Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Το καρουζέλ

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Art and Literature' που ξεκίνησε από το μέλος Arioch, στις 23 Φεβρουαρίου 2022.

1. Arioch

Arioch Μαϊμουτζαχεντίν Premium Member Contributor

Η ζωή είναι ένα ταξίδι, έτσι λένε πολλοί. Ένα ταξίδι που τελειώνει στην Ιθάκη της ανυπαρξίας. Ένα μεγάλο ταξίδι με πολλές στάσεις, με τους Λαιστρυγόνες της και τους Κύκλωπες και τους οργισμένους Ποσειδώνες. Αλλά και με τα όμορφα λιμάνια με της πρωτόγνωρες μυρωδιές και ήχους, με όμορφα τοπία. Με τη νηνεμία και με τη φουρτούνα, με τη φιλόξενη ακτή και τα άγρια βράχια.

Από μικρός δεν το έβλεπα σαν ταξίδι, το έβλεπα σαν διαδοχικούς γύρους στο καρουζέλ. Άλλοτε βαρετούς, άλλοτε συναρπαστικούς, άλλοτε ήρεμους, άλλοτε τρομαχτικούς. Άλλοτε διασκεδάζοντας και γελώντας με την ψυχή σου παρακαλώντας ο γύρος μην τελειώσει ποτέ...

...μα τίποτα δε διαρκεί για πάντα.

Άλλοτε βαριέσαι και κατεβαίνεις εσύ, άλλοτε σε πετάνε βίαια έξω.

Κάποιοι άτυχοι σκοτώνονται στην πτώση. Κάποιοι τρομάζουν και αρνούνται να ανέβουν στον επόμενο, σπαταλώντας τη ζωή τους βλέποντας τους άλλους ανθρώπους να ανεβαίνουν στο δικό τους.

Κάποιες φορές βλέπεις ένα καρουζέλ που θα ήθελες να ανέβεις μα δε μπορείς, αυτό το λούνα-παρκ έχει περίεργους κανόνες, κανείς δεν τους ξέρει. Σε άλλους χαμογελά, σε άλλους όχι αλλά είναι αμείλικτο με αυτούς που δεν προσπάθησαν.

Αν θέλεις κάτι τότε προσπαθείς να το καταφέρεις.

Αν σε πετάξουν έξω από το καρουζέλ, προσπαθείς. Ξανά και ξανά και ξανά.

Μέχρι να το καταφέρεις ή μέχρι να παραιτηθείς.

Άλλοτε περνάς υπέροχα, γελάς σαν παιδί αλλά ο χρόνος σου τελειώνει και δεν μπορείς να κάνεις τίποτα γι' αυτό. Κατεβαίνεις με την πίκρα και την αφήνεις να πνίξει την ψυχή σου, δειλιάζοντας να δοκιμάσεις ξανά μόνο και μόνο για να μην νιώσεις τον πόνο του τέλους της μουσικής.

Το Λούνα παρκ αυτό δεν συγχωρεί τους δειλούς.

Και αν πτωχική τη βρεις η Ιθάκη δε σε γέλασε.

Μα το καρουζέλ δεν είναι η Ιθάκη.

Είναι η Αλεξάνδρεια.

Last edited: 23 Φεβρουαρίου 2022
  2. kinvara

kinvara Δική Του

Η μήπως ή ίδια η ζωή;

*nice photo profile (μου θυμίζει την ταινία, το avatar).

3. margarita_nikolayevna

margarita_nikolayevna owned Contributor

Υποθέτω είναι θέμα νοοτροπίας - φιλοσοφικής στάσης αλλά δεν είμαι υπέρ των κυκλικών θεωρήσεων ακριβώς.
    Το βλέπω περισσότερο ως σπείρα, με τάση προς τα πάνω και τις σπείρες να ανοίγουν.

