Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Το Φετίχ του Κερατώματος: Cuckolding

Συζήτηση στο φόρουμ 'Φετιχισμός' που ξεκίνησε από το μέλος SM_Art_Lady, στις 3 Οκτωβρίου 2006.

1. apeiros33

apeiros33 New Member

Καλησπέρα και απο εμενα.. Νεος εδω... Αλλα θα σας πω την εμπειρια μου με cuckolding... Ειχα παλιοτερα μια σχεση που τησ αρεσε γενικα το σεξ. της προτεινα να την παρει αλλος μπροστα μου και εγω να βλεπω. Εγινε αρκετες φορες. Σας λεω οτι ηταν οτι συναρπαστικοτερο εχω ζησει ως τωρα. Σ οποιον του αρεσει ας το τολμησει η Ψυχολογια τρελενεται και η καυλα παει στα υψη εκει γινεσαι υποτακτικος. ειναι οτι καλυτερο εγγυημενα

2. Καλησπέρα είμαι καινούργιος έχω διαβάσει με προσοχή το thread .... Είμαι 49 και έχω αυτό το φετίχ από τα 14... Έχω πάει με ζευγάρια ειδικά Αγγλία που ζούσα και η καυλα των σύζυγων με ερεθιζε.. Υπάρχουν πολλά είδη κερατά τουλάχιστον δέκα... Εγώ θα το εθετα ότι είμαι κερατάς ματακιας.. Θέλω απλά να παίρνω τη γυναίκα μου με άλλους η να την βλέπω να γαμιεται μπροστά μου και να μαλακιζομαι... Ιδανικό ο άλλος να είναι μαύρος... Οι επαγγελματίες είναι καλύτεροι γιατί το κέρατο είναι απόλαυση για το ζευγάρι όχι για τον γαμια.. Δεν υπάρχει κανένα είδος ομοφυλοφιλίας ή κάτι τέτοιο στην ουσία είναι swinging ή wife sharing... Σαν εξευτελισμος μου αρέσει μόνο το verbal insulting δηλαδή την ώρα που τη γαμαμε η την γαμανε να μου λέει ας πούμε, φατα τα κέρατα ή κάτι τέτοιο... Αλήθεια αν υπάρχει κάποια κοπέλα που να ενδιαφέρεται για σοβαρή σχέση ή γάμο ας επικοινωνήσει... Είμαι πολύ εμφανίσιμος έχω δύο πτυχία και δύο μεταπτυχιακά 1,85 και 92 κιλά... Το κέρατο είναι η απόλυτη καυλα με τους όρους που προανέφερα, στην Αγγλία είναι πολύ σύνηθες δυστυχώς έχασα τη δουλειά μου εκεί και βρήκα στην Ελλάδα... Δυστυχώς διότι η Αγγλίδα είναι η καλύτερη cuckoldress, της αρέσει και ο μαύρος πουτσος... Τέλος πάντων υπάρχει κάποια hotwife να μου φοράει ανελέητα κέρατα;; Σοβαρές προτάσεις μόνο...

Last edited: 16 Νοεμβρίου 2015
  3. Αν ψάχνεις κερατά,στείλε μου..

4. Σε όλους τους άνδρες αρέσει βιολογικά να τρώνε κέρατο...Βλέπει κάποιος μια τσοντούλα και ερεθίζεται,τι βλέπει;;Το θηλυκό αντικείμενο του πόθου του που είναι εκείνη τη στιγμή η θηλυκιά πορνοστάρ να τη γαμάει άλλος...

5. Έτσι και εγώ προιτιμώ να μου τα φοράει μπροστά μου...

6. _DaRkNiGhT_

_DaRkNiGhT_ femdom art

Το cuckolding δεν είναι απαραίτητο να γίνεται για την ευχαριστηση του υποτακτικού ή επειδή αυτό είναι μέρος ενός φετίχ του.
    Μπορεί να είναι μέρος της εκπαίδευσης του υποτακτικού, πόσο μάλλον όταν αυτό δεν είναι κάτι που θέλει.

7. Επειδή είμαι καινούργιος εδώ, δεν πολυκαταλαβαίνω την ορολογία...Υπάρχουν πάρα πολλά είδη cuckold,πάνω από δέκα..Εγώ είμαι οπτικός τύπος ματάκιας, λατρεύω τις γυναίκες και είμαι πολύ καλός εραστής, διότι θέλω πάνω από όλα να ευχαριστηθεί η γυναίκα,είμαι μουνόδουλος, απλά μου αρέσει το θέμα του αβατάρ μου, να μου γαμάνε τη γυναίκα και αυτή να σχηματίζει με τα χέρια της τα κέρατα..
    Δεν ξέρω που να κατατάξω το φετίχ μου, μου αρέσει να τρώω κέρατο, αυτό είναι όλο. Δεν θέλω η γυναίκα μου να είναι άπιστη χωρίς να το ξέρω,αυτό θα με εξοργίσει, θέλω να με κερατώνει για την ευχαρίστηση και των δυων μας...

8. _DaRkNiGhT_

_DaRkNiGhT_ femdom art

οκ το καταλάβαμε τι σου αρέσει, το έχεις δημοσιεύσει σε πολλά σημεία. Μιλώ γενικά για το cuckolding.

9. Ναι και εγώ το λέω όχι για να κάνω γνωστό τι μου αρέσει,αλλά για να γίνει κατανοητό πως είναι μεγάλο θέμα και υπάρχουν πάρα πολλές μορφές, απλά θα συμφωνήσω πως όλες οι μορφές έχουν στοιχεία υποταγής και εξευτελισμού, άλλες σε πιο ήπια μορφή όπως τη δική μου(λέω τώρα)και άλλες σε πιο ακραία μορφή..

10. Μία τέτοια θέλω να παντρευτώ,να με κερατώνει και να την λατρεύω που το κάνει,πολλά ζητάω;;;  

11. Cynical

Cynical New Member

Παιδιά είναι λογικό να ερεθίζει τόσους,το συγκεκριμένο φετίχ κ αυτό αποδυκνύεται γεωμετρικα φεύγοντας απ τον κανόνα της ηθικής κ μπαίνοντας στον κανόνα της φύσης όπου εκεί δεν υπάρχει πίστη κ απιστία....Κ άμα το δούμε κ κυνικά το θέμα το δίκιο,το ορθό δεν είναι αυτό που μας διδάσκει η ηθική αλλά η φύση...

Last edited: 18 Νοεμβρίου 2015
  12. Βέβαια στη φύση δεν υπάρχει η εγκεφαλική απόλαυση, αλλά μόνο η γενετήσια ορμή...Εδώ μιλάμε για φετίχ, όπως ακριβώς τα βαμμένα νύχια, τα προκλητικά εσώρουχα, τα πρόστυχα παπούτσια, αλυσίδα στο δεξί πόδι, δαχυλίδι στο δάχτυλο του ποδιού, η βέρα κλπ...
    Αλλά βλέποντας τη φύση θα δεις ότι κέρατα έχουν μόνο τα αρσενικά, και από σεβασμό στη φύση και στη βιολογία (υπάρχουν αρκετές επιστημονικές έρευνες) η γυναίκα έχει υποχρέωση να κερατώνει τον άνδρα της..