Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Το άγχος του οργασμού

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος Syrah, στις 7 Μαϊου 2009.

?

Έχετε άγχος αναφορικά με το αν θα έρθετε ή όχι σε οργασμό;

1. Ναι - Άνδρας

2 vote(s)
    3,6%
  2. Όχι - Άνδρας:

20 vote(s)
    36,4%
  3. Ναι - Γυναίκα

10 vote(s)
    18,2%
  4. Όχι - Γυναίκα

23 vote(s)
    41,8%
  1. gaby

gaby Guest

Κι εγώ το ίδιο, χύνω σκανδαλωδώς εύκολα.

Το αποτέλεσμα είναι να μη με πολυνοιάζει το βανίλλα σεξ.

2. Miss D

Miss D New Member

εγω πάλι, εχω θέματα. Εχω να τελειώσω με συνάθρωπο πολύ καιρο. Μόνη μου, όλα είναι ευκολα.

3. lara

lara Αυτοδεσποζόμενη Contributor

Ποτέ δεν είχα άγχος οργασμού, ακόμα κι όταν δεν τον βίωνα όχι απλά σπάνια, αλλά καθόλου, κάπου μέχρι τα 20 μου χρόνια που είχα τον πρωτο μου οργασμό. Ακόμα θυμάμαι την έκπληξή μου  
    Απλά απολάμβανα το σεξ ακόμα και χωρίς, τόσο πολύ που δεν καταλάβαινα πως έλειπε κάτι.
    Μετά τα 20 άρχισε η αντίστροφη μέτρηση. Ίσως είχε να κάνει με την πολλή δουλειά που προσωπικά έκανα πάνω σ΄ αυτό   αλλά σιγά σιγά το σώμα μου έγινε μια καλοκουρδισμένη μηχανή οργασμών.
    Μπορώ να έρθω σε οργασμό σε μερικά δευτερόλεπτα, λεπτά και κάποιες συγκεκριμένες μέρες του μήνα χρειάζομαι περισσότερο χρόνο ή ακόμα μπορεί να μην ανταποκρίνεται το σώμα μου και να μην μπορώ τη συγκεκριμένη να έχω οργασμό ακόμα κι αν προσπαθώ επί ώρες. (Μια φορά είχα την υπομονή να δοκιμάσω και με κούρασε πολύ έτσι δεν το ξαναδοκίμασα. Δεν μπορώ δεν χάλασε ο κόσμος).
    Πιστεύω πως το άγχος αν θα επέλθει ή όχι οργασμός μπορεί να δράσει ως τροχοπέδη στον ίδιο τον οργασμό.
    Επίσης ανασταλτικά μπορεί να δράσει η δυσκολία κάποιας να φέρει η ίδια τον εαυτό της σε οργασμό.
    Αν από μόνη της δυσκολεύεται τότε πόσο ικανός και μάγος πρέπει να είναι ο Άντρας για να κατορθώσει πάνω σε ένα ξένο σώμα αυτό που η ίδια δεν μπορεί πάνω στο σώμα της?
    Είναι σαν να έχεις μια ξεκούρδιστη κιθάρα και τη δίνεις σε κάποιον περιμένοντας πως θα βγάλει υπέροχους ήχους. Δεν αμφισβητώ πως υπάρχουν καταπληκτικοί δεξιοτέχνες εκεί έξω, αλλά πόσο καλύτερη συναυλία θα μπορούσαν να δώσουν με μια κουρδισμένη κιθαρα?  

4. engelsblood

engelsblood Regular Member

συμφωνώ απόλυτα με τη lara και τη lady dementia..το άγχος δε βοηθάει σε καμία περίπτωση ούτε τη διαδικασία,ούτε τον οργασμό. 

