Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Το γάντι στις Κυρίαρχες

Συζήτηση στο φόρουμ 'Γυναικεία Κυριαρχία' που ξεκίνησε από το μέλος Ηλίας, στις 17 Νοεμβρίου 2006.

  1. Stylianos

    Stylianos Regular Member

    Re: Απάντηση: Re: Το γάντι στις Κυρίαρχες

    Εννοω απλα οτι το καθε φυλο λειτουργει διαφορετικα, βασει βιολογιας, στο σεξ. Οποιος θελει να του το εξηγησω αναλυτικα με στοιχεια, ειμαι διαθεσιμος. Δεν ειπα νομιζω πουθενα οτι ειναι αποδεκτο για τους μεν ή τους δε.
     
  2. Mikra_Psemata

    Mikra_Psemata Contributor

    Απάντηση: Το γάντι στις Κυρίαρχες

    Νομίζω ότι το 125 ποστ της Sm Art Lady είναι πολύ καλο ως απάντηση σε σχετικά με τον μη διαχωρισμό του φύλλου στην διαπαιδαγώγηση αλλά και γενικότερα για την σεξουαλική διαπαιδαγωγηση των παιδιών.
    Γιατί Στυλιανέ το εγκρινείς δεν το εγκρινεις αν το θελησει η κόρη σου ή ο γιος σου( ή τα παιδιά οποιουδήποτε) θα το κάνουν ασχέτου τι θέλεις εσυ ή εγώ.
    Από εκεί και πέρα αντι να μάλωνουμε και να πεταμε τα γάντια μας και τα ρουχα μας (εκτός και αν κάποιος το κάνει αργά και αισθησιακα) για την φύση και την βιολογια και ποιος έφτιαξε ποιον και τι και πως .. θα ήταν χρησιμότερο και πιο ενδιαφέρον να μιλάμε ανεξαρτήτως φύλλου και δεν εχει να κάνει με την ισότητα ή όχι (έχει να κάνει με το ότι ο καθένας ειναι μια ξεχωριστή μοναδα με βιώματα αποκλειστικα δικά του γαλουχηση κλπ...
     
  3. G_E

    G_E Contributor


    Για να συμμετάσχω στον υπερρεαλιστικό αυτό μίτο…καταθέτω πως κατά τη γνώμη ένας πατέρας θα πρέπει να εξασφαλίζει πως η κόρη του έχει επαρκή ποσότητα προφυλακτικών.

    ΥΓ Δεν είναι καθόλου χιούμορ
     
  4. Stylianos

    Stylianos Regular Member

    Re: Απάντηση: Το γάντι στις Κυρίαρχες

    Σαφως και δεν βαζω ολον τον κοσμο στο ιδιο τσουβαλι οσο αφορα τα σεξουαλικα του πιστευω και τις προτιμησεις του. Επιμενω ομως οτι το καθε φυλο αντιλαμβανεται διαφορετικα την σεξουαλικοτητα, αντιδρα και σκεφτεται διαφορετικα.
    Γιατι? Γιατι ετσι εχουμε πλαστει και ετσι εχουμε κουρδιστει. Τα σεξουαλικα ορμεμφυτα μας εχουν να κανουν με το ενστικτο και οχι με την λογικη. Τα ενστικτα μας παραμενουν σχεδον αναλλοιωτα περα απο το τι πιστευουμε, πως εχουμε μεγαλωσει. τι μας λεει η καθε θρησκεια ή οι γονεις μας. Και λεω σχεδον, γιατι ειναι αναποφευκτο μετα απο τοσες γενιες ανθρωπων και ειδικοτερα στις μερες μας που οι εξωγενεις επιρροες ειναι παρα πολλες, να μην υπαρχει ενος ειδους και ενος βαθμου αλλοτριωση.
    Για να κανω πιο κατανοητο τι εννοω αγαπητη Mikra_Psemata θα σε ρωτησω το εξης:
    Θες αποψε να κοιμηθουμε μαζι?
    Μπορει να μου πεις οτι δεν με γουσταρεις.
    Αλλα θα σε προλαβω.
    Ουτε εγω σε γουσταρω, αλλα στο ζηταω.

    (Το "εγω" και το "εσυ" αποτελουν τυχαια instances των δειγματων των φυλων μας)

    Οποιος θελει περαιτερω εξηγηση για την διαφορετικη σεξουαλικοτητα των δυο φυλων ειμαι προθυμος να το συζητησουμε κατ'ιδιαν.
     
  5. MindMaster

    MindMaster Contributor

    Απάντηση: Re: Απάντηση: Το γάντι στις Κυρίαρχες

    ... Δεν ξέχασα ότι εδώ χρωστούσα μιά απάντηση κι επέστρεψα γιά να τη δώσω.

