Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Το κολάρο και η σημασία του

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Resources and Tutorials' που ξεκίνησε από το μέλος Master_Spiler, στις 7 Μαρτίου 2011.

Tags:
  1. Astrovroxi

    Astrovroxi Το κοπρογατο Contributor

    Απάντηση: Το κολάρο και η σημασία του

    Συμφωνω απόλυτα με τα συγκεκριμενα.....Η πραγματικη δεσμευση και αισθηση ιδιοκτησιας ειναι βαθια μεσα μας.
     
  2. Iagos

    Iagos Contributor

    Απάντηση: Το κολάρο και η σημασία του

    Το κολαρο
    Που σου έδωσα
    Το βλέπω πάντα στο
    Γυμνό λαιμό σου
    Εκεί που ενώνεται το βλέμμα
    Με το κορμί

    Ξέρεις τί μ’ αρέσει σε σένα;
    Το ότι δεν πνίγεσαι όταν το φοράς.
    Αυτό βλέπω στο βλέμμα σου.
    Κι ότι σου στηρίζει την υπο-στασή σου
    Αυτό βλέπω στο κορμί σου
    Τι κιαν ο λαιμός σου είναι γυμνός.
     
  3. lara

    lara Αυτοδεσποζόμενη Contributor

    Απάντηση: Το κολάρο και η σημασία του

    Θεωρώ τον όρο "μάνουαλ" αδόκιμο.
    Δεν είναι μάνουαλ.
    Είναι απλά μια αναφορά στο πως κάποιες κοινότητες bdsm κατέληξαν να χρησιμοποιούν ένα σύμβολο.
    Όπως χρησιμοποιούν κάποιες ερμηνείες και ορισμούς. Όπως λέει και η cassie
    Κανένας δεν μπορεί να εφεύρει το ποδήλατο.
    Στο δικό μας φόρουμ υπάρχει η τάση, όσα δεν κάνουμε εμείς να τα κατατάσσουμε σε ανάξια λόγου.

    Καμία σκλάβα δεν χρειάζεται να φορά το κολάρο για να θυμάται πως είναι σκλάβα.
    Καμιά σκλάβα δεν είναι μοναδική στον κόσμο για κανένα πέραν ίσως του Κ της.
    Καμιά σκλάβα δεν μπορεί να διαδηλώνει έμμεσα ή άμεσα πως είναι η μοναδική στον κόσμο που μπορεί να βιώσει βαθιά και έντονα την σκλαβιά της είτε επειδή φοράει κολάρο είτε επειδή απορρίπτει το κολάρο, πόσο μάλλον εφόσον στην ίδια αν όντως είναι σκλάβα δεν πέφτει λόγος τι γουστάρει, αλλά ακολουθεί αυτό που ο Κ της επιθυμεί.

    Το κολάρο είναι όπως τον πληθυντικό.
    Κάποιοι Κ τον επιθυμούν στη σχέση τους και κάποιοι τον απεχθάνονται.
    Το να βγει όμως εκείνος που τον απεχθάνεται και να διαλαλεί στους πάντες πως όσοι τον χρησιμοποιούν είναι "λιγότεροι" ή το αντίστροφο, είναι γελοιότητα και προσβάλλει προπάντων εκείνον που κάνει τέτοιου είδους δηλώσεις.
    Γελοία είναι επίσης αυτή η τάση στο συγκεκριμένο φόρουμ να θεωρούν πολλοί και πολλές πως είναι εξυπνότεροι, ικανότεροι, δημιουργικότεροι, κυριαρχικότεροι, σκλαβικότεροι από οποιονδήποτε άλλο στο σύμπαν του bdsm και όχι μόνο, πως όλα όσα έκανε οποιοσδήποτε πριν απ αυτούς είναι ανάξια λόγου.

    Αστεία επίσης τρομερά είναι η αναφορά από κάποιους στο κολάρο σκλάβας ως αξεσουάρ.
    Συμπληρώνω και λέω πως ακριβώς λοιπόν επειδή όλα είναι στο μυαλό, ποτέ μια σκλάβα δεν θα δει ως αξεσουάρ το κολάρο της, εκτός από εκείνα τα κολάρα που φοριούνται κατά τη διάρκεια συνεδριών και δεν έχουν παρά χρηστική ιδιότητα.

    Δεν θεωρώ πως είναι απαραίτητο το κολάρο, όπως δεν είναι απαραίτητο να φοράει κανείς βέρα.
    Δεν θεωρώ πως χωρίς αυτό η σκλάβα δεν νιώθει σκλάβα ή είναι περισσότερο σκλάβα απ εκείνη που φοράει, ή πως ο Κ της μίας είναι λιγότερο Κ επειδή επιθυμεί να δανείσει το κολάρο του στην σ του, από κάποιον που δεν θεωρεί κάτι τέτοιο είτε αναγκαίο είτε του γούστου του.