5. Storm

Storm Regular Member

Δεν ξέρω ρε παιδιά, αλλά μήπως όλη αυτή η ιστορία με τον οργασμό έχει αρχίσει να μας καταδυναστεύει; Δεν είναι αυτοσκοπός πια, την ερωτική επαφή μπορείς να την ευχαριστηθείς με χίλιους δυο τρόπους και χωρίς να τελειώσεις, τόσα πράγματα περιλαμβάνει. Άμα βάζεις χωρίς λόγο στο κεφάλι σου το άγχος "πρέπει-να-φτάσω-σε-οργασμό-οπωσδήποτε", ε που να χτυπάς τον κώλο σου κάτω, οργασμό δε θα έχεις. Κοίτα να χαρείς λίγο τη στιγμή ρε φίλε. Μας φάγανε τα γυναικεία περιοδικά με το "πώς να έχετε τον τέλειο οργασμό" στο εξώφυλλο. Δεν κατάφερες να κάνεις την κοπελιά να χύσει; Δεν είσαι άντρας ρε! Εσύ μαντάμ δεν τέλειωσες; Είσαι ανοργασμικιά, φτου σου! Ηρεμία ρε παιδιά. Δεν έχασε κι η Βενετιά βελόνι αν κάτι πάει στραβά μια φορά. Κοιτάμε το δέντρο και χάνουμε το δάσος μου φαίνεται. Ο έρωτας -ή το γαμήσι, πείτε το όπως θέτε- είναι ένα πακέτο αισθήσεων και συναισθημάτων. Δεν είναι ο οργασμός και μόνο. Ας κοιτάμε να χαιρόμαστε τη στιγμή, καλό θα μας κάνει, non?

6. Eri

Eri

Χμμμμ.....Κατι μεταξυ των δυο....Σχεδον παντα φτανω σε οργασμο αμεσα, με ευκολια και χωρις αγχος και τις ελαχιστες φορεσ που δεν φτανω, απλα ευχαριστιεμαι την ολη διαδικασια και δεν αγχωνομαι αν θα εχω η οχι.......

7. jimboy

jimboy Regular Member

Απάντηση: Το άγχος του οργασμού

Εξαρτάται!Οταν τον παίζω κανένα άνχος.

Οταν κάνω έρωτα με άλλον άνθρωπο....ανάλογα τον άνθρωπο:

-όχι όταν το κάνω με κάποια που δεν πολυγουστάρω και απλά θέλω να ...."αδειάσω"
    -ναι όταν συνευρίσκομαι με μια γυναίκα είμαι πολύ καβλωμένος(δεν κρατιέμαι) και που με ενδιαφέρει να την ευχαριστήσω.Εκεί κόπτομαι να μην τελειώσω και την αφήσω στα κρύα του λουτρού.
    -μάλλον όχι όταν είμαι με έναν άνθρωπο αρκετό καιρό και τα κορμιά μας επικοινωνούν.

σόρυ κιόλας αλλά μια απάντηση ναι ή όχι ίδια για όλες τις περιστάσεις:scratchhead:

8. ipakouo_skilaki

ipakouo_skilaki Regular Member

Πρέπει να το έχω ξαναγράψει εδώ μέσα.ήμουν με μία γυναίκα vanilla παλιότερα που είχε τελειώσει μέσα σε ένα λεωφορείο από τα τραντάγματα στη διαδρομή.Μου το είχε εκμυστηρευτεί.Τυχερή...  

9. MindMaster

MindMaster Contributor

Απάντηση: Re: Το άγχος του οργασμού

Και τί σχέση έχει με το άγχος αυτό; Αγχώθηκαν οι άλλες γύρω-γύρω, που δεν τους έφθασαν οι λακούβες;

10. thaleia

thaleia Contributor

Απάντηση: Re: Το άγχος του οργασμού

βρε μπας κι ειχε ξεχασει τις μπιλιες μεσα????  

11. ipakouo_skilaki

ipakouo_skilaki Regular Member

MindMaster αυτό που θέλω να πω είναι ότι άλλες γυναίκες δυσκολεύονται τόσο πολύ να έρθουν σε οργασμό και αγχώνονται κι άλλες τελειώνουν τόσο εύκολα...αυτό εννοούσα.Ελπίζω να σε κάλυψα.Αν όχι δεν πειράζει...  

12. llazouli

llazouli Contributor

Re: Απάντηση: Re: Το άγχος του οργασμού

Λίγο το 'χεις; Θα την πετούσα όξω απ' το λεωφορείο! Αυτό λέγεται κατάχρηση λακουβοργασμού.

Μία ακόμη προσφορά του Υπουργείου Μεταφορών και Επικοινωνιών στην αναβάθμιση των υπηρεσιών που προσφέρονται στον σύγχρονο επιβάτη!