Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Το δίκοπο "Επειδή μπορεί..."

Συζήτηση στο φόρουμ 'Κυριαρχία - υποταγή D/s' που ξεκίνησε από το μέλος DreamMaster, στις 16 Ιανουαρίου 2025 at 23:45.

1. rea..

rea.. Contributor

Απόλυτη ταύτιση.

2. Arioch

Arioch Μαϊμουτζαχεντίν Premium Member Contributor

Στο παραπάνω δε συμφωνώ. Η συναίνεση και το "δε μ' αρέσει" μια χαρά πάνε μαζί, ειδικά σε σχέσεις Κ/υ, όπου το ζητούμενο είναι τι αρέσει στο "Κ" και όχι το αρέσει στο "υ", υπό την προϋπόθεση φυσικά ότι όντως υπάρχει Κ/υ και ότι όντως η ικανοποίηση του Κ προκαλεί πλήρωση στο υ.

Άρση συναίνεσης είναι τελείως διαφορετικό, για μένα τουλάχιστον, γιατί εκεί ipso factο έχει καταλυθεί η θέση. Δεν υπάρχει Κ, δεν υπάρχει υ.

Συμφωνώ, και αυτή ήταν και η ένστασή μου, γιατί το "λιντσάρισμα" είναι η συνήθης "ενστικτώδης" αντίδραση και στο διάολο το "Ei incumbit probatio qui dicit, non qui negat"

3. ἀστράρχη

ἀστράρχη an asteroid ☆•○•°¤●° Contributor

Κάτι ανάλογο ( και χειρότερο ) δεν είχε γίνει με τον Άρμι ;
    Πόσα χρόνια σχέση, και μάλιστα D/s σχέση από τα λίγα που καταλαβαίνω … βγήκε μετά το κορίτσι και είπε για βιασμό για κανιβαλισμό για ψυχολογική βία ότι δεν μπορούσε να σταματήσει να μπλέκει μαζί του, ότι φοβόταν αυτά που ζητούσε ότι δεν μπορούσε ταυτόχρονα να τον ξεπεράσει ότι κάπου μέσα σε όλο αυτό ήθελε και να τον κάνει '' καλά '' και μετά εμφανίστηκε και άλλη με κάτι παρόμοιο σε στορι! Και εννοείται ο τύπος έφαγε μπαν από Χόλιγουντ όχι ότι τον ένοιαξε και πολύ γιατί ήταν γόνος κάτι τέτοιο …

θέλω να πω … ότι προφανώς και σε πιάνει η καρδιά σου και λες ρε φίλε ήθελε να φάει το κοριτσάκι; Θα την σκότωνε αν το συνέχιζαν; Την βίασε ο μαλακας σε άγριο πρωκτικό σπίτι του / της δεν θυμάμαι …και μετά κάπου η πορεία μου στο χώρο κάνει ένα ώπα ώπα κάτσε … μήπως υπάρχει μια δεύτερη ανάγνωση; Μήπως τέτοια δεν έχουμε διαβάσει κατά καιρούς εδώ μέσα ; Ανάλογα πόσα καράβια έπεσαν έξω;

Την ίδια ιστορία που μπορώ να γράψω ως υποτακτική στα 24 μου σε ένα α πλαίσιο με μια α χροιά και απόηχο μπορώ να γράψω και τώρα στα 34 που δεν είμαι πια υ Του Τότε και να αφήσω έναν άλλο τόνο να εννοηθεί …

πάνω στην φάση, στην ζέστη και στην τρέλα του ασύμμετρου τα όρια ξεπερνιούνται και οι γραμμές μπλέκονται πάρα πολύ συχνά και όποιος έχει υπάρξει αληθινά σε ασύμμετρη σχέση ετών ( όχι μηνών ) το γνωρίζει και καταλαβαίνει ακριβώς τι εννοώ… είναι λίγο περίεργο εκ των υστέρων να προσπαθούμε να βγάλουμε άκρη καθώς ακόμα και το αν υπήρχε συναίνεση ή σχέση ή όχι άνετα μπορεί ο ένας να πει ‘μα ναι φυσικά αφού με ακολουθούσε ’ και ο άλλος να πει ‘ μα ήμουν κάτω από ψυχολογικό σοκ ή ψυχολογικό μανιπιουλειτιον και Τελοσπαντων είπα όχι εκείνη την ώρα αλλά είχα πει πριν ότι και να λέω όχι εννοώ ναι αλλά με είχε πείσει ο άλλος να το πω και δεν το εννοούσα και είμαι γάματα ψυχολογικά ’

συγγνώμη αν φαίνονται άσχετα αυτά που λέω , προσπαθώ με απλό   τρόπο να πω πως ……

δεν ξέρω !

Υ.Γ ελπίζω να μην είμαι εκτός θέματος

Υ.Γ1
    https://www.in.gr/2024/08/18/plus/g...i-sovarotero-apo-fimes-peri-kanivalismou/amp/

Last edited: 17 Ιανουαρίου 2025 at 18:06
  4. Tenebra_Silente

Tenebra_Silente Contributor

Η συναίνεση είναι μια κουβέρτα, που αν μπει στο πλυντήριο είναι σίγουρο, ότι θα "μαζέψει". Και ποτέ δεν ξέρεις, αν και πότε θα την βάλει ο άλλος για πλύση.

Δεύτερο το κρατούμενο, τι νόημα έχει αυτή η "αγορά", όπου στη βιτρίνα βρίσκεται καθημερινά το τάδε ή το δείνα έγκλημα ή "έγκλημα", ειλικρινά δεν το έχω ακόμη καταλάβει.
    Από την άλλη, για να πουλάει κάτι, σημαίνει, ότι κάποιοι το αγοράζουν.

Υ.Γ. όποιος πιστεύει, ότι ο ισχυρισμός της πρότερης δοθείσας συναίνεσης είναι πανάκεια για πάσα "κακοτοπιά.
    Του εύχομαι ειλικρινά, να μην χρειαστεί ποτέ του, να το εξακριβώσει στην πράξη. Γιατί μάλλον θα βρεθεί προ εκπλήξεως και πιθανότατα όχι θετικής.

5. Stalker

Stalker Not a very nice guy Contributor

Σαν ντουτ.
    Το "επειδή μπορώ" είναι μια απάντηση στην ερώτηση "γιατί το κάνω" και στην ακόλουθη ερώτηση "γιατί μπορώ" η απάντηση είναι "γιατί το πλαίσιο μου επιτρέπει να το κάνω".
    Το "επειδή μπορώ" του Κ μέλους το επιτρέπει το BDSM πλαίσιο ενώ εκείνο του υ μέλους το κοινωνικό πλαίσιο.
    Για να είσαι στο ένα πρέπει προηγουμένως να έχεις βγει από το άλλο.
    Προσωπικά είμαι εντάξει με αυτό, έχοντας κατά νου αφενός μεν το ότι ρίσκο στο BDSM, λίγο ή πολύ, παίρνουν όλοι και πάντα, αφετέρου δε το ότι αν δόθηκε ( όπως και αν δόθηκε) καλώς η συναίνεση, είναι κάτι που κρίνεται μετά το τέλος της σχέσης.

ΥΓ: @DreamMaster, Άλλη βαλίτσα περίμενα πριν χρόνια, άλλη μου ήρθε. Χαλάλι όμως.