Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Το γάντι στις Κυρίαρχες

Συζήτηση στο φόρουμ 'Γυναικεία Κυριαρχία' που ξεκίνησε από το μέλος Ηλίας, στις 17 Νοεμβρίου 2006.

  1. zinnia

    zinnia Contributor

    νομιζω πως δεν χρειαζεται να το συνεχισουμε εμεις, εξαλλου ηταν μια προσωπικη αντιπαραθεση μεταξυ πρινσες και στυλιανου..

    Εγω απλα σχολιασα το "πισω" σκεφτομενη πως αθελα της επεσε σε φαουλ η πρινσες διοτι οταν λεμε αυτη την προταση φυσικα εννοουμε πως η γυναικα παροτι παραμενει αφανης ειναι ικανη και βοηθα και στηριζει εναν ανδρα.. Τωρα πως εκεινη σκεφτηκε κι απεδωσε αλλο νοημα..και μαλιστα απο μια "οξυτατη" γωνια..  
     
  2. gaby

    gaby Guest

    Δεν είναι κανένα δράμα ζωής να θέλει ένας μη υποτακτικός άντρας και ένα στραπ ον πότε πότε.

    Τώρα αν και κατά πόσο θα κάνει θεά αυτός ή Αυτός εκείνη την Κυρίαρχη που του έδωσε το στραπ ον... οι ενδείξεις μου συγκλίνουν στο "μάλλον απίθανο".

    Σα να λέγαμε οι υποτακτικές ότι κάποιος ή Κάποιος θα μας έχει για μοναδικές γυναίκες και φως των οματιών του στη ζωή του επειδή μιά φορά ή περισσότερες του κάναμε ένα καλό στοματικό  

    Σημείωση: μπορεί να είναι και έτσι κάπως όπως τα λένε και αν δεν μου έχει τύχει τόσο το καλύτερο για μένα. Και οι εργαζόμενες στη Συγγρού έχουν αυτή την γενική άποψη, ότι όλοι οι άντρες αυτό επιθυμούν παθητικά. Αλλά δεν τις ακούει κανένας.
     
    Last edited by a moderator: 19 Νοεμβρίου 2006
  3. SM_Art_Lady

    SM_Art_Lady Contributor

    (Τα bold δικα Μου)
    Εγω τις ακουω ....
    Tοσο πολυ που τις ακουω, που εχω αρχισει εδω και καιρο να τις πιστευω κιολας.
    Ετριβα τα ματια μου και τ΄αυτια μου οταν η κολητη μου και αγαπημενη μου φιλη Μαρινα Γαλανου (Μistress - Empress Marina) και οι φιλες της Καρλοτα, Ευα Κουμαριανου, Χριστινα κ.α Τrans, μου εδειξαν την πολύχρωμη πραγματκοτητα τους.

    Κατα τα αλλα δεν συμφερει κανενα να τις ακουει.
    Ιδιαιτερα οταν Α/αυτος ο Χ/χ καποιος βολταρει συνεχεια κατα Συγγρου και περιξ ψωνιζομενος η ψωνιζοντας.

    Δεν κοπτεται βεβαια ..ας μη τον παρεξηγουμε....
    Περαστικος ειναι.... η απο περιεργεια παει.
    Φυσικα μεχρι να φτασει σπιτι του ο "Κ/κυριος καθως πρεπει Χ/χ"...εχει ξεχασει και το που ηταν λιγη ωρα πριν.
     
  4. Princess_of_Pain

    Princess_of_Pain Regular Member

    Σήμερα στον ALPHA κατά τις 12 η ώρα έχει μία τέτοια υπόθεση.
    Για την δολοφονία του Ταχτσή.
    Όταν τον δολοφόνησαν έγραφε για κάποιον πολιτικό ο οποίος το πρωί ήταν πολιτικός και το βράδυ ντυνόταν γυναίκα στην Συγγρού.
    Οι ελαφρόπιστοι ας δουν την εκπομπή και να μην λένε τα "αποκλείεται" δεν "γίνεται" κλπ κλπ.
    Συνέλθετε επιτέλους και δείτε γύρω σας.
     