    Το αν κάποιος άλλος σέβεται ή όχι το κολάρο κάποιας, περισσότερο και πάλι λέει για τον ίδιο παρά για την σκλάβα ή τον Κ της.
    Γνωρίζω πως σε πραγματικές κοινότητες ασέβεια προς τη ξένη ιδιοκτησία έχει επιφέρει την απομάκρυνση του ασεβή από την κοινότητα.

    Δεν είναι για όλους το bdsm κάτι που αφορά τους 2 τους και μόνο, όχι με την έννοια πως οι κανόνες οποιασδήποτε κοινότητας μπαίνουν πάνω από τις εντολές του Κ, αλλά με την έννοια πως υπάρχει αλληλοσεβασμός στις κοινές τους συνευρέσεις.

    Κι αν και δεν είναι επί του θέματος, νιώθω πολύ πιο άνετα και χαλαρά ανάμεσα σε άτομα που γνωρίζω πως σέβονται το κολάρο μου, το οποίο για μένα είναι η προστασία μου ανάμεσα σε άλλα, από τον ίδιο μου τον εαυτό.
    Όταν είμαι ανάμεσα σε άτομα που δεν σέβονται το κολάρο μου, αναγκάζομαι να μπω σε αμυντικά επιθετική στάση ή ακόμα και να αποχωρήσω εντελώς από την διάδραση μαζί τους.
    Ως σκλάβα έχω συγκεκριμένα χαρακτηριστικά που επί μέρους είναι αυτά που με ορίζουν ως σκλάβα και όχι ως κάτι διαφορετικό.
    Η ανικανότητα μου να λέω συνεχώς όχι είναι ένα εξ αυτών.
    Ιδιαίτερα δύσκολο δε για μένα, είναι να ελέγξω την σεξουαλικότητα μου.
    Διεγείρομαι εύκολα και όταν διεγερθώ η λογική μου απλά πέφτει σε βαθύ ύπνο. Γι αυτό και έχω ανάγκη την διαχείριση της σεξουαλικότητας μου να την έχει Ο Κύριος μου. Εκείνος που σέβεται το κολάρο μου, δεν θα προσπαθήσει να "παίξει" μαζί μου μια και είναι σαν να επιθυμεί να οδηγήσει χωρίς την άδεια του ιδιοκτήτη ένα αμάξι είτε επειδή έχει αντικλείδι είτε ακόμα κι επειδή το βρήκε ξεκλείδωτο. Αυτό λοιπόν επαφίεται στην κρίση και στις αξίες και αρχές εκείνου που περνά δίπλα από το αμάξι.

    Προσωπικά πιστεύω πως εκείνος που δεν σέβεται την ξένη ιδιοκτησία δεν μπορεί να σεβαστεί ούτε τη δική του.
     
    Last edited: 11 Μαρτίου 2011
  4. john_m

    john_m Bollocks mandola

    Re: Απάντηση: Το κολάρο και η σημασία του




    Αγαπητέ Seduction με βρίσκουν σύμφωνω όλες οι ανωτέρω σκέψεις και απόψεις σου αλλά μήπως θα πρέπει να σκεφτούμε και την άλλη μεριά πριν..... αυτοί δλδ που θέλουν να πορεύονται με το by the book ?
     
  5. thanasis

    thanasis Contributor

    Ευχαριστώ για την ειλικρινή απάντηση. Για να το δούμε τώρα και την άλλη όψη του νομίσματος: είσαι ο διοργανωτής μιας συνεστίασης με "βδσμ ανθρώπους". Θα απευθύνεις πρόκληση προς ένα τέτοιο άτομο (ακόμα κι αν θεωρείς το κολλάρο ως hyperμπαρμπούτσαλο);

    Διάβασε, επίσης, το ποστ της λάρα και μετά ξαναδιάβασέ το.


    Στα υπόλοιπα συμφωνώ μαζί σου.
     
