Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Το κολάρο και η σημασία του

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Resources and Tutorials' που ξεκίνησε από το μέλος Master_Spiler, στις 7 Μαρτίου 2011.

Tags:
  1. Seduction

Seduction Regular Member

Απάντηση: Το κολάρο και η σημασία του

Πάμε πάλι από την αρχή (!)

Ποιός λέει ότι ζητάω εγώ κάτι τέτοιο; (!) Δεν καταλαβαίνεις. Πάμε πάλι λιανά: Τα χέρια μας τα πλένουμε no matter what. Εγώ ζητάω να μη προσπαθεί κάποιος να μου υποδείξει το αν θα φάω τη σαλάτα με το πρώτο ή το τελευταίο πηρούνι από τα αριστερά σε μια ταβέρνα, επειδή έτσι είθισται σε επίσημο γεύμα ή το να μη προσπαθεί να μου πει πως είναι σωστό, το να φάω με τα χέρια σε ένα πολυτελές εστιατόριο επειδή έτσι τρώνε στη λαδόκολλα. Το κατάλαβες τώρα;

.

Από ποιούς είναι το ζήτημα και κατά πόσο μας ενδιαφέρει η κρίση τους. Οταν κάτι είναι μπαρπούτσαλα, είναι μπαρπούτσαλα.-

Ο κυνηγός είναι κυνηγός. Το ότι υπάρχουν καλοί κυνηγοί και φαιδροί πέφτουλες, συμφωνούμε, αλλά είναι άλλο θέμα.

Εάν νομίζεις ότι δεν απάντησα, δεν απάντησα.

Στη συζήτηση συμμετέχω. Στις χαριτωμενιές και σε προσωπικούς υπαινιγμούς, όχι.

2. thanasis

thanasis Contributor

Re: Απάντηση: Το κολάρο και η σημασία του

Μαζί σου. Αλλά ενδεχομένως κάποιες φορές να νομίζουμε οτι είμαστε σε ταβέρνα, όταν όχι, και νομίζουμε οτι τα γαλλικά στο μενού είναι καλιαρντά. Ένα σημαντικό κομμάτι του αυτοσεβασμού αφορά και στο να μπορούμε να είμαστε ανοιχτοί σε feedback και να ελπίζουμε τα faux pas μας να μη μας έχουν βγάλει εκτός πίστας. Και να μαθαίνουμε από αυτά.

Οι κρίνοντες είναι οι "συνάδελφοί" σου στην κοινότητα, όπως και οι "στόχοι" σου.

Τα υπόλοιπα είναι κύκλος της ίδιας συζήτησης.

3. Seduction

Seduction Regular Member

Απάντηση: Το κολάρο και η σημασία του

*Ενδεχομένως
    **Συμφωνούμε

Ολα καλά, σε ότι με ενδιαφέρει. Να είσαι βέβαιος.

4. thanasis

thanasis Contributor

Ορμώμενος από την εδώ κουβέντα, ξεκίνησα και αυτό το νήμα στο ***, για να αποσπάσω και απόψεις από την διεθνή κοινότητα:

Login - ***