  5. gaby

    gaby Guest

    Τον Ταχτσή τον εκτιμούσα ιδιαίτερα, έχω διαβάσει τα βιβλία του όλα και είχα προλάβει και τον είχα γνωρίσει κάποτε που τα υπέγραφε.

    Μόνο που ποτέ δεν απαξίωσε κανέναν για να φανεί αυτός καλύτερος.

    Ποτέ.
     
  6. crystal angel

    crystal angel Contributor

    Απάντηση: Το γάντι στις Κυρίαρχες

    Αααα!!! λίγα λόγια για τον Ταχτσή τον συμπαθώ ιδιαίτερα το τρίτο στεφάνι ήταν το πρώτο βιβλίο που διάβασα στα 12 μου λέτε να είναι προφητικό? 
     
  7. SM_Art_Lady

    SM_Art_Lady Contributor

    (Τα bold δικα μου)
    Μην βάζεις το χέρι σου στην φωτιά για κανένα, όπως επίσης και για τον Ταχτσή.

    Σαν συγγραφέας ο Ταχτσής ήταν καλός και δεν έχω λόγους να κρίνω το συγγραφικό του ταλέντο… και αλίμονο..
    Ο Ταχτσής όμως απαξίωσε πρώτα πρώτα τον εαυτό του μια που ποτέ δεν δέχτηκε ότι ήταν gay. Ντρεπόταν για την φύση του.
    Δεύτερον απαξίωσε την ομοφυλοφιλική κοινότητα, τότε που το περιοδικό "Αμφί" έκανε τα πρώτα του δειλά βήματα στον Ελληνικό χώρο.
    Επίσης αρνήθηκε την πρόταση να βοηθήσει τους ιδρυτές της ΑΚΟΕ -και τα αρχικά αυτά σημαίνουν (για όσους δεν ξέρουν) Απελευθερωτικό Κίνημα Ομοφυλόφιλων Ελλάδας. Το περιοδικό έχει σαν υπότιτλο τη φράση “Για την απελευθέρωση της ομοφυλόφιλης επιθυμίας”.

    Τέλος πάντων ο Θεός ας τον συγχωρέσει πια.

    Μάρτυρας όλων αυτών είναι ο ιδρυτής του κινήματος Λουκάς Θεοδωρακόπουλος και πολύ φίλος μου σήμερα συγγραφέας των βιβλίων "Αμφί και Απελευθέρωση" και " Ο Καιάδας". Όπου σε αυτά τα δυο περιγράφει τα όσα καταμαρτυρώ.
    Συνιστώ να τα διαβάσεις.
    Μπορείς να τα αγοράσεις από τον «Πολύχρωμο πλανήτη» η φίλη Μου εκδότρια των βιβλίων και ιδιοκτήτρια Μαρίνα Γαλανού (Εmpress Marina) θα σου κάνει και έκπτωση αν χρησιμοποιήσεις, το όνομα μου.
     
    Last edited by a moderator: 19 Νοεμβρίου 2006
  8. gaby

    gaby Guest

    Είχε πονέσει σύψυχα ο Ταχτσής για την φύση του, αυτό είναι αλήθεια. Τα περιέγραψε αυτά στο "Τρομερό Βήμα" και με πολύ δυνατό, καθόλου δραματικό τρόπο, καθώς και τους λόγους που επέλεξε να μείνει μακριά από διάφορες ακτιβιστικές κινήσεις.

    Ευχαριστώ για την πρόταση βιβλιοπωλείου, διαβάζω πολύ οπότε θα το επισκεφτώ σίγουρα  
     
  9. SM_Art_Lady

    SM_Art_Lady Contributor

    Πολύχρωμος Πλανήτης
    Μπορεις και ηλεκτρονικα... μα αξιζει να το επισκευθεις.
    Οταν πρωτοξεκινησε ειχα αναλαβει τις Δημοσιες σχεσεις του βιβλιοπωλειου.
    Εκει γνωρισα και τον αγαπητο Incomplete_ ο οποιος ειχε ερθει σε μια λογοτεχνικη βραδια του βιβλιοπωλειου.
    Στην παρουσιαση των βιβλιων του Θεοδωρακοπουλου στην Στοα του Βιβλιου οπου εγινε και αναφορα για τον Ταχτση ημουν βοηθος τους.
    Πεθανα απο την κουραση ...πως να το ξεχασω? 
     
