Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Το γάντι στις Κυρίαρχες

Συζήτηση στο φόρουμ 'Γυναικεία Κυριαρχία' που ξεκίνησε από το μέλος Ηλίας, στις 17 Νοεμβρίου 2006.

  1. SM_Art_Lady

    SM_Art_Lady Contributor

    Re: Απάντηση: Το γάντι στις Κυρίαρχες

     Perfect! ​
     
  2. Ηλίας

    Ηλίας Guest

    Re: Απάντηση: Το γάντι στις Κυρίαρχες

    Επιτέλους μία πρόκληση που λέει να ασχοληθώ ...
     
  3. Mavrobasilis

    Mavrobasilis Regular Member

    Re: Απάντηση: Το γάντι στις Κυρίαρχες

    Μικρά_Ψέμματα, κάποτε στη ζωή θα γνωρίσεις τη Μεγάλη_Αλήθεια.
    Είναι η λεγόμενη και Σκληρή_Πραγματικότητα- θαρρώ έχεις επαρκή αντίληψη για να την καταλάβεις.
    Ξάνοιξε τριγύρω σου και δεις την έκφανσή της στο προκείμενο θέμα.
     
  4. Ηλίας

    Ηλίας Guest

    Δεν μου είναι εύκολο να υπερασπίσω την αντίθετη άποψη από αυτή που το ένστικτό μου έχει (κατά το ένστικτό μου το φύλο δεν καθορίζει την προέλευση της κυριαρχίας) , αλλά αφού κανείς άλλος δεν βλέπω ότι μπορεί να το στηρίξει , θα το ζορίσω μπας και κάνουμε καμιά αρχή .

    Καταρχήν, η κυριαρχία ξεκινάει από το θέλω . Θέλω , εγωιστικό και καθαρόαιμα εγωκεντρικό . Τα είδη του ζωικού βασιλείου δεν διαλέχτηκαν , έτυχαν . Πέτυχαν ; Συνέχισαν να επιβιώνουν . Απέτυχαν ; Μόνο τα κόκαλά τους μένουν τώρα να μας τα θυμίζουν . Ο άνθρωπος ξεχώρισε λόγω ευφυΐας ; Αυτό το πίστευα παλιά , τώρα είμαι σίγουρος πως όχι . Λόγω σωματικής κατασκευής ; Δεν είναι δύσκολο να καταλάβετε ότι σε ένα κόσμο δύστροπο , η ανθρώπινη κατασκευή δεν είναι και η καλύτερη δυνατή .

    Εγωισμός και μόνο αυτός . Επιθετική εγωιστική θέληση και βούληση , αυτή έκανε το είδος μας να παλέψει . Στην αρχή για να επιβιώσει , μετά για να εξελιχθεί , για να ξεχωρίσει σε σχέση με τους άλλους , να κατακτήσει , να ανεβεί ψηλά , όσο πιο ψηλά μπορεί , δίχως να νοιαστεί για την ηθική που καταπατούσε τις περισσότερες φορές .

    Πάμε στα αρσενικά . Εγωιστική προδιάθεση να ξεχωρίζουμε , από τότε που γεννιόμαστε . Είτε για την παρέα , είτε για τις γυναίκες , είτε για την πρόκληση , είτε για να μας θυμούνται . Ρωτήστε 100 άντρες , αν ποτέ τους φαντάστηκαν τον εαυτό τους στη θέση του Θεού , ρωτήστε και 100 γυναίκες . Θα σας πουν πολλά τα αποτελέσματα .

    Είμαστε πιο έξυπνοι από τις γυναίκες ; Δεν νομίζω . Σε ορισμένους τομείς μπορεί να ξεχωρίζουμε , σε κάποιους άλλους όχι . Φαινόμαστε περισσότερο. Γιατί ; Όχι λόγω ευφυΐας και όσο ο καιρός περνάει αποκαλύπτεται ότι ούτε λόγω κοινωνικών πατριαρχικών προκαταλήψεων , μιας και οι γυναίκες τώρα έχουν πια ίσες ευκαιρίες ή τουλάχιστον τείνουν να έχουν . Δεν είμαστε περισσότεροι , αλλά φωνάζουμε πιο δυνατά για τα θέλω μας . Είτε ως κυρίαρχοι , είτε ως υποτακτικοί . Και στις δύο περιπτώσεις δεν μπορεί να αμφισβητήσει κανείς ότι ο τρόπος με τον οποίο διεκδικούμε , σαν μάζα και σαν άτομα , δεν μοιάζει σχεδόν κυριαρχικός .

