλοκαιρινοαερακιχαλαροπαιδακι και είναι σε αγαπητική σχέση με το σύμπαν! Δεν θα μας πετάξει    

7. Gangrel

Μου εβγαλες το ματι κακουργα μεχρi να διαβασω τι ειναι η Μadeleine  
    Γκαρσον ενα κολιριο παρακαλω 

8. íɑʍ_Monkeץ

íɑʍ_Monkeץ Contributor

@Gangrel + @margarita_nikolayevna

Όσο ψύχραιμη να είμαι... θέλω να κλάψω.   
    Έχω και εγώ ατέλειες..... πολλές μάλιστα.

Μόνο ο πόλεμος δεν αφήνει διαφυγή.
    Στον έρωτα, πάντα να αφήνετε την πόρτα διαφυγής ξεκλείδωτη...

9. elfcat

elfcat . Contributor

Στην ερώτηση σας, θα απαντούσα ανάλογα με την εποχή που θα ζούσα. Σημερα θα σας έλεγα, οτι θα έδινα την θεςη στην βάρκα στο παιδί μου. Αν ζούσα στην αρχαία Σπάρτη, θα έστελνα το παιδί μου στον πόλεμο να παει να κατακτήσει την Αθηνα με την ευχή "η ταν η επι τας".

Αλλα εσείς πως θα μου εξηγούσατε αν σας έλεγα, οτι στο ναυάγιο του Τιτανικού, παραχωρηθηκαν οι θέσεις στις σωστικές λέμβους στις γυναίκες και στα παιδια και οχι στους άνδρες που πήγαν αυτανδροι; Και οτι αυτος ειναι απαράβατος κανόνας στη θάλασσα? Απο ανιδιοτελή αγάπη στις γυναίκες;  

Και αλλη μια, πιο καθημερινή ερώτηση. Έχετε ενα παιδί και εναν σύντροφο ζωής, οχι πατέρα του παιδιου σας, με τον οποιο θελετε να ζήσετε μαζι και το μουλικο σας λεει οτι αυτο δε θελει να ζήσετε ολοι μαζι. Τι θα κάνατε;. Βλέπετε η αγάπη και το πως σχετιζομαστε στην καθημερινότητα ειναι πιο συνθετη απο τις μεγάλες αποφάσεις...

Μαζι με τους άντρες του φόρουμ, θα πρέπει να μου απαντήσουν και οι μαμάδες τους.  . Έχετε δει πολλες Ελληνίδες μαμάδες, να απελευθερώνουν τα παιδάκια τους, κοριτσάκια και αγοράκια, οταν μεγαλώσουν;

Γενικότερα. Η μητέρα και το παιδί ζούνε ενωμένοι, αδιάσπαστοι, εξαρτημένοι, εννέα μήνες, ως ενα. Απο τη γέννηση και μέτα, αρχίζει ενα μακρόχρονο ταξίδι αργού αποχωρισμου, μέχρι την πλήρη αυτονομία του παιδιου, με όλες τις χαρές και τις λύπες που συνεπάγεται αυτο. Το ταξίδι της ερωτικής αγάπης ειναι ακριβως αντίστροφο. Δυο άγνωστοι ξεκινάνε απο δυο μακρινά σημεία που προςπαθουν να ερθουν σιγά σιγά οςο πιο κοντά γινεται μεςα στο χρόνο, με όλες τις χαρές, τις λύπες και τις ματαιώσεις που συνεπάγεται αυτο.

Για το "μαζι οςο" και "το μαζι για παντα". Δυστυχώς οι θρησκείες μας εχουν εμποτισει μέχρι το μεδούλι, με την έννοια του αιώνιου, φαινομενο που δεν υφίσταται στη φύση. Η φύση γνωρίζει μονο ζωη και θάνατο, αρχή, μέση και τέλος. Το ίδιο και η ερωτικη αγάπη. Οςο δυνατή και να ειναι, οςο και τα μέρη να προσπαθήσουν, καποια στιγμή, φθείρεται και πεθαίνει γιατι και αυτη ειναι φυση. Απλως, κάποιες φόρες, για κάποιους ανθρώπους που βρίσκονται σε σχεςη αγάπης, ο φυσικος θάνατος τους προηγήθηκε απο τον "θάνατο" της αγάπης τους. Και τοτε λεμε, οτι αυτοι αγαπήθηκαν για παντα και απο παντα κλπ κλπ. Εκ των υστέρων, οχι εκ των προτέρων.

10. yannouli

yannouli busy mind

Τολμηρό μα υπέροχο οταν νιωθεις τοσο ελευθερα περιορισμένος  

11. Σωστήηη

12. thief

thief παλιοπαιδο ο Νικολακης Contributor

Το <μαζι> αντι του δεν πρεπει να υπαρχει δεν γινετε να συνυπαρχει με το < μαζι,οσο .. > ?