  10. MindMaster

    MindMaster Contributor

    Re: Απάντηση: Πως είναι ένας Κυρίαρχος/η στην ζωή Του?

    Κατ' αρχήν...

    ... σου είμαστε βαθύτατα υπόχρεοι φίλε Ηλία, γιά την τόσο εμπνευσμένη ιδέα που είχες ν' ανοίξεις ετούτο το thread και να μας έχεις να μαλλιοτραβιόμαστε ασταμάτητα δυό μέρες τώρα, ενώ εσύ περνάς απ' τις σελίδες του τελείως αλώβητος, ακόμη κι όταν γράφεις ας πούμε:

    Απίστευτο, αλλά αυτό έμεινε ουσιαστικά αναπάντητο!!! Είναι αλήθεια βέβαια, ότι κάπου καλύφθηκε από τους καπνούς ομοβροντιών από φασολάδες, λεμόνια και σόδες, κρητικά αποφθέγματα, strap-ons και τσουξίματα που έσκαζαν εκεί γύρω, αλλά και πάλι εκπλήσσομαι.

    Έτσι όπως εξελίχθηκαν λοιπόν τα πράγματα, δεν μπορώ παρά να δικαιολογήσω την οργή και το παράπονο του Sweet Distress όταν λέει:

    (Παρεμπιπτόντως,

    δεν νομίζω ότι εκφέρει ο άνθρωπος καμμιά μομφή καθ' ημών των 40ρηδων. Λέει απλά ότι κατά τεκμήριο και σύμφωνα με την ηλικία μας, οφείλουμε να είμαστε εχέφρονες... Ελπίζω μόνο να μην έχει κάτι προσωπικό κατά των ορθογράφων, γιατί εκεί θα τα χαλάσουμε   ).

    Α, ναι, και γιά να μην το ξεχάσω πριν προχωρήσω, τι απαντάει ο ψυχραιμότερος των θνητών Ηλίας στον Sweet Distress ενόσω εκείνος έμπλεος θυμού διαρρηγνύει τα ιμάτιά του και ενώ γύρω τους εξακολουθεί να μαίνεται η μάχη;

      !!! Άν αυτό δεν λέγεται Ολύμπια ηρεμία, τότε πως λέγεται;

    ... και ας έλθουμε πλέον σ' αυτό που πρότεινε ο Ηλίας:

    View attachment 1453

    Συμφωνώ μαζί σου κατ' αρχήν και επαυξάνω, αγαπητή μου Εύα. Όπως γενικά στη ζωή, έτσι και στο χώρο αυτό πρέπει να ξεχωρίζουν οι γνήσιοι από τους "δήθεν". Έχεις πει άλλωστε και δεν βρίσκω και πάλι κανένα λόγο να διαφωνήσω:

    Επειδή όμως έχεις πει αλλού

    καθώς και

    ,

    οφείλω να πω ότι πρώτον, ουδόλως πιστεύω μπορεί να γίνει εύκολα αποδεκτό ότι τα όσα γράφτηκαν σ' αυτό το thread ήταν τα σύκα σύκα και η σκάφη σκάφη και δεύτερον, ότι απόψεις σαν κι αυτές που σε προηγούμενα posts εκφράσθηκαν (τουλάχιστον με το γενικευμένο και απόλυτο χαρακτήρα που πήραν) δεν μπορούν παρά να αναγκάζουν όσους από μας θεωρούν ότι δεν είναι "δήθεν" να βρίσκονται συνεχώς επί των επάλξεων, ηρωικώς μαχόμενοι υπέρ τιμής και υπολήψεως (και, πίστεψέ με, δεν έχουμε πάντα τη διάθεση, θέλουμε κάπου κάπου να χαλαρώνουμε και λίγο, όπως θα 'λεγε κι ο Στυλιανός). Να θυμίσω βέβαια το τι σόι κυρίαρχος θεωρώ εγώ ότι είμαι, γιά όσους δεν ξέρουν ή δεν θυμούνται:

    https://www.greekbdsmcommunity.com/forums/showpost.php?p=91558&postcount=65

    Παρά ταύτα...