Την ημέρα της τελικής κρίσεως, όπως ο καθένας την ορίζει αυτή, για εμένα το μόνο "αμάρτημα", το μόνο για το οποίο θα κληθεί να απολογηθεί/τιμωρηθεί/πληρώσει κανείς θα είναι ο αβίωτος χρόνος.
    Επομένως όχι με τους θεατές... Στα καρουζέλ και ας έχουμε ναυτία  

4. Just_Me

Just_Me Contributor

Κάποια καινούρια ιστορία μας συστήνει ο @Arioch εδώ, κάτι σαν γέφυρα.
    Am I right?  

Θα συμφωνήσω με την προλαλήσασα, το avatar σου τα σπάει!

5. margarita_nikolayevna

My guess is απλά δεν μπορούσε να κρατήσει τη σκέψη μέσα στο κεφάλι του, χωρίς να εκραγούν τα μυαλά του και αυτό ήταν η βαλβίδα εκτόνωσης  

6. Just_Me

Just_Me Contributor

Την ακούω αυτή τη σκέψη..
    Ίδωμεν  

7. Arioch

Λένε ζήσε κάθε μέρα σαν να είναι η τελευταία σου γιατί κάποια τελικά θα είναι.

Να σε πάρει από το καρουζέλ όταν γελάς και φωνάζεις χαρούμενος και όχι απ' έξω κοιτάζοντας πικραμένος τους άλλους να κάνουν το δικό τους γύρο.

Με το χαμόγελο στα χείλη και όχι με των δειλών τα παρακάλια.

Είναι η Αλεξάνδρεια.

8. Marqui

Marqui sitting on a park bench

Είστε βέβαιος για την διατύπωση σας?
    Δίχως να επιθυμώ να φανώ έστω και κατ' ελάχιστο αγενής. Ζωή σε κύκλους?
    Όσο κι αν αλλάζει η ταχύτητα του καρουζέλ, όσο κι αν τροποποιείται ο ρυθμός που ανεβοκατεβαίνουν τα αλογάκια... ο κύκλος του καρουζέλ είναι σταθερός....η διάμετρος του δεν αλλάζει.
    Δεν είναι η προσωπική μου επιλογή.
    Στο πλαίσιο του Λούνα - παρκ, θα επέλεγα το roller coaster ή τα συγκρουόμενα.

9. Arioch

Κοιτάτε τη μηχανή, εγώ κοιτάζω τους αναβάτες.

10. ArtLover

ArtLover Eleotris Margaritacea

Κάποιες φορές το καρουζέλ αυτό μοιάζει τόσο ιδανικό που πνίγεσαι από χαρά που κατάφερες να κάνεις έστω μια στροφή..
    Κάποιες άλλες γυρνάει τόσο γρήγορα που οι βίδες από τα αλογάκια του τινάζονται τόσο απότομα και συνειδητοποιεις ότι απλά εύχεσαι να είναι γλυκιά η στιγμή της ανυπαρξίας..
    Κάποιες φορές βλέπεις ότι ενώ το καρουζέλ είναι ότι πιο όμορφο έχουν δει τα μάτια σου, ξαφνικά τα χρώματα του αρχίζουν και λιώνουν στα χέρια σου δείχνοντας σου ότι δεν ήταν ακόμα έτοιμο να ξεκινήσει τον ενθουσιασμένο στροβιλισμό του..

Και ο ταξιθέτης σε κυνηγάει γύρω γύρω φωνάζοντας "Που το βρήκες ο εισιτήριοοοο??"... Ούτε την παρθενική του βόλτα δεν είχαμε ανοίξει ακόμα!!

11. Libertine SD

Libertine SD Contributor

Εμένα μου μυρίζει midlife crisis, όταν οι στροφές που σου απομένουν είναι πιθανότατα λιγότερες από όσες ήδη έχεις κάνει...

12. margarita_nikolayevna

Μπορούμε κάλλιστα να συνθέσουμε την μυρωδιά που Εσείς πήρατε με την δική μου μαντεψιά και να έχουμε ένα πιο πλήρες συμπέρασμα νομίζω, όχι;