Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Το δικαίωμα στη μυστικότητα (ή μήπως μυστικοπάθεια)

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος cider, στις 16 Ιανουαρίου 2009.

  1. jimboy

    jimboy Regular Member

    Απάντηση: Re: Το δικαίωμα στη μυστικότητα (ή μήπως μυστικοπάθεια)

    Οκ δεκτό έχεις δίκιο . Η αλήθεια είναι ότι αυτή τη λαμογιά την κάνω συχνά-υπόσχομαι να είμαι πιο προσεκτικός από δω και πέρα-δεν είχα την πρόθεση να θίξω δεν σου κρύβω ωστόσο ότι και γω ενοχλήθηκα(και δεν μιλώ για σένα) με κάποιες απόψεις ουσιαστικά χλευαστικές. Δεν νομίζω ότι υπάρχει λόγος να τις παραθέσω.

    Να προσθέσω ότι οι φόβοι και οι αναστολές για τις οποίες ανάφερα ήταν και είναι δικές μου. Αν δεν ήταν δεν θάχα λόγο να ενοχληθώ και να συμμετέχω στο νήμα - γι αυτό μπορώ να σε διαβεβαιώσω με όση ειλικρίνεια αντέχω να διαθέτω:nod:

    Με εκτίμηση!
     
    Last edited: 12 Φεβρουαρίου 2009
  2. Syrah

    Syrah Contributor

    Στους ενδεχόμενους λόγους για τους οποίους κανείς δεν επιθυμεί να συναναστραφεί τους συνομιλητές του σε φυσικό επίπεδο ας συγκαταλέγεται, πέρα από την υπόνοια ενοχικότητας, και το ενδεχόμενο να εγγράφηκε κανείς στα fora, για τα fora καθεαυτά και όχι για τα παράπλευρα κέρδη συμμετοχής σε αυτά.

    Κοντολογίς κάποιοι εξ ημών βρίσκονται εδώ μόνο για ανταλλαγή απόψεων, ούτε για να αναζητήσουν ερωτικό σύντροφο ή παρτενέρ για κάποιες συνεδρίες, ούτε για να αναπτύξουν την κοινωνικότητά τους διευρύνοντας τον κύκλο επαφών τους, ούτε για να προσκληθούν σε parties, ούτε για να αντλήσουν πελατολόγιο προς απόκτηση επιπλέον αφορολόγητου εισοδήματος, ούτε για να κάνουν φίλους ή εχθρούς.

    Για την ανταλλαγή απόψεων επί ενός συγκεκριμένου θέματος, απαιτείται ενδιαφέρον για το θέμα και μόνο. Για μία επιτυχημένη εκ του σύνεγγυς συναναστροφή απαιτείται σύμπνοια ιδιοσυγκρασιών. Ιδιοσυγκρασιακά πιστεύω ότι ταιριάζω με τους συνομιλητές μου, όσο ταιριάζω και με ένα τυχαίο δείγμα πληθυσμού, με όσους λ.χ. το όνομά μας ξεκινά από το ίδιο γράμμα. Ελάχιστα, αν σκεφτεί κανείς ότι δεν είμαι εύκολος άνθρωπος.

    Ως από τα παραπάνω, όπως και σε οποιοδήποτε διαδικτυακό ή φυσικό χώρο συνάθροισης ανθρώπων θα διέκρινα όσους με ενδιαφέρουν και θα επεδίωκα τη συναναστροφή μαζί τους, έτσι και εδώ έχω εκτιμήσει τις προσωπικότητες κάποιων συνομιλητών, όπως αυτές διαφαίνονται μέσα από τα γραπτά τους, και ευκαιρίας δοθείσης κανονίζουμε κάποια συνάντηση κατ ιδίαν.

    Δεν απορρίπτω συλλήβδην όσους συμμετέχουν συστηματικά σε εκδηλώσεις του forum, αλλά από φωτογραφίες που έχω δει αναρτημένες στα galleries, κυρίως από shows, είναι αντιληπτό ότι εγώ δεν έχω απολύτως καμία θέση εκεί.
     
  3. master00dragon

    master00dragon Regular Member

    ο καθε ενας εχει τους λογους του που κινηται ειτε στο χωρο του διαδυκτιου
    ειτε live στις συναντησεις που διοργανωνονται
    Και στις δυο περιπτωσεις το πληθος ειναι ετεροκλητο και πολλες φορες υπο διαφορετικες συνθηκες δεν θα ερχομασταν ποτε σε επαφη
    Πιστευω πως το δυκτιο ειναι μια ευκαιρια να διακρινεις αυτους που θα επιθυμουσες να συναναστραφεις σε προσωπικο επιπεδο χωρις ομως αυτο να ειναι παντα εφικτο
    οσο για τους υπολοιπους αποστασιοποιησαι στα πλαισια του δυνατου..