    Σοβαρά τώρα, ποιός απ' όσους έγραψαν κάτι σ' αυτό το thread, πιστεύεις ότι είχε την πρόθεση (μιλάω γιά εδώ, μιλάω για χθες και σήμερα, δεν ξέρω τι μπορεί να είχε ειπωθεί κάπου αλλού και μήνες πριν), έδειξε την πρόθεση ν' αμφισβητήσει το λόγο ύπαρξης σου/σας στο forum; Όλοι εμείς οι "καραμαστεράδες" που συμμετείχαμε στη συζήτηση αυτή, αυτό που προσπαθήσαμε ήταν να αποδείξουμε (όσο βέβαια μπορούν να αποτελούν τα λόγια απόδειξη), ότι αν και κάποιοι ίσως, οπωσδήποτε όμως όχι όλοι οι δηλώνοντες doms θα δέχονταν με ευχαρίστηση και δη με απόλαυση την αίσθηση ενός strap-on, ή τις γονυκλισίες πρό μιας mistress, ή έστω, μιας goddess.

    Φυσικά και έχεις θέση Εύα μου, γιατί αναρωτιέσαι; Ταυτόχρονα όμως, σε ξενίζει το ότι κάποιοι είμαστε φαλλοκράτες; Δεν θα 'πρεπε. Είμαστε άντρες και δηλώνουμε και doms. Τι άλλο παρά φαλλοκράτες θα μπορούσαμε να είμασταν; Αυτός όμως είναι ακριβώς ο λόγος και γιά σένα και γιά όποιον / όποια άλλη, με διαφορετικές απόψεις, γιά να μείνει. Γιατί, αν μείνουν στο forum μόνο οι φαλλοκράτες, τι άλλο θα καταλήξουν να γίνουν, εκτός απ' αυτό που η λέξη φαλλοκράτης στην κυριολεξία της σημαίνει (δηλαδή, "με το πουλί στο χέρι");

    ΟΚ, εδώ όπως είπα και πρωτύτερα, δεν έχω κανένα πρόβλημα να συμφωνήσω.
    Παρακάτω όμως...


    Εδώ θα πω και πάλι: Γενικεύσεις, γενικεύσεις, γενικεύσεις. Εγώ τουλάχιστον, ούτε τη γνώση σου, ούτε τις εμπειρίες σου θέλω να αμφισβητήσω. Δεν λέω λοιπόν ότι αυτά που λες δεν ισχύουν, απλά επιμένω ότι δεν ισχύουν πάντα (και το στοίχημα εξακολουθεί να ισχύει   ).

    Εάν αυτός ο άνδρας δηλώνει sub, ποιός θέλει να τον κάνει να νοιώσει άσχημα γι' αυτό; Κλίση του είναι, και το καλύτερο που έχει να κάνει, είναι να την ακολουθήσει... Αν όμως μιλάς για κάποιον που δηλώνει dom ή master, βεβαίως και θα πρέπει να αισθάνεται άσχημα. Γιατί, σύμφωνα τουλάχιστο με τη δική μου οπτική, δεν είναι τίποτε άλλο παρά ένας απ' αυτούς τους ντεμέκ κυρίαρχους που εσύ η ίδια τόσο συχνά κατακεραυνώνεις.