  6. skia

    skia Contributor

    Απάντηση: Το κολάρο και η σημασία του

    το κολάρο είναι το ''στήριγμα'' της σκλάβας και η υπενθύμιση της θέσης της. το οποίο ''στήριγμα'' είναι τελείως περιττό αν η ίδια δεν έχει συνειδητοποιήσει μέσα της ποιός είναι ο ρόλος που έχει αναλάβει. μπορεί να έχει αναγνωριστικό σκοπό για τους τρίτους ότι το συγκεκριμένο υ ανήκει, αλλά αν αυτό θέλει να κάνει κάτι κρυφά, έχει σημασία το ότι το φορά ή όχι?
    το κολλάρο,τα tattoo,τα piercings ή το branding είναι σύμβολα ιδιοκτησίας, πάνω από όλα είναι κάτι το οποίο δημιουργεί συναισθήματα έντονα ειδικά στη σκλάβα επειδή την δένει με τον Αφέντη της για πολύ συγκεκριμένους λόγους και τον Αφέντη με τη σκλάβα Του. θα πρέπει να είναι αντικείμενα σεβασμού από τους τρίτους όντως.
    η σκλάβα όμως οφείλει να σέβεται πρώτα από όλα το ''κολλάρο'' που της έχει περαστεί στο μυαλό της και το αν το κάνει απόλυτα ή όχι, είναι κάτι το οποίο δεν γίνεται παρά μόνο σε αυτή αντιληπτό.
    και φυσικά υπάρχουν όλοι αυτοί που επιμένουν στο ''by the book''.θα γίνω γραφική βέβαια, αλλά ρωτώ και πάλι.
    πόση σημασία έχουν τα πρωτόκολλα πέραν της ηδονής του θέματος και των οφθαλμών των τρίτων αν αυτά δεν γίνονται εν πλήρη συνειδήση?
     
  7. Uther

    Uther Contributor

    Απάντηση: Το κολάρο και η σημασία του

    Τα κίτρινα δικά μου.  
    Έτσι έχει νόημα η ύπαρξη της κοινότητας και κατά τη γνώμη μου θα έπρεπε να λειτουργούν έτσι κάποια θέματα και μέσα σε αυτήν την κοινότητα.
     
  8. dora_salonica

    dora_salonica Contributor

    Re: Απάντηση: Το κολάρο και η σημασία του

    Πάρα πολύ σωστά. Καθώς συγχρωτίζομαι με αρκετά μέλη ξένων BDSM κοινοτήτων, έχω παρατηρήσει ότι είναι πολύ ευαίσθητα σε ότι έχει να κάνει με την ξένη ιδιοκτησία. Πριν λίγες εβδομάδες με επισκέφτηκε ο αγαπητός μου Captain (εκείνος ο απίστευτος Δανός πιλότος). Πήρε δύο αεροπλάνα για να έρθει να με δει και έμεινε μαζί μου 2 βράδια. Δεν με άγγιξε ποτέ. Ήξερε ότι ήμουν σε σχέση και δεν υπήρχε περίπτωση, όχι να με αγγίξει, αλλά ούτε καν να προσπαθήσει! Κύριος πραγματικά. Ποτέ μου δεν μετάνιωσα για τη σχέση που έκανα μαζί του - αναφέρομαι στη φιλία που πλέον μας ενώνει.

    Κανονικά δεν θα έπρεπε να ανοίγεις τα μάτια στους βαθιά νυχτωμένους, αλλά τέλος πάντων... 

    Έχεις απόλυτο δίκιο. Κάτι που λέω συχνά είναι ότι τα Υ είναι ουσιαστικά ανυπεράσπιστα. Αν ήμουν άντρας κυριαρχικός και ήμουν ένα ανήθικο τσογλάνι χωρίς αρχές και αξιοπρέπεια, θα θέριζα ψυχούλες. Είναι ένας τόσο απλός μηχανισμός, που απορώ γιατί δεν υπάρχουν περισσότεροι βρωμεροί ποντικοί ανάμεσά μας, από ότι ήδη υπάρχουν...

    Ο Master Adrian, ο Άγγλος Μέντοράς μου, μου έλεγε να ζητώ από τον Κυριαρχικό άντρα με τον οποίο βγαίνω εδώ στη Θεσσαλονίκη (πρόκειται για τον πολύ αγαπημένο μου φίλο, the King) να με προσέχει εκείνος, καθώς εγώ δεν μπορώ παρά να υποκύπτω τελικά, όταν μου ζητείται κάτι. Δυστυχώς, δεν είναι κάτι που μπορώ να ελέγξω. Έλεγε μάλιστα χαρακτηριστικά το εξής (αντιγράφω από μέηλ του):

    • you will have enormous difficulty saying 'No' to anyone who is even slightly dominant

    Πολύ σωστό αυτό. Έχω ακούσει από "Μάστερ", που δυστυχώς ζει και κινείται εδώ ανάμεσά μας, για την τότε σκλάβα του που έφερε το όνομά του:

    "Αυτή; Δεν είναι σκλάβα μου. Ζήτημα να της έχω δώσει δυο πίπες"!!!!!

