Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Το Φετιχ ως Κατάρα.

Συζήτηση στο φόρουμ 'Φετιχισμός' που ξεκίνησε από το μέλος moretape, στις 18 Νοεμβρίου 2013.

1. patiste.me

patiste.me New Member

Απάντηση: Το Φετιχ ως Κατάρα.

γεια σας! αρχικα να σας πω οτι ειμαι καινουριο μελος και χαιρομαι που βλεπω οτι οι συζητησεις
    εχουν καποιο επιπεδο....! κατα τη γνωμη μου η κοινωνια δεν ειναι ετοιμη ακομα να αποδεχτει το φετιχ οτι και αν σημαινει αυτο! εχω νιωσει πολλες φορες ασχημα που δεν μπορω να πω αυτο που σκεφτομαι η αυτοπου θελω πραγματικα να κανω... φοβαμαι την αντιδραση του αλλου!

2. Brand

Brand The Most Successful Delete

Θεωρώ πως η κοινωνία ποτέ δεν είναι έτοιμη για πολλά πράγματα και δεν έχει και νόημα να την περιμένεις. Τα θέματα που τίθενται εδώ, σε ψυχολογικό επίπεδο, μπορούν να χαρακτηριστούν και "προαιώνια" με μια δόση υπερβολής.

Επιπλέον η αντιμετώπιση του οτιδήποτε συχνά είναι ασταθής στο πέρασμα του χρόνου. Με λίγα λόγια, όλα...σχετικά.

3. Jak_Lompax

Jak_Lompax Regular Member

`σπέρα.Εγώ θα μπορούσα να πω ότι το φετίχ μου χαλαρά το θεωρώ κατάρα.Είμαι φετιχιστής από τα 12 μου και έχω βαρέσει του κόσμου τις φρίκες ανά τα χρόνια.Ειδικά τα τελευταία 3 χρόνια όπου το sex δεν μου προσφέρει καμία απολύτως ικανοποίηση.Κοινώς απ` το να κάνω sex με κάποια γυναίκα ιδανικών χαρακτηριστικών, προτιμώ να παίξω το "μπρούτζο" μου.Επίσης τα στατιστικά του φετίχ μου δεν είναι καθόλου ενθαρρυντικά - 4 στους 5 στη συγκεκριμένη κατηγορία είναι άντρες και επίσης είναι εξαιρετικά σπάνιο φετίχ στο ελλαδικό χώρο.Συνεπώς δεν μπορώ να βρω σύντροφο με το ίδιο φετίχ.Επιπρόσθετα είναι τέτοια η φύση του που δεν το συζητάς με άλλους ΟΥΤΕ ΜΕ ΣΦΑΙΡΕΣ.Ο κόσμος το θεωρεί εξαιρετικά γελείο(για να μη μιλήσω για ορισμένους κάφρους στο forum).

Λόγω όλων των παραπάνω θεωρώ το φετίχ μου κατάρα.

4. patiste.me

patiste.me New Member

απο προσωπικες μου εμπειριες πχ αν πεις σε μια κοπελα οτι σου αρεσει να πεζεις με τα ποδια της κατα πασα πιθανοτητα δεν θα της φανει παραξενο... δηλαδη ειναι αποδεκτο ... αν της πεις ομως οτι πχ γουσταρεις να σε παταει κατω εκει μαλλον θα εχεις προβλημα.... γι αυτο ειπα οτι η κοινωνια ακομα δεν το εχει αποδεχτει.... αλλα πιστευω πως καποια στιγμη δεν θα υπαρχει προβλημα με το να λεμε ανοιχτα τι μας αρεσει...

5. Jak_Lompax

Jak_Lompax Regular Member

Αμήν και πότε.Μακάρι ο κόσμος - και ειδικά η νεολαία - να γίνουν κάπως πιο openminded.

6. patiste.me

patiste.me New Member

φιλε jak πιστευω οτι θα γινει! το θεμα ειναι αν θα προλαβουμε να ζησουμε μια τετοια εποχη! 

7. ilias1

ilias1 https://vimeo.com/61962404 Contributor

@ JAK.

Αγαπάμε το φετίχ σου