    Και γιά να τελειώνουμε σιγά-σιγά:

    Εδώ δεν θ' απαντήσω, νομίζω ότι δεν μπορώ να δώσω πιό εύγλωττη και εμπεριστατωμένη απάντηση, απ' το να παραθέσω το πιό κάτω post της Princess_of_Pain, με την οποία και εκφράσατε ανάλογες απόψεις:

    Άντε, θα προσθέσω μία και μόνη ακόμη λέξη: ΝΤΕΜΕΚ!

    Ευχαριστώ για την υπομονή σας,
    Καλή σας νύχτα.
     
    Last edited: 19 Νοεμβρίου 2006
  11. SM_Art_Lady

    SM_Art_Lady Contributor

    Το post σου είναι σαν το "Πάτερ Ημών".
    Τα είπες όλα με τη μία.
    Μόνο που δεν καταλαβαίνω Εγώ από "Ντεμέκ".
    Ούτε από ντεμέκ γκόμενες, ούτε από τους ντεμέκ μάγκες και την ντεμέκ εξουσία.
    Από εκμέκ ξέρω καλά.
    Έχε χάρη που το ζεϊμπέκικο δεν είναι γυναικείος χορός.
     
  12. gaby

    gaby Guest

    Re: Απάντηση: Πως είναι ένας Κυρίαρχος/η στην ζωή Του?

    Αγαπητέ MindMaster τί να έκανε ο Ηλίας τη στιγμή που το βασικό του ερώτημα αντιστράφηκε στη στιγμή και αντεστραμμένο τραβήχτηκε στα άκρα; Το καλύτερο και το ευγενικότερο που είχε να κάνει ήταν αυτό που έκανε.

    Αν και το τόσο ποιητικά βαλμένο θέμα του, που είχε ξαναθιχτεί, από τα πρώτα που μπήκαν σε αυτό το φόρουμ με τίτλο "η φύση της γυναίκας είναι sub" και ούτε τότε είχαμε βρει άκρη, δεν είναι ασήμαντο.

    Γίνεται μία γυναίκα Κυρίαρχη ή την κάνουν (οι άντρες) Κυρίαρχη;

    Αν το δούμε το θέμα σε όρους στο λαιφσταιλ αντρικής Κυριαρχίας και γυναικείας υποταγής, είναι βαρύ το θέμα, σχεδόν τις ακυρώνει τις Κυρίαρχες.

    Αν το πάρουμε πιό απλά και λιγώτερο σφιγμένα και έτσι να είναι τί μ αυτό;

    Η κανονιστική ισχύς του πραγματικού.

    Από τη στιγμή που έχεις μπροστά σου μία Κυρίαρχη τί θα της πεις:
    "χα, δε σε μετράω για Κυρίαρχη γιατί κάποιος άντρας σ έκανε Κυρίαρχη για τις δικές του ανάγκες";
    Πολύ καλά θα σου πει και Αυτή τότε "γύμνωσε τα πισινά σου δούλε να σου μετρήσω 50 εδώ και τώρα, αφού ήρθες ως εμένα και μετά μου λες και τα επιχειρήματά σου", εγώ έτσι θα έκανα δηλαδή και συγνώμη...
    Ή αν γραδάρει και δει ότι αυτό δεν γίνεται, γιατί είσαι όντως Κυρίαρχος, αν ήσουν όμως θα την απόπαιρνες; εδώ σε θέλω... , τότε θα απαξιώσει ν ασχοληθεί και θα κάνει πάρα πολύ καλά.

    Όσο για το "απίστευτο", να το πιστέψεις  Λίγες μέρες ακόμα στο φόρουμ θα σε πείσουν, συμβαίνει συχνά... Βελτιωνόμαστε όμως, αργά και σταθερά  

    ΥΓ. Το δεύτερο πρόσωπο προς τον MindMaster μόνο ως ένδειξη φιλικότητας και χάριν ευκολίας δικής μου μπήκε λόγω προχωρημένης ώρας, το ποστ αυτό είναι τόσο γενικό και τόσο ειδικό όσο επιθυμεί να το πάρει ο καθένας. Σίγουρα δεν επιθυμώ και δεν προσβάλω κανέναν με αυτό.