Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Το κακό που προκαλούν οι " γιαλαντζί Κυρίαρχοι άνδρες "

Συζήτηση στο φόρουμ 'Κυριαρχία - υποταγή D/s' που ξεκίνησε από το μέλος Master-Yoda, στις 5 Φεβρουαρίου 2019.

  1. tithon

    tithon Contributor

    εκτός απ' την χοντροκομμένη ταύτιση ανάμεσα σε κοπέλες, υπάρχει και η κριτική αποστασιοποίηση απ' την κακοποίηση.
    ενδεχομένως ορισμένοι να διαπιστώνουν την αυταναφορικότητα της κακοποίησης, ανεξάρτητα αν περιστασιακά στραφεί σε αγόρια ή κοπέλες.

    δύσκολο;
     
  2. Alpha Wolf

    Alpha Wolf Ενας, αλλα Λυκος.

    Τελειο!
     
  3. cadpmpc

    cadpmpc Contributor

  4. Alice in wonderland

    Alice in wonderland sui generis Contributor

    ειλικρινά δεν πρόκειται να σου μιλήσω για την ταύτιση μου με την κάθε κοπέλα που έχει κακοποιηθεί με τον οποιονδήποτε τρόπο.
    Αλλά όσο μπορώ και όπου μπορώ θα ειμαι εκεί να βοηθάω.
    Πιστεύω ότι αυτό είχε και έχει σημασία.
    Τώρα το τι πιστεύεις εσύ είναι δικαίωμα σου.
    Άρχισε να ξεσκονίζεις μια μια τις απαντήσεις μου και είμαι σίγουρη ότι θα βρεις να πεις κι άλλα.
    Καλημερα
     
  5. Alpha Wolf

    Alpha Wolf Ενας, αλλα Λυκος.

    Μη βάζετε άλλο μέλι στην Ψαροσουπα.
     
  6. Master-Yoda

    Master-Yoda Αρχή άνδρα δείκνυσι

    αγαπημές ταινίες όλες  
     
  7. lexy

    lexy .ti.va.

    Επειδή σου απευθύνεσαι στον πληθυντικό, -" Περάστε μετά απο ένα χρόνο και δείτε τα γραφόμενα μας" - θα μου επιτρέψεις μια ερώτηση, παρακαλώ.

    Ποιοι είσαστε; Γράφεις εξ'ονόματος άλλων; Εκπροσωπείς κάποιους;
     
  8. Master-Yoda

    Master-Yoda Αρχή άνδρα δείκνυσι

    εκπροσωπώ τον εαυτό μου και τις σκέψεις μου. απευθύνομαι σε όσους θέλουν μελλοντικά να αναγνώσουν ξανα το νήμα .
    Ελπίζω να απάντησα στην ερώτηση που μου έκανες
     
  9. Marqui

    Marqui sitting on a park bench

    Διαφωνώ εντονότατα.
    Μεταξύ των λόγων υπάρξεως διαχειριστών ενός site, είναι και η προστασία τόσο αυτού καθ' εαυτού του φόρουμ, όσο και των συμμετεχόντων σε αυτό.
    Τα γεγονότα έχουν ως εξής 1) Αναρτάται ένα νήμα, στο οποίο ο νηματοθέτης δηλώνει ρητά ότι έχει "και χιουμοριστική" διάθεση. 2) Αίφνης υπάρχει μια ανάρτηση - καταγγελία βιασμού μεταξύ μελών, από μέλος το οποίο έχει χαιρετηθεί από τον νηματοθέτη ως μέντοράς του 3) ο βιασμός από μάλλον προφανές νομικό - ουσιαστικό περιεχόμενο, μετατρέπεται σε κακοποίηση στα πλαίσια "υπακοής" και 4) εμφανίζεται η χρήση πληθυντικού, σαφώς δηλώνουσα ότι οι γνώστες του περιστατικού είναι πολλοί.