    Ξαναδιαβάζοντας όμως σήμερα, σχεδόν τρείς μέρες αργότερα, την πιό πάνω απάντηση της Princess σ' αυτό

    https://www.greekbdsmcommunity.com/forums/showpost.php?p=92123&postcount=111

    το post μου, μέσα από το πρίσμα τόσο της απόστασης που έχει δημιουργηθεί από την πάροδο τόσου χρόνου, αλλά και της σημερινής ψυχικής μου διάθεσης, κατανοώ ότι οφείλω να ομολογήσω ότι μάλλον εγώ έσφαλα.
    Παρ' ότι λοιπόν φυσικά, μακράν απέχω αφ' ενός από του να αποδεχθώ ότι μοναδική μου ενασχόληση είναι το να μηρυκάζω, δεν μπορώ αφ' ετέρου να μην παραδεχθώ ότι το εν λόγω post τίποτε ουσιαστικό δεν είχε να συνεισφέρει στη συζήτηση (όλα τα σχετικά με το θέμα επιχειρήματα είχαν ήδη εκατέρωθεν ειπωθεί και απαντηθεί). Ως εκ τούτου, ήταν και περιττό αλλά έως και αδικαιολόγητα προκλητικό (ή προκλητικά αδικαιολόγητο).

    Mea culpa λοιπόν, ανακαλώ και απολογούμαι αγαπητή Princess of Pain (αλλά και SM Art Lady και Mikra Psemata, εφ' όσον πιθανότατα το εν λόγω post κάπου έθιξε και εσάς).
    Δεν θα πάψω βέβαια στο μέλλον να απαντώ και να αντιπαρατίθεμαι σε απόψεις που δεν θεωρώ σωστές, θα προσπαθήσω όμως να μην υποπέσω ξανά στα ατοπήματα της επανάληψης και της περιττολογίας.

    Υ.Γ.: Θα μπορούσα βέβαια απλώς να διαγράψω το επίμαχο post, θεωρώ όμως περισσότερο έντιμο το να αφήσω και εκείνο να φαίνεται, όπως και αυτό εδώ.
     
  6. Mikra_Psemata

    Mikra_Psemata Contributor

    Απάντηση: Re: Απάντηση: Το γάντι στις Κυρίαρχες

    Αν και δεν μπηκα να δω το ποστ που αναφερεσαι.. παρ αυτα με εντυπωσιασε το παρον. Δεν θυμαμαι να ενοιωσα θιγμενη σε κατι απο σενα, εκτιμω ομως πραγματικα την κινηση σου αυτη και την σεβομαι, δειχνει ενα επιπεδο κ ενα μεγαλειο ψυχης.
    Να σαι καλα
     
  7. Alucard

    Alucard Regular Member

    Παράξενο.Θα έλεγε κανείς πως θα έπρεπε να συμβαίνει το αντίθετο.
    Αλλά πάλι, εσύ ξέρεις το συμφέρον σου καλύτερα. 
     
  8. MindMaster

    MindMaster Contributor

    Απάντηση: Re: Απάντηση: Το γάντι στις Κυρίαρχες

    Δε θα 'λεγα δα και "μεγαλείο ψυχής", άλλωστε δεν το επέδειξα πρωτύτερα... Απλά, κάποια στιγμή συνειδητοποιεί κανείς ότι από κάποιον πρέπει να γίνει η πρώτη κίνηση γιά να "θαφτεί το τσεκούρι του πολέμου". Αν δηλαδή είναι να συνεχίσουμε να συνυπάρχουμε σ' αυτό το χώρο ανταλλάσοντας απόψεις και εμπειρίες, αντί γιά χτυπήματα (και προ πάντων χτυπήματα κάτω από τη ζώνη).

    Ευχαριστώ πάντως,
    να 'σαι κι εσύ καλά.
     
  9. SM_Art_Lady

    SM_Art_Lady Contributor

    Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Το γάντι στις Κυρίαρχες

    Σε καμία περίπτωση δεν θίχτηκα από κανένα Σου post και σε καμία αναφορά Σου.
    Δεν ξέρω από που Σου προέκυψε ότι συνέβη κάτι τέτοιο.
    Θεωρώ απαραίτητο να απαντάς ακόμα και αν χρειάζεται να αντιπαρατίθεσαι σε απόψεις που κατ’ Εσέ δεν είναι σωστές.
    Δεν υπάρχει τίποτε καλύτερο σε ένα forum από ένα καλό και έξυπνο διάλογο.
    Εκτιμώ έως τώρα, τον τρόπο που εκφράζεις τις απόψεις Σου.
     
