Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Το Φετιχ ως Κατάρα.

Συζήτηση στο φόρουμ 'Φετιχισμός' που ξεκίνησε από το μέλος moretape, στις 18 Νοεμβρίου 2013.

1. moretape

moretape Pervy Perv

Καλησπέρα σε όλους.

Έχω ερωτήσεις για την αγορά.

.Έχετε ποτε επιθυμήσει να μην είχατε ποτε κάποιο από τα φετιχ σας;
    .Έχετε ποτε οργιστεί με τον εαυτό σας, επειδή είναι σεξουαλικά διεστραμμένος;
    .Έχετε ποτέ θρηνήσει για τις αναπόφευφκτες συνέπειες του φετιχισμού σας στη ζωή σας;

Ύστερα από μια ιστορία πολύ άσχημη για μένα, έκανα όλα τα παραπάνω. Και τώρα ρωτάω και εσας.

2. grayfox

grayfox New Member

Απάντηση: Το Φετιχ ως Κατάρα.

Καλημερα moretape. Εγω εχοντας περασει τον περισσοτερο χρονο μου μισωντας καθε κομματι του χαρακτηρα μου επειδη για παραδειγμα δεν μπορω να μιλησω ευκολα με αλλους ανθρωπους αν δεν σκεφτω υπερβολικα πολυ τη να πω. Οταν ανακαλυψα τα φετιχ μου τα βρηκα ως το μονο κομματι του χαρακτηρα μου που μου αρεσε. Το να μισεις τα φετιχ σου ειναι σαν να μισεις ενα κομματι εαυτου σου και λες οτι ευχοσουν να μην τα ειχες σκεψου ομως οτι το ατομο που εισαι καθοριζετε απο ολο το πακετο. Μην σε κανει μια ασχημη ιστορια να μισεις αυτο που εισαι σκεψου ποσα ατομα υπαρχουν με τα ιδια φετιχ με εσενα.

3. Απάντηση: Το Φετιχ ως Κατάρα.

Ο κόσμος είναι όμορφος γιατί είναι πολυποίκιλος. Με την ωριμότητα καταλαβαίνεις ότι η "ιδιομορφία" του καθενός είναι πηγή πλούτου. Όπως ότι καλώς η κακώς δεν μπορούμε να ταιριάζουμε με όλους. "Σωστοί" εμείς με τα φετίχ μας, "σωστοί" και αυτοί που δεν τα δέχονται. Είναι απλά θέμα αντίληψης

4. torpedo67

torpedo67 New Member

oxi..............
    oxi..............
    oute.............

5. Heretic_Angel

Heretic_Angel Regular Member

Αν έχεις ξεκινήσει από τα 20 να θρηνείς για τις αναπόφευκτες συνέπειες που έχει το οτιδήποτε στη ζωή σου, καλύτερα να τα παρατήσεις όλα και να πας να δεις έναν καλό ψυχολόγο.

6. moretape

moretape Pervy Perv

Υπερβάλεις. (βέβαια και εγω ήμουν υπερβολικός στη διατύπωση μου (π.χ. "θρηνώ"))

Πάντως, ένας καλός ψυχολόγος χρειάζεται στην συντριπτική πλειοψηφία των ανθρώπων.

7. Δίας

Δίας Live a life by design not by default

α.Σαν να ρωτάς εάν έχει επιθυμήσει κάποιος να ζήση χωρίς αλάτι και πιπέρι.
    β.Αυτό δεν το κατάλαβα ποτέ.Ποιός ορίζει και πως ορίζεται η διαστροφή εάν μάλιστα υπάρχει και συγκατάθεση των έταιρων μελών;;
    γ.Σε πάρα πολλά πράγματα ένας άνθρωπος θα πρέπει να μάθει να ζει με αυτά.Και όταν μιλάμε για "πάθη" θα πρέπει να μάθει να τα ορίζει ανάλογα με τις στιγμές.

8. Burning_flame

Burning_flame New Member

Προσωπικά ποτέ δεν ένοιωσα άσχημα για αυτό που είμαι,έτσι είναι!Και ακόμη και αν δε το βγάζω βούκινο στη γειτονιά.Πιστεύω πως είναι λάθος να μην αγαπάς τον εαυτό σου με τα υπέρ και τα κατά του,τα φετίχ σου είναι έτσι κ σ'όποιον αρέσει,δεν είναι κακό.(BTW,όλοι ανεξαιρέτως χρειαζόμαστε ψυχολόγο,υγιείς και μη,χαρούμενοι και δυστυχισμένοι,κλπ κλπ,γνώμη μου)

9. Elysium

Elysium Contributor

Για να είμαστε ειλικρινείς, με τις περιορισμένες επιλογές (ένθεν κακείθεν) που υπάρχουν σε αυτήν την χώρα, δε νομίζω να αισθάνθηκε κανείς ποτέ ιδιαίτερα τυχερός.

10. Δίας

Δίας Live a life by design not by default

Όλα τα πράγματα πιστεύω είναι το πως τα χειρίζεσαι.Και μέσα από την ατυχία μπορείς να βγάλεις και κάτι χρήσιμο.

11. Medusa X

Medusa X New Member

Δεν πιστεύω πως είναι διεστραμμένο να έχεις κάποιες ασυνήθιστες συνήθειες και προτιμήσεις. Τα έχω αναρωτηθεί κι εγώ αυτά..και πιστεύω πως αν δεν ξεπερνάνε τα όρια τότε δεν υπάρχει πρόβλημα. Το να είναι κάτι ασυνήθιστο δεν σημαίνει πως είναι και λάθος..αν τώρα κάποια φετιχ ξεπερνανε τα όρια ναι..τότε υπάρχει πρόβλημα.

12. Alpha Noir

Alpha Noir Regular Member

Αν το fetish είναι από τα πιο δημοφιλή, μάλλον υπάρχουν μεγαλύτερες πιθανότητες να βρει κάποιος το αντίστοιχο άτομο ώστε να υπάρχει αλληλοκάλυψη. Ωστόσο δεν έχουν όλες/οι την ίδια τύχη, για τα πολύ σπάνια δε, μάλλον καταντάνε ψυχαναγκασμοί αν δεν μπορεί να βρεθεί τρόπος εκτόνωσής τους από το πέρασμα στην πραγματικότητα. Νομίζω πως είναι και κατάρα κάποιες φορές, όπως μπορεί να προσθέτει ποικιλία, έξτρα ενδιαφέρον και αλατοπίπερο στην σεξουαλική ζωή, υπό συνθήκες όλα.