Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Το Φετίχ της Πάνας

Συζήτηση στο φόρουμ 'Φετιχισμός' που ξεκίνησε από το μέλος weeddplove, στις 27 Ιανουαρίου 2021.

1. weeddplove

weeddplove teen happy diaper girl ❤️

Καλημέραα το φετιχ μου ειναι πολυ περίεργο ιδιετερα περίεργο για ενα κορίτσι 20 χρόνων θα έλεγα, το ανακάλυψα απο πολυ μικρη ηλικία που πάντα φορούσα μπεμπιλινο οπως λεει η μανα μου δν τα έβγαλα ποτε μου αρέσει πολυ να νιώθω ασφάλεια (ναι με τις πάνες νιώθω ασφάλεια) μου αρέσει να ειμαι μια μεγαλη μπεμπα το λεγόμενο abdl από κούνια

2. Δίας

Δίας Live a life by design not by default

Καλώς ήρθες.
    Στην κοινότητα υπάρχουν μέλη με αυτό το φετίχ και εάν ψάξεις θα βρεις αρκετά νήματα που σχετίζονται με αυτό

3. Waggos

Waggos 22 Male ABDL

δεν είναι καθόλου περίεργο απλά δεν είναι πολύ διαδεδομένο

4. weeddplove

weeddplove teen happy diaper girl ❤️

Πλέον βλέπω συχνά βλέμματα δεν με νοιάζει ποια απέκτησα αυτοπεποίθηση ήταν μια συνήθεια που έγινε επιλογή και μετά φετιχ, δεν έμαθα ποτε σε τουαλέτα ,για αυτο ειμαι εδω δεν μπορω να αποχωρήστω πλεον τις πανες μου ναι με κοιτάνε λες και βλεπουν εξωγήινο, δεν εχω μαθει να κρατιέμαι οπότε την ώρα που μιλάμε μπορει να μου φύγουν.. μην με παρεξηγείτε ❤️

5. ABDLgirl

ABDLgirl Regular Member

Γεια σου, σίγουρα δεν είσαι η μόνη. όντως δεν ειναι συνηθισμένο και θα το χαρακτήριζα taboo στη χώρα μας. Όμως αν παργματικά γνωρίζεις θα έχεις βρει διάφορα forums, όχι Ελληνικά που ασχολουνται με αυτο.
    Είναι κάτι που αρέσει και σε εμένα. Φοράω και εγώ όπως καταλαβαίνεις απο το nick name μου.

6. Δίας

Δίας Live a life by design not by default

Έλα σιγά σιγά να γίνει ο πρώτος πυρήνας abdl !!!

7. MrEntropy

MrEntropy Regular Member

Περίεργο, με την έννοια της ιδιαιτερότητας είναι.
    Περίεργο, με την αρνητική έννοια, δεν είναι.

Το μόνο "αρνητικό" σε όλο αυτό, είναι ότι η σπανιότητα
    του, το κάνει κάπως δύσκολο να το απολαύσεις άνετα με
    άλλα άτομα.

Αυτό όμως ακριβώς το κάνει και πιο ενδιαφέρον. Όταν με
    το καλό βρεθούν οι κατάλληλες συνθήκες θα το απολαύσεις
    πολύ περισσότερο!!

8. ABDLgirl

ABDLgirl Regular Member

Εχει απόλυτο δίκιο ο Mr.Entropy.

9. Kentavros

Kentavros Owned by Mistress Kits

Δεν θα ηθελα να ημουν σεκιουριτη σε αεροδρομιο. Η αμηχανη στιγμη που πρεπει να καταλαβεις τι ειναι αυτο που φουσκωνει...

10. Waggos

Waggos 22 Male ABDL

Νομίζω ενα από τα κύρια προβλήματα με το abdl είναι ότι κάπηοι το συνδέουν στο μυαλό τους με παιδοφυλια

11. Kentavros

Kentavros Owned by Mistress Kits

Και την κρεατοφαγια με δολοφονια

12. Freja.in

Freja.in Regular Member

Κοίτα σε κάτι τέτοιο την πρώτη θέση κατέχουν οι Daddy Doms . Αλλά αυτά δεν χωράνε εδώ (εύχομαι). Είναι όμορφα τα φετίχ.