Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Το βάζω..δεν το βάζω.

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος Dome of Affection, στις 1 Ιουνίου 2007.

  1. Dome of Affection

    Dome of Affection Contributor

    Θα προσπαθήσω να διευκρινίσω λοιπόν:

    Καταρχήν δεν μπορώ να μιλήσω για Μ/s όπως το θέμα το ορίζει ξεκάθαρα εξ'αρχής. Άλλωστε σε άλλο νήμα @Sudden μου είπαμε και συμφωνήσαμε (όχι όλοι βέβαια) ότι απόλυτη σκλαβιά δεν υφίσταται και υπό την έννοια αυτή , αν και όπου υφίσταται δεν μπορώ να εκφέρω άποψη. (ξέρεις τι εννοώ...τη σκλάβα που θα πουληθεί, ή θα δανειστεί, που θα είναι απλά ένα αντικείμενο, χωρίς θέλω ,χωρίς δικές της ανάγκες χωρίς ,χωρίς, χωρίς...)

    Έτσι λοιπόν θα προσεγγίσω από την δική μου σκοπιά την πιο καθημερινή.

    Το δυστυχώς που ανέφερα ήταν, γιατί το μυαλό μου διαβάζοντας την ερώτηση του νήματος πήγε σε ουκ ολίγες περιπτώσεις μειωνεκτούντων σεξουαλικά οι οποίοι βρίσκουν υποκατάστατο το Μαστεριλικι ή το Ντομιλίκι για να καλύψουν τις δικές τους αδυναμίες.
    Σαφώς δεν είναι κατακριτέο , ούτε κολάσιμο κατά κανένα λόγο αν ένας άνθρωπος έχει κάποιες , φυσικές ή τεχνικές αδυναμίες. Μα θεωρώ μάλλον κολάσιμο και δειλό , να χρησιμοποιεί fake την αδυναμία ως ΔΥΝΑΜΗ και ΕΞΟΥΣΙΑ.

    Πάμε παρακάτω τώρα. Δεν διανοούμε ότι μια σχέση -όπως και να λέγεται - γίνεται να υπάρχει χωρίς σεξουαλική επαφή , χωρίς διείσδυση!! Διότι αν είναι έτσι δεν υπάρχει λόγος να είναι ετερόφυλη ή ομόφυλη ανάλογα με τις σεξουαλικές μας προτιμήσεις. Αν θέλαμε κάποιον να τον βαράμε και να του κάνουμε διάφορα σαδιστικά, θα μπορούσε να είναι ο οποιοσδήποτε ασχέτως της σεξουαλικής μας προτίμησης. (Γιατί δηλαδή να μην πάρεις τον κολλητό σου που τυχαίνει να είναι ολίγον μαζοχ και να του κάνεις σεσσιονάκια να εκτονώνεστε και οι 2? ) Επίσης αν θέλεις σκλάβο για τις δουλειές του σπιτιού και για να έχεις την αίσθηση ότι διαφεντεύεις μπορείς κάλλιστα να πάρεις μια Γκανέζα (βλ trafficking) και να χεις τη σκλάβα που αποζητάς. Να την εξευτελίζεις , να σου κάνει τις δουλειές , να της ρίχνεις καμιά ανάποδη , να την εκπαιδεύσεις να σε υπηρετεί , εεε και άμα η λίμπιντός σου πάει στα κόκκινα της ρίχνεις και μια... διείσδυση!! (τα λέω απλοϊκά και με παραδείγματα για να μη χανόμαστε στις θεωρίες ).
    Πολλές φορές σε διάφορα νήματα οι περισσότεροι δεχτήκαμε ότι η σχέση Κυριάρχου -υπό , καταρχήν έχει να κάνει με τη χημεία που δημιουργείται μεταξύ τους. Και μετά με το μενταλιτέ τους, την επικοινωνία και τα ζητούμενα των Δ/δύο.

    Θα μου πείτε: "άρα τι σε κάνει να αποκλείεις ότι ένας/μία "x" υπό μπορεί να αδιαφορεί για τη διείσδυση όσο και ένας "x" Κυρίαρχος". Ε...ναι ! μπορεί να συμβεί και αυτό, το θεωρώ, όμως, μια μάλλον περιορισμένη και εξειδικευμένη περίπτωση και βεβαίως, αν δεν ταιριάζανε δεν θα συμπεθεριάζανε!!  

