Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Το Φετίχ της Πάνας

Συζήτηση στο φόρουμ 'Φετιχισμός' που ξεκίνησε από το μέλος weeddplove, στις 27 Ιανουαρίου 2021.

1. ABDLgirl

ABDLgirl Regular Member

ισχύει αλλά δεν έχει καμία σχέση

2. ABDLgirl

ABDLgirl Regular Member

Θες να εξηγήσεις τι ακριβως εννοείς?

3. Waggos

Waggos 22 Male ABDL

Δεν νομιζω να ισχυει αυτο

4. Freja.in

Freja.in Regular Member

Μιλάω για τους Daddys , Mommys. Οπότε αν κάποιος έχει την ανάγκη να κατηγορήσει τα βίτσια μας και να τα εξισώσει με παιδοφιλία, μάλλον θα άρχιζε από εκεί. Αυτό είπα. Δική μου υπόθεση είναι αυτή. Το σχόλιο ήταν καθαρα χιουμοριστικό. Γενικότερα κάτω τα χέρια από τα φετίχ!!
    Για να εξηγήσω καλύτερα, αν σου αρέσει ένα σκηνικό βιασμού (εννοείται πως πηγαίνει αμφίδρομα και αρέσει και στον /ην παρτενέρ), πιο εύκολα θα κατηγορηθεί ο "βιαστής " από κάποιον κουφιοκέφαλο πάρα το "θύμα ".

Last edited: 31 Ιανουαρίου 2021
  5. Freja.in

Freja.in Regular Member

Δηλαδή;

6. Waggos

Waggos 22 Male ABDL

Ο συσχετισμός των daddydoms με την πεδοφιλια ή τουλάχιστον δεν το βλέπω εγώ έτσι απλά υπάρχει παντα κάποιος κακοήθεις που τα κοιτάει τα πράγματα μέσα από την δικιά του στενή οπτική γωνία

Last edited: 31 Ιανουαρίου 2021
  7. Freja.in

Freja.in Regular Member

Το ίδιο λέμε. Τώρα κακοήθης, στενόμυαλος, κουφιοκέφαλος που έγραψα. Πες ότι θες.

8. misthe

misthe Regular Member

Δεν ξέρω τι λέτε εγώ καυλωνα αν την έβλεπα με πάνα η χωρίς να τα κάνει πάνω της   . . Δεν απέχω από το φετίχ

9. ABDLgirl

ABDLgirl Regular Member

πολλά LIKE

10. MrEntropy

MrEntropy Regular Member

Πείτε με πονηρό, πείτε με περίεργο ... όταν όμως
    βλέπω γυναίκα να περπατάει μέσα στην βροχή με
    χαμόγελο και χωρίς ομπρέλλα πάντα αυτό σκέφτομαι,
    ότι ... άδραξε την ευκαιρία!!

11. Waggos

Waggos 22 Male ABDL

οτι σε κανει ευτυχισμενο φιλε

12. misthe

misthe Regular Member

Μα ποιος νομίζεις οτι θα την βοήθαγε με το παντελόνι/πάνα να μην παγώσει το τσουτσουνακι της χειμωνιάτικα ? Πρέπει να βοηθάμε τον συνάνθρωπο μας