    Ποιότητα ; Στους 100 άντρες τολμούν οι 70 , με ποιότητα αξιοπρόσεχτη οι 10 .
    Στις γυναίκες , από τις 100 τολμούν οι 20 , με ποιότητα αξιοπρόσεχτη οι 5 . Με τον καιρό οι 10 των αντρών γίνονται 20 , ενώ οι 5 των γυναικών γίνονται 7 .

    Είναι εγωισμός ο λόγος . Το αρσενικό , θα φάει τα μούτρα του 20 φορές και θα ξαναπροσπαθήσει και πάλι , η γυναίκα την πρώτη θα ξανασηκωθεί , την δεύτερη θα το σκεφτεί αλλά θα ξαναδοκιμάσει και την τρίτη , πιθανόν να αποτραβηχτεί απογοητευμένη . Ο άντρας είναι άνθρωπος με ανθρώπινα στοιχεία όπως και η γυναίκα , αλλά με έναν εγωισμό καθαρόαιμα ζωώδη , που ηθικά αποδεκτός μπορεί να μην είναι , αλλά τον φέρνει τις περισσότερες φορές πιο κοντά στο θέλω του .

    Πίσω από μια αφέντρα είναι και ένας υποτακτικός θηλυκές μου αγριόγατες , αρκετές φορές για να στήσει πιο όμορφα την παγίδα του . Το νιώθετε πολλές φορές , ότι όταν γυρνάτε την πλάτη ασφαλείς δεν νιώθετε . Το ακούω που το φωνάζετε , ότι δεν υπάρχουν άντρες υποτακτικοί και δεν εννοείτε το γονάτισμα αλλά το απαιτητικό θέλω τους που θρασύτατα εμφανίζεται μπροστά σας .

    Αυτό δεν μας κάνει ανώτερους , αλλά σίγουρα πιο κυριαρχικούς , και κάθε βήμα κυριαρχικό , είτε φανερό με ανάστημα ορθό , είτε σαν του κεραμιδόγατου , είτε ακόμα σαν του γλοιώδους φιδιού , μας φέρνει ένα βήμα πιο κοντά στην φωλιά με τα αυγά . Και μας κάνει να χαμογελούμε πιο βαθιά , πιο γεμάτα , πιο γουρουνίσια…

    Άμοιρη η σάρκα που θα αντισταθεί στο πεινασμένο θηρίο και τυχερό το θηλυκό που θα αφεθεί και θα παραδοθεί στην φωτιά του μαύρου κυνηγού…
     
  5. Mikra_Psemata

    Mikra_Psemata Contributor

    Απάντηση: Re: Το γάντι στις Κυρίαρχες

     
  6. sapfw

    sapfw out of order Contributor

    Απάντηση: Το γάντι στις Κυρίαρχες

    Τεμπέλες οι υποτακτικές? Ενδιαφέρουσα προσέγγιση, παντελώς άτοπη και άδικη όμως.
     
  7. Alucard

    Alucard Regular Member



    Φυσικά το απλό,ξεκάθαρο και ουσιαστικό ερώτημα του Ηλία
    παραμένει ακόμα αναπάντητο.

    Η απάντηση σου μοιάζει με πέταγμα της μπάλας στην κερκίδα
    πράγμα καθόλου τιμητικό αλλά μην ανησυχείς τώρα έχεις άνετα
    τη δυνατότητα να κάνεις λίγη ακόμα καθυστέρηση εκτοξεύοντας
    μου την κατηγορία περι ...ποδοσφαιροποίησης του forum.  
     
  8. Ηλίας

    Ηλίας Guest

    Re: Απάντηση: Re: Το γάντι στις Κυρίαρχες

    Διακρίνεις διαφορετική τροφοδότηση με τα παραπάνω , των ομάδων στις τελευταίες δύο γενιές ;

    Για να κάνω πιο λιανά αυτό που είπα στην αρχή . Το ένστικτό μου λέει ότι η τάση για κυριαρχία δεν είναι εξαρτημένη από το φύλο και η παρατήρησή μου που βασίζεται πάνω στην λογική , το αντίθετο . Όταν λέω εξαρτημένη , δεν εννοώ μόνο από το φύλο προφανώς .

