Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Το καθιστό κατούρημα του Μάστερ.

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Humour' που ξεκίνησε από το μέλος cornilios, στις 1 Απριλίου 2012.

1. evallila

evallila New Member

Η αλήθεια ειναι πως δεν είναι και το καλύτερο θέαμα να βλέπεις τον Μάστερ σου να κατουράει καθιστός...........

2. perfect_number

perfect_number Regular Member

Απάντηση: Το καθιστό κατούρημα του Μάστερ.

Να απαντησουν και οι gay ή δε θα συμπεριληφθουμε στο στατιστικο δειγμα λογω προυπαρχοντος προσανατολισμου?

3. Re: Απάντηση: Το καθιστό κατούρημα του Μάστερ.

Ενω να τον βλέπεις να κατουράει όρθιος περήφανος και στητός ,ψιλό κυπαρισόπουλο χαράς το κοριτσόπουλο ,έχει αλλη χάρη!
    Για λόγους πολιτικής ορθότητας επαναδιατυπώνω το ερώτημα προκειμένου να απαντήσουν και οι gay
    Αν ο gay μάστερ σας κατουράει καθιστός τον κάνει αυτό περισσότερο gay απο όσο ειναι ήδη;

4. gaby

gaby Guest

Α, μάλιστα, αυτή είναι η αιτία της αντρικής ανασφάλειας, τώρα νιώθω τύψεις που υπήρξα φεμινίστρια στα νιάτα μου και δεν είχα αρκετή συμπόνια για το μεγάλο αυτό πρόβλημα.

Εγώ θα τον νανούριζα κάθε βράδυ τον μάστερ μου, ώσπου να μην αντέξει άλλο και να ξεπεράσει το πρόβλημα. Στο νανούρισμα, θα πέρναγα και τη γνώμη μου για όποιον του είχε κάνει εκπαίδευση τουαλέτας και αν δηλαδή...

Εγώ δεν έχω τέτοια εμπειρία στη μέχρι τούδε ζήση μου, αλλά ξέρω έναν που, εκεί που είχε το νου του να σημαδέψει καλά, επειδή ήταν συγκεντρωμένος στην πράξη, που, ως γνωστό, συνιστά το μόνο πρέπον κριτήριο κυριαρχίας, του έκλεψαν τη λεκάνη και τα έκανε όλα σύχριστα. Μετά τον έδερνε η γυναίκα του, τον παράτησε η σκλάβα του και πήγε με τον κλέφτη της λεκάνης και τον κορόιδευε η κατσίκα του. Οι κότες του συνέχισαν τη ζωή τους σα να μην έτρεχε τίποτα.
    θα το ρισκάρω, αφού εγώ έτσι και αλλιώς πρόβλημα δεν θα έχω.

Και εσένα, αν μου βγει ο μάστερ έτσι, να σου προκύψει να ζεις σε κοτέτσι.

Δεν έχει τέλος αυτό το πανηγύρι, χόρεψε τώρα γύφτισσα καρδιά  
    Αρκεί να μη μπεις καμία τιμωρία στο τέλος, όταν θα βουλώσει η τουαλέτα, δεκαεπτά χρόνια περίπου παίρνει μέχρι να κάνει το μπαμ...  

5. θάλασσα

θάλασσα Regular Member

ξενέρα είναι να κατουράει καθιστός

εγώ θέλω να έρχομαι απο πίσω του να κολλάω το σώμα μου πάνω του και να του πιάνω τον πούτσο για να κατουρήσει.. βέβαια δεν πετυχαίνω πάντα τον στόχο

6. Re: Απάντηση: Το καθιστό κατούρημα του Μάστερ.

Με λίγη εξάσκηση ολα είναι δυνατά

7. woohoo

woohoo Regular Member

Πάντως εγώ έχω την περιέργεια. Κανεις σας δεν κομπλάρει όταν σας βλέπει άλλος???

Εγώ στις τριήμερες του σχολειου για να κάνω μπάνιο, έμπαινα με τα ρούχα στο bathroom και έβγαινα με τα ρούχα.

8. MasseurAthens

MasseurAthens Regular Member

Φαίνεται πως δεν έχεις πάει φαντάρος...

9. redhotSb

redhotSb New Member

borei kai na variete na katouraei orthios...
    poios xerei? pados sigoura auto den leei oti einai gay.

μπορεί και να βαριέται να κατουράει όρθιος...
    ποιος ξέρει; πάντως σίγουρα αυτό δεν λέει ότι είναι gay.

Last edited by a moderator: 2 Απριλίου 2012
  10. woohoo

woohoo Regular Member

Ειλικρινά όταν έρθει η στιγμή, θέλω να τα σκάσω χοντρά σε έναν γιατρό ώστε να βγάλει έντυπο ότι το άσθμα μου δεν μου επιτρέπει να πάω στρατό.

Είμαι φανατικά εναντιωμένος σε αυτόν τον νομο!

Και αν ποτε γινόταν πόλεμος, δεν κάθομαι να πολεμήσω για τίποτα και κανέναν. Το σκάω όσο πιο γρήγορα γίνεται!

11. Re: Απάντηση: Το καθιστό κατούρημα του Μάστερ.

Ναι αυτό θα ίσχυε αν κατουρούσε μια όρθιος μια καθιστός επειδη θα ήθελε να έχει μια ποικιλία στο κατούρημα για να μην βαριέται αλλα αυτός εδω κατουράει συνέχεια καθιστός

12. MasseurAthens

MasseurAthens Regular Member

Βγαίνουμε off topic και ζητώ συγγνώμη, αλλά με άσθμα, όσο και να τα χώσεις, Ι4 (άοπλος) θα βγεις. Καλή θητεία (όταν πας)