  10. gaby

    gaby Guest

    ωχ ωχ ωχ!

    καλώς ήρθες kostlier με εξόχως κυριαρχικό τρόπο κάνεις την πρωτεμφάνισή σου  

    έλπίζω να είσαι καλή συζητήτρια νομίζω θα απολαύσουμε συζητήσεις.

    για την ερώτηση της υπογραφής σου, δεν έχει καμμία σημασία το αν είναι 4-5 ή ένα εκατομμύριο, περισσότεροι του μηδενός να είναι και είναι όλα καλά  
     
  11. SM_Art_Lady

    SM_Art_Lady Contributor

    Mπορείς να μιλάς για ότι αφορά εσένα γι΄ αρχή Αυτό για να σε γνωρίσουμε και να μας γνωρίσεις. Έτσι θα έχεις μια πιο εμπεριστατωμένη (κατά κάποιο τρόπο) άποψη για Ο/όλους όσους συμμετέχουμε.
    Καλό θα ήταν επίσης, όταν μιλάς για άτομα γενικά, να μην είσαι ισοπεδωτική.
    Κάποιες Κυρίαρχες που δεν κρύβονται όπως λες, απλά θυμώνουν.  
     
  12. Syrah

    Syrah Contributor

    Re: Απάντηση: Πως είναι ένας Κυρίαρχος/η στην ζωή Του?

    Καλό ερώτημα Ηλία. Σου γράφω κάτι που σκέπτομαι και Εγώ, σε σχέση με το ερώτημά σου, και έπειτα την απάντησή μου.

    1. Οι περισσότερες Αφέντρες που γνωρίζω "ανακάλυψαν τη φύση τους" σε λίγο... προχωρημένη σχεξουαλικά ηλικία. Ενώ ίσως θα ήταν πιο λογικό να την ανακαλύψουν λίγο πριν την έμμηνο ρύση, σε προεφηβικό δηλαδή στάδιο. Αυτό συνέβη τουλάχιστον στη δική Μου περίπτωση, γι αυτό ενίοτε γράφω πως το γεγονός ότι είμαι Mistress δεν προκύπτει από επιλογή μου, αλλά την ιδιότητά Μου την υφίσταμαι και θεωρώ ότι αυτό είναι απολύτως τυχαίο.

    Το ότι μία γυναίκα, κάνει μία στροφή στη σεξουαλική της (και όχι μόνο) συμπεριφορά άφότου σεξουαλικά έχει ωριμάσει (μιλώ για ηλικίες των 19 & άνω), είναι λογικό να σε κάνει να σκεφτείς ότι τότε γνώρισε έναν υποτακτικό άνδρα, που της έμαθε κάποια πράγματα, που της άρεσαν, την κολάκεψαν ίσως, και εκείνη τα αναζητά πλέον σε όποιο άνδρα γνωρίζει από τότε και στο εξής. Για να της αρέσουν όμως αυτά που της έμαθε θα πρέπει να έχει και εκείνη μία προδιάθεση, οπότε δεν το βρίσκω υποκριτικό το να δηλώνει έπειτα Mistress (άλλωστε τι λόγο έχει να υποκριθεί?). Εκείνη σίγουρα θα είναι και πιο ευτυχισμένη από Εμένα που δεν μπορώ να απαλλαγώ από αυτό που είμαι και να βγω από το καλούπι μου. Που άπειρες φορές έχω ευχηθεί να συνέβαινε.

    2. Σε απάντηση της ερώτησής σου, σου λέω πως Εγώ προσωπικά, όχι σαν Mistress αλλά σαν άνθρωπος που σμίγει με άνθρωπο σε ένα κρεββάτι, τείνω να γίνομαι αυτό που ο σύντροφός μου θέλει να αντιμετωπίσει. Για τον απλό λόγο πως όταν ερωτευόμαστε, θέλουμε να δώσουμε στον σύντροφό μας αυτά που εκείνος θέλει να πάρει και βάζουμε τις ανάγκες του πάνω από τις δικές μας.

    Από την άλλη πλευρά, οπωσδήποτε δεν θα ήθελα ποτέ να νιώσω ότι είμαι η τυχαία γυναίκα που θα γνωρίσει ένας απελπισμένος σκλάβος. Όσο και αν με κολακεύει η υποτακτική του συμπεριφορά, αν αντιληφθώ ότι θέλει απλώς μία γυναίκα να υπηρετεί και όχι Εμένα αποκλειστικά, θα αναγκαστώ να τον διώξω. ;(