    Για να συνεχίσω όμως την συζήτηση , αν αντιλήφθηκα σωστά υποστηρίζεις , ότι όντως τα αρσενικά είναι πιο κυριαρχικά , αλλά λόγω εφοδίων , βιωμάτων κτλ. ;

    Ότι η κοινωνία για χρόνια τώρα προώθησε αυτήν την άποψη και διαμόρφωσε την ροή των δεδομένων ώστε να οδηγεί τα αρσενικά προς την κυριαρχία . Αυτό όμως μπορεί να είχε νόημα στην εποχή των κυνηγών . Στα τελευταία τουλάχιστον πεντακόσια χρόνια τι νόημα θα είχε να επιμένει να γίνεται ; Μήπως η κοινωνία δεν προσαρμόζει τα δεδομένα , αλλά προσαρμόζεται από αυτά ;
     
  9. Princess_of_Pain

    Princess_of_Pain Regular Member

    Alucard πέταξα το γάντι μου και αρκεί  
     
  10. Mikra_Psemata

    Mikra_Psemata Contributor

    Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Το γάντι στις Κυρίαρχες

    Ναι φυσικά και διακρινω διαφορετικη τροφοδοτηση των ομάδων στις 2 τελευταιες γενιές. Κανένας πατέρας δεν θα πει μπραβο στην κόρη του ούτε θα νιώσει περήφανος (όπως θα ένιωθε αν το άκουγε από τον γιο του ) αν του πει μπαμπα χτες βράδυ πήγα με 2 άντρες. Και δεν μιλάμε για BDSM μιλάμε για την απλη σεξουαλική διαπαιδαγώγηση των δύο φίλων.
    Επαγγελματικά επίσης μπορει η γυναικα να δουλευει σε μεγαλυτερα ποσοστα από οτι παλιότερα, αλλα και πάλι το ποσοστο είναι πολυ μακρυα από το όλες.
    Ειδικότερα στις 2 τελευταιες γενιές τα κοριτσακια τα διαπαιδαγωγούν πως θα γίνουν οι καλύτερες Μπάρπι της γειτονιας όμορφες γλυκές με τις τεραστιες βλεφαρίδες τους να πεταριζουν αθωα.
    Ναι βλέπω τεραστια διαφορα στην γαλούχηση των δύο φύλων.
    Πιστευω ότι αριθμητικά οι άντρες κυρίαρχοι ειναι περισοτεροι γιατι αυτό ειναι μια απλή συνέχεια ενα βήμα πιο πέρα από αυτά που έτσι και αλλιως εκπαιδευτηκαν να κάνουν. Ενώ για τις γυναίκες αντίστοιχα ειναι ακριβώς το αντίθετο της εκπαίδευσης τους.

    Αλλά και εδώ ο χαρακτήρας(προσωπικότητα) του ατόμου (και όχι του φύλλου)είναι ο μοχλός που τελικά θα σπρώξει το αρσενικό για να κάνει το πιο πέρα βήμα και ο ίδιος μοχλός θα στρέψει στην αντίθετη ροτα το θηλυκό.
    Ολα αυτά ειναι γενικευσεις.. σαφώς υπάρχουν και οι λεπτομέριες που κάνουν την διαφορά όπως και οι εξαιρεσεις..
     
  11. Stylianos

    Stylianos Regular Member

    Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Το γάντι στις Κυρίαρχες

    Εσυ θα νοιωσεις περηφανη αν πας με 2 ανδρες?
    Θα νοιωσεις περηφανη αν η κορη σου ερθει και σου πει οτι πηγε με 2 ανδρες?
     
  12. Mikra_Psemata

    Mikra_Psemata Contributor

    Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Το γάντι στις Κυρίαρχες

    Βρισκω εκτος θεματος την ερωτηση.. το ερωτημα δεν εγκειται στο τι κάνω εγω, αλλά στο πως η ελληνική και όχι μόνο κοινωνία διαπαιδαγωγεί τα αρσενικά παιδιά της και πως τα θηλυκα παιδιά της.
    Πως ο πατέρας περηφανος θα χτυπησει την πλάτη του γιου και θα πει μπαγασακο πηρες προφυλάξεις τουλαχιστον με τις δύο γκομενίτσες? με την μητερα δίπλα να κρυφογελάει..
    και πως θα τον τρεχουν στα νοσοκομεία από εγκεφαλικο όταν το ακουσει από την κόρη του με την μητερα δίπλα να κλαιει.