    Εάν η διαχείριση επιθυμεί να αγνοήσει την Δαντική προειδοποίηση για το τί επιφυλάσσεται σε εκείνους που σε καιρούς ηθικής κρίσης τηρούν ουδέτερη στάση, είναι δικαίωμά της,
    Ταυτόχρονα όμως είναι δικαίωμα καθενός που το επιθυμεί να ζητήσει διευκρινήσεις ώστε να έχει το δικαίωμα επιλογής για το εάν θα συγχρωτίζεται είτε με βιαστή ή με συκοφάντη.
     
    Last edited: 7 Φεβρουαρίου 2019
  10. Tenebra_Silente

    Tenebra_Silente Contributor

    Μεγαλύτερο κακό και από τους γιαλαντζί Κ, προξενούν οι καταγγελίες ντυ κώλ. Και δεν είναι η πρώτη φορά που σκάνε μύτη εδώ μέσα. Ντυ κώλ καταγγελία είναι, όποια γίνεται βάσει αερολογιών, αοριστιών και "ταξιδιών" του είδους Αθήνα-Μαδαγασκάρη μέσω Ρέϊκιαβικ. Αν όντως υπήρχε "περιστατικό", το ξέρει ακόμη και ένα βαζάκι με φυστικοβούτυρο πως αντιμετωπίζεται.
    Μήνυση ή έγκληση που απευθύνεται στα αρμόδια όργανα ( δηλαδή όχι σ' ένα οποιοδήποτε forum ) και από κει και πέρα μια σειρά διαδικαστικών πράξεων που σίγουρα δεν συμπεριλαμβάνει καταγγελίες/ανακρίσεις/απολογίες/εξετάσεις μαρτύρων/διατάξεις/κουλουπού κουλουπού, που διενεργούνται/υποβάλλονται σ' ένα οιοδήποτε forum.

    * Εκείνο που δημιουργεί αλγεινές εντυπώσεις ( θέλω να πιστεύω σίγουρα σε κάποιους, αφού σε όλους μάλλον δεν "παίζει" ), είναι η ευκολία με την οποία "εγγίζονται" κάποια πράγματα. Που εκτός απ' τις συνέπειες που έγραψα σε κάποια άλλη μου παρέμβαση στο παρών νήμα ( ή καλύτερα "νήμα", αφού άλλος ο τίτλος του, άλλο το αρχικό του post, αλλού κατέληξε ), συνδράμει στη δημιουργία άλλης μιας περίπτωσης "Πέτρου και Λύκου". Τεσπα, καλή όρεξη σε όσους "διασκεδάζουν" με "ιστορίες" του είδους. Και μην σας μέλει, δεν είναι ο όποιος γιαλαντζί Κ, που θα χαλάσει τον "χώρο". Αρκεί και περισσεύει η μαλακία της κασίδας αρκετών από μας ( βάζω και μένα μέσα, έτσι, για το culture και για να μην αισθανθεί κάποιος - ανεξαρτήτως φύλου ή status - δακτυλοδειχτούμενος ).

    ** Το μέτρο δεν είναι μόνο τσουμπλέκι/εργαλείο, είναι και μια έννοια, που αραιά και πότε δεν θα χαλούσε, αν τουλάχιστον το ξαναψάχναμε. Αν το βρίσκαμε κιόλας, ακόμη καλύτερα.
     
  11. cadpmpc

    cadpmpc Contributor

    Μεγάλος* χωρίς σεμνότητα δεν γίνεσαι, έλεγε ο Μεγάλος Τσαρούχης...

    *[και με εισαγωγικά ακόμα, δική μου προσθήκη]
     
  12. blonde mermaid

    blonde mermaid Contributor

    Όσο αφορά το νήμα για τους γιαλατζι Κ και την ανειλικρίνεια τους και για το πώς εξελίχθηκε το νήμα δεν έχω να προσθέσω κάτι ,με κάλυψαν οι προλαλήσαντες.

    Αυτό που θέλω όμως να επισημάνω είναι πως υπάρχουν οργανισμοί και θεραπευτές δωρεάν και ανώνυμα , όπου μπορεί η οποία καταγγέλλουσα να απευθυνθεί να ζητήσει ψυχολογική η οποία στήριξη .