Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Το Φετίχ του Κερατώματος: Cuckolding

Συζήτηση στο φόρουμ 'Φετιχισμός' που ξεκίνησε από το μέλος SM_Art_Lady, στις 3 Οκτωβρίου 2006.

1. Πάντως στην Ιταλία που ξέρουν να εκτιμούν το καλό φαγητό, το καλό κρασί και το καλό κέρατο, γιορτάζουν σε ένα χωριό έξω από τη Ρώμη κάθε δεύτερο Σάββατο του Νοεμβρίου τη γιορτή αφιερωμένη στο κέρατο, που συμπεριλαμβάνει παρέλαση κερατάδων..

http://mandagapas.blogspot.ro/2014/08/festival-of-horns-italy.html

2. MASTER--YODA

MASTER--YODA Vincit qui se vincit

Ο όρος cuckold πρωτοεμφανίζεται τον 13ο αιώνα και προέρχεται από το cuckoo, δηλαδή το πουλί, τον κούκο. Ως γνωστόν τα θηλυκά των κούκων φαίνεται ότι απεχθάνονται τη συζυγική ζωή και αντί να κατσουν στη φωλιά να κλωσήσουν τα αβγά τους, πάνε και τα αφήνουν ύπουλα στη φωλιά κάποιου άλλου πουλιού, το οποίο, εν αγνοία του, τρώει το πακέτο να τα μεγαλώσει! Ως εκ τούτου, οι θηλυκές κουκίνες θεωρούνται υπόδειγμα συζυγικής απιστίας.

Ο όρος cuckolding είναι αμετάφραστος στα ελληνικά. Σε ελεύθερη απόδοση, ίσως να του ταιριάζει το: «κερατολαγνεία…» Η κερατολαγνεία, ως διαστροφή, δεν πρέπει να συγχέεται με το «ερωτικό τρίο» στο οποίο ο σύζυγος συμμετέχει κανονικά στο παιχνίδι και δεν παίρνει μάτι, απλώς.
    απόσπασμα απο το http://panusis.blogspot.gr/

3. Ο όρος cuckolding είναι αμετάφραστος στα ελληνικά. Σε ελεύθερη απόδοση, ίσως να του ταιριάζει το: «κερατολαγνεία…» Η κερατολαγνεία, ως διαστροφή, δεν πρέπει να συγχέεται με το «ερωτικό τρίο» στο οποίο ο σύζυγος συμμετέχει κανονικά στο παιχνίδι και δεν παίρνει μάτι, απλώς.
    απόσπασμα απο το http://panusis.blogspot.gr/[/QUOTE]

Αν σου αρέσει και το τρίο, αλλά και να παίρνεις μάτι;;; Δεν είναι κερατολαγνεία;; Αν σου αρέσουν και τα δύο;;

4. MASTER--YODA

οχι. αλλο το cockold και αλλο το τρίο . απλα ειναι δυο διαφορετικές έννοιες . απο εκει και πέρα ειναι και τα δύο καλοδεχούμε στο ερωτικό χώρο . ετσι και αλλιώς ο καθείς στα γούστα του και ο λουμίδης στους καφέδες !!

5. Κοίτα μου αρέσει να συμμετέχω,να δίνω οδηγίες κλπ, αλλά μου αρέσει να βλέπω, ειδικά αν ήταν με δύο μαζί, για να έχω καλή οπτική επαφή...Για μένα και τα δύο, είτε τρίο είτε μάτι, κέρατο είναι..

6. MASTER--YODA

ο καθένας έχει την γνώμη του. απλα όπως σου ανέφερα και πιο πάνω το ένα απο το αλλο διαφέρει ως πρός την σχέση που προυπάρχει μεταξύ του ζευγαριού και ως πρός τον τρόπο που εμπλέκονται και οι συμμετέχοντες . απο εκει και πέρα μακάρι να μην σκαλώνουμε στην ονομασία αλλα να ζούμε τα φετιχ μας όποια και αν είναι αυτά . καλή συνέχεια και καλές αναζητήσεις απο εμένα .

7. Σωστά, αυτό που πρέχει είναι να βρεθεί η κατάλληλη hotwife...

8. Koproskylo

Koproskylo Regular Member

...Eίπαμε να γίνεις κυνικός, εσύ όμως το cuckoldιασες

9. _DaRkNiGhT_

_DaRkNiGhT_ femdom art

αν βγει μπάζο;

10. Πόσο μπάζο;;   

11. _DaRkNiGhT_

_DaRkNiGhT_ femdom art

μα, εσύ για το κεράτωμα νόμιζα το έκανες, 1,52 130 κιλα.

12. Κοίτα, μια γυναίκα σάντουιτς από δύο μαύρους είναι πάντα ωραία, το ζήτημα είναι μετά...Θα μου πεις υπάρχουν και σακούλες..