Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Το Φετίχ του Κερατώματος: Cuckolding

Συζήτηση στο φόρουμ 'Φετιχισμός' που ξεκίνησε από το μέλος SM_Art_Lady, στις 3 Οκτωβρίου 2006.

1. afenthsbikys

afenthsbikys αφεντης ντινας απο σημερα

πρεπει να της το βαλεις στο μυαλο εσυ σαν φαντασιωση αρχικα

2. Cuckost

Cuckost New Member

Καλή ερώτηση, ακόμα ποιο ενδιαφέρουσα η απάντηση, αν υπάρχει

3. Cuckost

Cuckost New Member

Άσε έχω προσπαθήσει με άπειρους τρόπους, δεν γίνεται τίποτα

4. ManWithStethoscope

ManWithStethoscope No man is an island.

Ήξερα έναν cuckold fan ο οποίος συχνά-πυκνά απολάμβανε medical roleplay συνεδρίες. Σε αυτές η γυναίκα του ήταν η "ασθενής", και "εξεταζόταν" από κάποιον "γιατρό". (Πολλά εισαγωγικά πέσανε, το ξέρω, συγγνώμη.)

Τέσπα, αυτό που ήθελα να πω ήταν ότι η σύζυγος δεν είχε αρχικά καμία διάθεση να εμπλακεί σε κάτι τέτοιο. Σύμφωνα με αυτόν τον γνωστό μου, το έκανε επειδή εκτιμούσε ιδιαίτερα άλλες πτυχές της ζωής της μαζί του, και ήθελε να τον ευχαριστήσει. Πόσο πραγματικά ικανοποιητικό ήταν αυτό για τον ίδιο, δεν ξέρω, αλλά υποθέτω ότι ήταν καλύτερο απ' το τίποτα.

Η ουσία είναι ότι τα έχουν βρει μεταξύ τους σ' αυτό το επίπεδο, το οποίο φαντάζομαι ότι θέλει πολλή δουλειά από το ζευγάρι και πολλή εμπιστοσύνη και αγάπη.

5. afenthsbikys

afenthsbikys αφεντης ντινας απο σημερα

σε πολλες αρεσει αλλα δεν τολμουν για πολλους λογους

6. Berlin88

Berlin88 Regular Member

Υπάρχουν άραγε και άλλοι όπως εμε (34 χρόνων και γύρω) που λιώνουν να δουν τη κοπέλα γυναίκα τους με κάποιον ώριμο κύριο 55-60 κυριλατο καθώς πρέπει που να υπάρχει και το φλερτ το χιούμορ και φυσικά το καλό σεξ . . .

7. Nikoly

Nikoly New Member

Έχω σχέση 5 χρόνια έχω μικρό μέγεθος κινεχβ φαντασίωση να δω την κοπέλα μου με προικισμένο παρτενέρ όπου και θα με ξεφτιλιζουν

8. Δίας

Δίας Live a life by design not by default

Μην ανησυχείς , μετά από αυτό το μήνυμα θα έχεις πολλές "προικισμένες" προσφορές!

9. Cuckost

Cuckost New Member

Προσδιόρισε το μικρό μέγεθος, για να είσαι σίγουρος ότι αυτοί που θα σου στείλουν θα είναι πράγματι προικισμένοι

10. Arioch

Arioch Μαϊμουτζαχεντίν Premium Member Contributor

Να προσφέρουν τι; ο άνθρωπος έγραψε ότι *εκείνος* έχει την εν λόγω φαντασίωση, όχι ότι τη συμμερίζεται η κοπέλα του.

11. Δίας

Δίας Live a life by design not by default

Ναι αλλά έτσι γίνεται η σκέψη πραγματικότητα.
    Στην αρχή ξεκινά η σκέψη, ύστερα μαζεύουμε τα "υλικά" που χρειαζόμαστε και τέλος προχωράμε στην πράξη.
    Η σκέψη υπάρχει, εθελοντής θα βρεθεί , σιγά σιγά θα ξεπεραστεί και ο "σκόπελος" της άρνησης της κοπέλας.

12. Arioch

Arioch Μαϊμουτζαχεντίν Premium Member Contributor

- Στην αρχή δεν ήθελε αλλά μετά της έβαλα μια ταινία και αυτό ήταν!
    - Ερωτική;
    - Μονωτική!