Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Το άγχος του οργασμού

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος Syrah, στις 7 Μαϊου 2009.

?

Έχετε άγχος αναφορικά με το αν θα έρθετε ή όχι σε οργασμό;

1. Ναι - Άνδρας

2 vote(s)
    3,6%
  2. Όχι - Άνδρας:

20 vote(s)
    36,4%
  3. Ναι - Γυναίκα

10 vote(s)
    18,2%
  4. Όχι - Γυναίκα

23 vote(s)
    41,8%
  1. thaleia

thaleia Contributor

Απάντηση: Το άγχος του οργασμού

δεν ξερω τι σου αρεσε περισσοτερο αγαπητε μου φιλε
    αυτο ομως αφορα σε δυο περιπτωσεις

η μια ισως αυτη που καταλαβες της αυτοϊκανοποιησης

η αλλη ειναι οταν κανω σεξ με βανιλα ατομο ...  

Υ.γ. αν δεις παλαιοτερη αναρτηση μου στο παρον νημα λεω
    οτι ειχα αγχος μηπως και τελειωσει ο αλλος και μεινω μπουκαλα
    ε λοιπον τωρα που ξερω και ελεγχω τον οργασμο μου φροντιζω να τελειωνω πρωτη ...

2. Alexkat

Alexkat Contributor

Απάντηση: Το άγχος του οργασμού

.........Υπέροχο για γυναίκα .......έως......Ανεκτίμητο.....!!!

3. isnogood

isnogood afterall, true love is the ultimate fantasy Contributor

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Το άγχος του οργασμού

το να χυσει ο πουτσος οταν τον κουνας πανω κατω και ειναι καβλωμενος , ειναι αποτελεσμα φυσικης διεργασιας ....
    το να τον διατηρησεις καβλωμενο ειναι η μαγκια ... και για τους δυο(ή περισσοτερους) παρτενερ , ακριβως οπως και ο οργασμος ....
    αντιστοιχη του γυναικιου οργασμου , στον αντρα , ειναι η ποιοτητα και διαρκεια της στυσης και οχι η εκσπερματωση .....
    μην θεωρεις λοιπον δεδομενο τον "οργασμο" του , επειδη εχυσε στο 28χρονο κορμακι , αλλα αν καταφερει και τον καβλωσει το μετεπειτα 40χρονο κορμακι , μετα απο 10 χρονια γαμου .....

μπαααα ... μην νομιζεις .... απλα οι γυναικιες χρειαζονται πολυυυυυυυυ χρονο μεχρι να προβουν σε τετοιες ανακαλυψεις ....
    στις ηλικιες που ακομα πιστευουν , εχουν κατηλημενη την RAM τους με τα οσα τους εχει πει ο εκαστοτε boyfriend εως και 5 χρονια πισω ... καθως σιγα σιγα αδειαζει η RAM απο τις "πληροφοριες" αυτες , αρχιζουν και συγκρατουν αλλες που αφορουν τον οργασμο τους ....

Last edited: 16 Ιουλίου 2011
  4. Απάντηση: Το άγχος του οργασμού

Ως προς τον σημαντικό οργασμό, ήτοι τον ανδρικό (   ), λεκτέα τα κάτωθι:
    Μερικές φορές, πολύ σπάνια όμως, έχω πιάσει τον εαυτό μου να μην πολυνοιάζεται αν θα χύσει.
    Το αναφέρω γιατί το τελευταίο κρούσμα είναι ολόφρεσκο.
    Χτες βράδυ/σήμερα πρωί είχα μια πολύ πολύ καλή κατάσταση ροής με τον "συνδυασμό του πασά" (μασάζ με κρέμες κλπ, handjobs, feet worshipping - BTW η ποδολάτρισσα γυναίκα με δυνατή γλώσσα είναι ευλογία - , nipple play, oral play, rimming και fingering) στο ενδιάμεσο διαλείμματα για κλασικό σεξ (πιο πολύ αισθησιακό παρά μπήχτικο (με ελάχιστες δαγκωματιές και ελάχιστο spanking ίσα για την τιμή των όπλων), μετά ξανά ο συνδυασμός του πασά και ξανά σεξ και ούτω καθεξής. Μου άρεσε τόσο που συνεχώς κρατιόμουνα να μη χύσω για να παρατείνω την απόλαυση ως το πρωί. Τελικά με την παράταση και τα πασαλίκια χαλάρωσα τόσο που μπήκα σε μια κατάσταση trance. Ήταν μεταξύ συνειδητότητας και ονείρου.Ε, και μετά εσκεμμένα δεν θέλησα να χύσω γιατί η ένταση του οργασμού θα μου χάλαγε το trance. Η πλάκα είναι ότι το πρωί όντας σε trance με πήρε ο ύπνος γλυκά κι ηδονικά δίχως να το καταλάβω λολ.
    Οπότε συμφωνώ ότι μερικές φορές όντως δεν είναι απαραίτητος ο οργασμός.
    Με έμφαση στο "μερικές φορές" βέβαια.
    (Εννοείται βέβαια πως άγχος οργασμού δικού μου δεν είχα ποτέ. Άμα θέλω να χύσω, θα χύσω ο κόσμος να χαλάσει.)

