Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Το Φετίχ του Κερατώματος: Cuckolding

Συζήτηση στο φόρουμ 'Φετιχισμός' που ξεκίνησε από το μέλος SM_Art_Lady, στις 3 Οκτωβρίου 2006.

1. Sejanus

Sejanus Omnis in tenebris vita laborat Contributor

το έχω ζήσει μόνο με περιστασιακή partener και είχα ξενερώσει γιατί ήταν εντελώς fake σε συνδυασμό οτι δεν υπήρχε υποταγή. Αυτό που γράφεις είναι καθαρός φετιχισμός, δεν μιλάμε τότε για D/s. Σκέψου τώρα να είναι η "Κ" σκάρτη, άμα δεν την εκτιμάς τότε για τι υποταγή μιλάμε....θα πρεπε να ΘΕΣ να ικανοποιηθεί αυτή και όχι να νιώσεις κάποια ξεφτίλα η άλλα βανιλίστικα για να καυλώσεις.

2. Blondie_lionessm

Blondie_lionessm Regular Member

Εκλαμβάνεις την επιλογή ακατάλληλου ανθρώπου δίπλα σου ως μέσο εξευτελισμού;

3. p0ltergeist

p0ltergeist Regular Member

Εάν νιώθεις ότι ο άνθρωπος που είναι μαζί σου δε σου κάνει για τον όποιο λόγο, αλλά εξακολουθείς να είσαι μαζί του, τότε το πρόβλημα είναι δικό σου.. (γενικά μιλάω, όχι συγκεκριμένα για εσένα)

4. Cucker

Cucker New Member

Σχετικά πάντως με τα χρήματα που ειπώθηκε παραπάνω, προσωπικά με καύλωσε περισσότερο τις 2 φορές που πλήρωσα έναν πορνοστάρ για να την γαμήσει, παρά τις 2-3 φορές που γαμηθηκε με κάποιους που βρήκε μόνη της και η πουτσες τους ήταν μικρότερες από την δική μου και σχεδόν ξενέρωσε.

5. nikossub93

nikossub93 Contributor

Love cuckolding

6. freemindcuckold

freemindcuckold New Member

Γεια σας και από εμένα. Το cuckold πάντως είναι κάβλα. 4 φορές έχει γίνει σε εμάς, από την τελευταία φορά έχουν περάσει λίγοι μήνες αλλά ήταν κάβλα.

7. John44

John44 Regular Member

Όλα είναι σχετικά..
    Κάτι που για σένα είναι "καυλα" για άλλους μπορεί να μην είναι...
    Επίσης η επιλογή bull δεν είναι πάντα εύκολη!!

8. freemindcuckold

freemindcuckold New Member

Ναι ασφαλώς, έχεις δίκιο και στα δύο, και εννοείται τι κίνδυνος υπάρχει σε αυτά τα μονοπάτια...

9. Berlin88

Berlin88 Regular Member

Στην ηλικία μας πιστεύω ότι ο ιδανικός bull είναι κάποιος ώριμος κύριος . Συμφωνείς ?

10. Cuckost

Cuckost New Member

Γειά και από εμένα.
    Είμαι πολλά χρόνια παντρεμένος και ερωτευμένος με τη γυναίκα μου. Τα τελευταία χρόνια έχω έντονες φαντασιώσεις και επιθυμία , να πάει με άλλον. Στην ιδέα ότι μπορεί να φλερτάρει, να βγει για καφέ και να πηδηχτει σε ξενοδοχείο, καυλώνω αφάνταστα. Πολλές φορές έχω την φαντασιωση ότι μπαίνω στο σπίτι και την πετυχαίνω να φωνάζει από καύλα , με τα πόδια ανοιχτά και να της καρφώνει κάποιος την πουτσα στο μουνακι της. Της τα έχω αναφέρει όλα, έχω προσπαθήσει πολύ και μετά από αρκετά χρόνια επιμονής, κάποια στιγμή, δέχτηκε να το κάνει, μπήκαμε σε διαδικασία αναζήτησης, βρέθηκε κάποιος υποψήφιος, αλλά μου είπε ότι θα προχωρήσουμε σε ραντεβού, αλλά δεν ξέρει αν θα το κάνει. Το θέμα είναι ότι εγώ το μπλοκαρα, γιατί αυτός μέσα από τα μυνήματα κατάλαβα ότι ήθελε να παραβεί τους κανόνες και να οδηγήσει την κατάσταση αλλού. Από τότε, όμως δεν δέχεται με τίποτα να ξανά μπει σε διαδικασία (ούτε με αυτόν). Παρά το γεγονός ότι είναι ιδιαίτερα αρνητική και εγώ ιδιαίτερα θετικός στο να γίνει, αρκετές φορές αναρωτιέμαι, μήπως τελικά αυτή το θέλει αλλά δεν έχω βρει τον τρόπο να την κάνω να εκδηλωθεί και μήπως τελικά εγώ καυλώνω τρέλα στην ιδέα, αλλά στην πράξη κάνω πίσω

Last edited: 12 Δεκεμβρίου 2022
  11. John44

John44 Regular Member

Μήπως τελικά πρέπει να την κάνεις να το θέλει η ίδια τόσο πολύ, ώστε την επίμαχη στιγμή να υπερκεράσει εκείνη τις δικές σου αναστολές;

12. Only_strap

Only_strap New Member

Δυστυχώς έχω παντρευτεί!!! Εμένα μου αρέσει πολύ προσωπικά.. κ ακόμη παρά πέρα....