Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

"Το δικό μου BDSM"

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος iolanda, στις 27 Ιουλίου 2020.

1. cadpmpc

cadpmpc Contributor

Έθεσαν, ακούς εκεί έθεσαν, βάλε ρε παιδί ένα "επέβαλαν" μπουμπουνιστό, φαρδύ - πλατύ...
    Για το βουδουσουμού του ...άλλου ρε γαμώτο..!
    Πώς ήταν οι παστίλιες για τον πόνο του άλλου, ένα πράμα?
    Έτσι..!

2. Alpha Wolf

Alpha Wolf Ενας, αλλα Λυκος.

Έχει και πιο καλά! 

3. tithon

tithon Contributor

η περιφορά της "δικής μας" πίκρας από νήμα σε νήμα είναι ότι πρέπει για ξαλεγραρισμα των μελών. είναι μ έναν τρόπο το "δικό τους" βδσμ.

4. Alpha Wolf

Alpha Wolf Ενας, αλλα Λυκος.

Αυτογνωσια. : Συγχαρητήρια

Last edited: 5 Αυγούστου 2020
  5. cadpmpc

cadpmpc Contributor

Αυτό!

6. drive

drive darkcorner..

ναχαμε να λέγαμε ενα πράγμα? ιδιο σχέδιο..

7. sapfw

sapfw out of order Contributor

με δεδομένο πως κάθε άνθρωπος είναι μοναδικός, εκτιμώ πως κάθε Κ είναι διαφορετικός από κάθε άλλον, όπως και κάθε υ είναι διαφορετική από κάποια άλλη... έχει να κάνει με την προσωπικότητα και την ιδιοσυγκρασία τους... ασφαλώς υπάρχουν κάποια κοινά χαρακτηριστικά αλλά το ο τρόπος που προσεγγίζει και βιώνει καθένας το D/s είναι μοναδικός...

από κει και πέρα υπάρχουν συγκεκριμένες αρχές που διέπουν το χώρο και όλες άπτονται στο θεμελιώδες:

8. proteus

proteus Ότι έχεις να πεις, κάντο.

Η "δική μου ερωτική έκφραση" είναι αναφαίρετο δικαίωμά μου.
    Το ΒΔΣΜ πάλι είναι συγκεκριμένο, εντός προκαθορισμένου πλαισίου.

Επομένως η έκφραση "το δικό μου βδσμ" δεν έχει νόημα ύπαρξης. Μπορεί να ονομάσω όπως γουστάρω την ερωτική μου έκφραση, αλλά όχι βδσμ, αν δεν πληρεί συγκεκριμένες "προδιαγραφές", όπως δε μπορώ να αποκαλούμαι επίσημα Θρασύβουλος αν δεν έχω βαφτιστεί Θρασύβουλος

9. Dom_Apache

Dom_Apache Regular Member

Ο γνωμονας πλαισίου είναι σταθερός.
    Η δομή,διαμορφώνεται αναλογα από άτομο σε άτομο.