Όσο για τον άλλο, τον λιγότερο σημαντικό οργασμό, ήτοι τον γυναικείο (   ) παλιότερα ήμουν ιδεολόγος "εργάτης" (αχ τα φεμινιστικά νιάτα μου) και δεν μου επέτρεπα να σηκωθώ από την κλίνη, αν η άλλη δεν έχυνε πρώτα 1-3 φορές. Έχω παλέψει ακόμα και εξάωρο για να το πετύχω.
    Μετά κατάλαβα εμπειρικά και από κουβέντες με γυναίκες, πως αν η άλλη θέλει να χύσει, θα χύσει ό,τι κι αν κάνεις, ενώ αν δεν θέλει να χύσει, θα σου βγάλει την πίστη.
    Πράγματι κάποιες ήθελαν 2-3 ώρες αγώνα για να χύσουν, ενώ κάποιες έχυναν στο εικοσάλεπτο. Κάποιες δεν άγγιζαν καν την κλειτορίδα τους (περίμεναν να το κάνεις μόνο εσύ), ενώ κάποιες άλλες είχαν ήδη βρει τις στάσεις που τις βόλευαν πιο πολύ για να χύσουν π.χ. στα τέσσερα ή από πάνω ή μπρούμυτα κλπ. και όταν ήθελαν να χύσουν απλά σε έβαζαν να κάνεις αυτό που έπρεπε και τελείωναν στο πεντάλεπτο (αυτές συνήθως ήταν οι πιο γελαστοκαυλιάρες και πιο κίνκυ γενικώς που βλέπανε και ανοιχτά τσόντες και είχαν ωραίες ανώμαλες ιδέες).
    Οπότε έκτοτε χαλάρωσα λίγο. Ναι μεν δεν τελειώνω στο πεντάλεπτο, αλλα αν δω ότι η άλλη δεν χύνει στο δίωρο, κατανοώ ότι δεν θέλει ή δεν ξεμπλοκάρεται και δεν συνεχίζω τις προσπάθειες, γιατί είναι λίγο άδικο να παλεύω εγώ ολονυκτίες για να απολαύσει εκείνη μερικά δευτερόλεπτα, τη στιγμή που όταν αυνανίζεται μόνη της το πετυχαίνει σε 5 λεπτά. Ας ξεμπλοκαριστεί πρώτα.
    Κι επειδή καταλαβαίνω πως το άγχος μήπως δεν χύσει τη μπλοκάρει, φροντίζω να μην πιέζω τις μπλοκαρισμένες με επιτακτικές φωνές τύπου "χύσε", ούτε με συζητήσεις του στυλ "μα γιατί δεν χύνεις;" γιατί άπαξ και αγχωθεί η άλλη, δυσκολεύεται πολύ να χύσει. Είναι σαν τον άντρα που έτσι και αγχωθεί μήπως δεν του σηκωθεί, δυσκολεύεται πολύ να κρατήσει στύση.
    Είναι προτιμότερο να αφήνεις την άλλη να σου πει από μόνη της ότι αισθάνεται άσχημα που δεν χύνει εύκολα, οπότε εκεί την παίρνεις αγκαλιά και της λες τι όμορφα που περνάς και ότι δε σε νοιάζει αν η άλλη χύνει και να χαλαρώσει και να μη νοιάζεται για τον οργασμό και απλά να συγκεντρώνεται στη στιγμή και να τα αφήνει όλα πάνω σου μπλα μπλα μπλα και την ίδια στιγμή την ψιλοαυνανίζεις κλπ κλπ. Συνήθως, αν αφιερώσεις χρόνο το πρόβλημα ξεπερνιέται, γιατί η άλλη χαλαρώνει.

Έντιτ: Μόλις είδα το παρακάτω που νομίζω συνοψίζει το ζήτημα πολύ απλά και κατανοητά και με βρίσκει σύμφωνο.

5. atasai

atasai Regular Member

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Το άγχος του οργασμού

Εν κατάλαβα πού μου απαντάς. Νόμιζα ότι μιλάγαμε για εμάς τα παγανιστικά πλάσματα που βιώνουμε εκστατικά την απόλαυση και δεν περιοριζόμαστε σε πληβειοσύνες μέτρησης της jouissance με το σταγονόμετρο και άλλα τέτοια υστερικά που κάνουν οι νέες και αμαθείς. Ρώτησα αν και εσείς πλησιάζετε τόσο συχνά τη θέωση.

Εγώ να πω την αμαρτία μου αν φτάσω κοντά στο να τελειώσω και για τον όποιο λόγο δεν συμβεί (φιλοσοφημένος παρτενέρ που θέλει να με βγάλει από το άγχος πχ) το σώμα μου βαράει υστερία και χοροπηδάω μέχρι να πάω να μαλακιστώ ή να βγάλου κάπου τη συσσωρευμένη ενέργεια. Τι να κάνουμε, μερικές γεννηθήκαμε ταπεινές. Εϊναι εξαιρετικά σπάνιο να πάω στην πηγή και να αποφασίσω ότι δεν θέλω να πιω νερό.

6. Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Το άγχος του οργασμού

Και γιατί δεν μαλακίζεσαι μαζί με τον παρτενέρ (ή δεν τρίβεσαι στη μούρη του κλπ κλπ), αφού είσαι τόσο ταπεινή;  

7. atasai

atasai Regular Member

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Το άγχος του οργασμού

Το να μαλακιστώ με τον παρτενέρ δεν κατάλαβα γιατί δεν περιλαμβάνεται στην υπόθεση "φτάνω σε οργασμό". λολ
    Από δύο και πάνω είναι σεξ.

εντιτ:
    ααααα, τώρα κατάλαβα την ένσταση. Ναι, μίλαγα για αυτές τις σαδιστικές περιπτώσεις που αποφασίζουν να μου μάθουν ότι δεν είναι απαραίτητο να χύνω, οπότε θα πρέπει να μείνω μόνη μου πρώτα.

8. Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Το άγχος του οργασμού

Με τέτοια ανεγκέφαλα ζώα που πάτε και κάνετε ελεημοσύνες, it's no wonder γιατί είστε τόσο στριμμένες.
    Αν εγώ αντιμετώπιζα ανάλογες συμπεριφορές από τις παρτενέρ μου, θα ήμουν απείρως πιο στριμμένο άντερο από τον μέσο όρο του φύλου σου.
    Χαρά στο κουράγιο σας λολ.

9. atasai

atasai Regular Member

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Το άγχος του οργασμού

Δεν θέλω να στο χαλάσω, αλλά σε αυτό το μικρό χωριό αυτά "τα ανεγκέφαλα ζώα" είναι κάτι σύνηθες.

Είναι που είμαι διαφωτίστρια, δεν έχω πρόβλημα με τη στέρηση του οργασμού, αρκεί να έχουμε συμφωνήσει ότι είναι άδικο και όχι κάποια ζεν πράξη. λολολ

10. Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Το άγχος του οργασμού

Πέρα στους πέρα κάμπους έχει κεφαλοχώρια και κωμοπόλεις και μεγάλα αστικά κέντρα. Εμένα μου αρέσει να ταξιδεύω τον κόσμο, να γνωρίζω διάφορα ήθη και έθιμα και να μη μένω στο μικρό ορεινό χωριό με τα πρόβατα και τους τσέλιγκες. Βέβαια, ο καθείς δικαιούται να επιλέξει τους δικούς του τουριστικούς προορισμούς και τελικό τόπο διαμονής.
    Εγώ που είμαι ουμανιστής το βλέπω πρακτικά: Αν η Γκόλφω δεν χύσει μία, δεν χύσει δύο, δεν χύσει τρεις, θα βαρεθεί να κοροϊδεύει τον εαυτό της με ζενικές ακροβασίες και θα πάει να βρει άλλον Τάσο για να χύσει σαν άνθρωπος. Και καλά θα κάνει. Καλή η χορτοφαγία, πνευματική τροφή, ανωτερότητα και διάφορα τέτοια της Β' Λυκείου, αλλά κάποια στιγμή έρχεται η ενηλικίωση και σταματάνε οι αυταπάτες και ορμάμε πρόστυχα και μικροαστικά στο ζουμερό λιπαρό κρεατάκι στα κάρβουνα! Μιαμ μιαμ! Τι χυδαιότης, τι ιταμότης, τι καύλα!

11. atasai

atasai Regular Member

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Το άγχος του οργασμού

Ωραία, συμφωνώ, ώρα να κηρύξεις το λόγο της Αλήθειας σε όσες ζουν στο σκοτάδι ακόμα. Μπορείς να μεταφερθείς στο bdsm discussions.

(είναι ενέδρα για τον Anacreon που κοσμοπολιτανίζει, μην πέσετε να με φάτε οι λάτρεις της στέρησης οργασμού)

Εδώ τελειώνει από τη μεριά μου η παρέμβαση/τσατ στο συγκεκριμένο νήμα.
    Καλή σας ημέρα.

12. Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Το άγχος του οργασμού

Να κηρύξω τον λόγο της Αληθείας ε; Για 150 € την ώρα πλέον ΦΠΑ, δεν είναι κακή ιδέα, κηρύσσω οποιονδήποτε λόγο. Για λιγότερα, δεν συμφέρει.

Association fallacy (το θέμα του νήματος δεν είναι η συναινετική στέρηση οργασμού, αλλά το άγχος για τυχόν μη επίτευξη επιθυμητού οργασμού) και reductio ad cosmopolitanum στην ίδια πρόταση; Ουάου, νομίζω πως με θέλετε πολύ, δεσποινίς (με τον τρόπο της Α' δημοτικού φυσικά). Ή φοβάστε πολύ για την θέση σας στην ιεραρχία του χωριού που σνομπάρατε προηγουμένως λολολολ.  

Πράγμα που σημαίνει πως αν ο λόγος σας έχει αξία, εγώ έχω τον τελευταίο λόγο.