    Διείσδυση τώρα ! Είπα ότι :
    εξαρτάται από το τι βάζεις και πως το βάζεις
    Καλώς ή κακώς , επιτρέψτε μου να πω πως και το μέγεθος και η τεχνική αλλά και ο τρόπος και το timing έχουν ιδιαίτερη σημασία.

    Κυριαρχία με ελλιπή (ανύπαρκτα) τυπικά προσόντα, φοβούμαι πως δεν μπορεί να υφίσταται (φοβάμαι λέω , δεν ξέρω ίσως και να υπάρχει! ) Και στα τυπικά προσόντα ενός Κυριάρχου , θεωρώ αναπόσπαστο κομμάτι αυτό ακριβώς που σκέφτεστε  .

    Έτσι λοιπόν θα τονίσω ξανά, ότι ανάλογα πως χρησιμοποιείς και τι , την ανάλογη στιγμή μπορεί η διείσδυση, να είναι τρυφερή (δείγμα αγάπης), μπορεί να είναι έντονα διεγερτική(reward ή απλά παιχνίδι) , μπορεί να είναι βασανιστική-σαδιστική (torture), μπορεί να είναι εξευτελιστική, και μπορεί οδυνηρή (αληθινή ΤΙΜΩΡΙΑ χωρίς ίχνος ίσως ικανοποίησης του υπο) -βλ. Οδυνηρές Υπερβάσεις-

    Επίσης μπορώ πολύ καλά να κατανοήσω την 'χρήση' της αποχής , για κάποιο διάστημα , ως τιμωρία ή ως σαδισμό, βασανιστικό ή ακόμα και ως τρόπο τόνωσης της επιθυμίας της υποτακτικής ή ... αυτο που λέμε be on alert!!  
    Δεν ξέρω πόσο σας κατατόπισα για τη δική μου οπτική. Ελπίζω να ήμουν τουλάχιστον κατανοητή.
     
    Last edited: 8 Ιουνίου 2007
  2. Dome of Affection

    Dome of Affection Contributor

    Re: Απάντηση: Re: Το βάζω..δεν το βάζω.

    @ tangerine Χαχααα.Αφού ξέρεις ότι σε πειράζω .(άλλωστε σε μεταξύ μας συζήτηση έχω παραδεχτεί ότι όντως τείνω να είμαι υπεραναλυτικός)

    @MPslave Υπήρξες πλέον διευκρινιστική.Ευχαριστώ.
     
  3. blindfold

    blindfold Contributor

    γίνεσε ένα με αυτήν ...

    έρχετε η ένωση , οπότε κυρίες και κυρίοι ξεχάστε τα παραμύθια περί ανωτερότητας...

    επίσης όταν λέμε Διείσδυση εγώ καταβαίνω μόνο αυτή του πέους του άνδρα ,στο κόλπο της γυναίκας , όσο αφορά το πρωκτικό είναι άλλου είδους διαδικασία κατ'εμένα ,που έχει να κάνει κυρίως με το D/s ,φυσικά για εμένα το bdsm λαμβάνει πολύ μεγαλύτερο έυρος από΄τι για εσάς ... αυτό έχω καταλάβει τουλάχιστον ...
     
  4. Dome of Affection

    Dome of Affection Contributor

    Σ' έχασα φιλε blinfold.Μου φαινεται αρκετα ενδιαφερον το ποστ σου αλλα δε μπορω να πω ότι εβγαλα νοημα.Μαλλον μου δημιουργήθηκαν ερωτηματα.
    Πες τα μου βρε αδερφε λιγο πιο εκτενώς να καταλαβω κι εγω. 

    Κατι για ανωτερώτητα είπες αλλα δεν κατάλαβα πώς τη συνεδεσες.
    Τί εννοεις ότι το πρωκτικο είναι αλλου ειδους διαδικασία και γιατί αυτή συνδέεται με το d/s περισσοτερο απ οτι το κολπικό.
    Α ,ακόμη κατι αλλο.Δηλαδη τη δυείσδυση με στραπον δεν τη λαμβανεις υποψη?
    Αλλα θα ήθελα επίσης αν μπορούσες να μου πεις πώς έφτασες στο συμπέρσαμα ότι το bdsm λαμβάνει σε σένα πολύ μεγαλύτερο έυρος από΄τι για τους υπόλοιπους.

    Thanks εκ των προτέρων φίλε.