    Μάστερ δεν σημαίνει αυξημένη γαμικουλίαση. Μάστερ σημαίνει αυτοκυριαρχία πρωτίστως και μεγαλοψυχία δευτερευόντως. Όλα τα άλλα, έπονται. Κάνω λάθος;
     
  9. Master_Spiler

    Master_Spiler Contributor

    @dora_salonica, δυστυχώς κάνεις λάθος... Master σημαίνει πολλά παραπάνω, αλλά αυτό νομίζω οτι αξίζει από μόνο του ένα ολόκληρο νήμα. Κατά τ'άλλα, με βρίσκουν αρκετά σύμφωνο οι απόψεις σου περί των ξένων κοινοτήτων και των θεμάτων ιδιοκτησίας. Αλλά, όπως σε όλα τα υπόλοιπα, εδώ Ελλάδα...  
     
  10. Elysium

    Elysium Contributor

    Απάντηση: Re: Το κολάρο και η σημασία του


    Θα ήθελα να ρωτήσω το εξής και συγγνώμη Master_Spiler για το off-topic.

    Τι ακριβώς σημαίνει πως «εδώ είναι Ελλάδα»;

    Πως δεν έχει κάποιος τη δυνατότητα να απομακρύνει κάποιον που δε σέβεται την «ιδιοκτησία» του, φίλη του, κοπέλα του (όπως θέλετε πέστε το);
    Φυσικά και το έχει.
    Γιατί πρέπει να μπλέξει όμως και τους άλλους σ’ αυτό;
     
  11. Master_Spiler

    Master_Spiler Contributor

    Re: Απάντηση: Re: Το κολάρο και η σημασία του

    Αγορίνα μου κάποια πράματα είναι θέματα κοινότητας και κάποια άλλα όχι. Το να μη σέβεται κάποιος την ιδιοκτησία του άλλου, προφανώς και είναι θέμα κοινότητας, είτε αυτή λέγεται σκλάβα, είτε αυτοκίνητο, είτε οτιδήποτε άλλο. Σε μια έννομη κοινωνία, όταν κάποιος σου κλέβει κάτι του στέλνεις την αστυνομία, στο χώρο λοιπόν, επειδή η σκλάβα θεωρείται ιδιοκτησία του ανθρώπου που της έχει περάσει το κολάρο, ισχύει κάτι αντίστοιχο, πολύ απλά ενημερώνεται η κοινότητα οτι ο τύπος αυτός δε σέβεται το κολάρο και με απλές και συνοπτικές διαδικασίες, εφ' όσον αποδεδειγμένα φταίει, απομακρύνεται από την κοινότητα αυτή. Ο λόγος είναι απλός, από τη στιγμή που το έχει κάνει, δείχνει ασέβια προς τον ιδιοκτήτη της σκλάβας και προς την κοινότητα την ίδια, καθώς δε σέβεται τους κανόνες της. Κρατώ επιφυλάξεις για το κατά πόσο τον πετάνε έξω την πρώτη φορά ή την επόμενη φορά που θα το ξανακάνει, καθώς δεν είναι δυνατόν να γνωρίζω τους κανόνες της κάθε κοινότητας.

    Το εδώ είναι Ελλάδα, σημαίνει οτι η Ελληνική κοινότητα δεν είναι ακόμα μια ορθά δομημένη κοινότητα που να σέβεται κάποια πράματα και να πράττει όπως αντίστοιχα ορθά δομημένες κοινότητες του εξωτερικού. Αν θέλεις περισσότερη ανάλυση, ευχαρίστως να στο κάνω σε προσωπικό επίπεδο ή σε κάποιο άλλο νήμα, γιατί θα φύγουμε μετά τελείως off topic.
     
  12. Seduction

    Seduction Regular Member

    Απάντηση: Το κολάρο και η σημασία του

    Σ' ευχαριστώ DD. (Ελπίζω να μη βγεί και πάλι κάποια, να σε ρωτήσει αν κάνεις πλάκα!)

    *Φυσικά και δεν είναι κακό. Αλίμονο αν ήταν
    **Με ποιά λογική η επικρατούσα άποψη είναι η σωστή και κάτω από ποιό πρίσμα σκέψης πρέπει να την ακολουθούν οι μειοψηφίες;
    *** Πως θα αναγνωρίσεις ένα status, (και πρακτικά τι σημαίνει και πως σηματοδοτείται αυτή η αναγνώριση) όταν Α. O καθένας κολλάει όποιο status θέλει Β. Υπάρχουν πολλοί-ες που αλλάζουν το status τους, σχεδόν σαν τα πουκάμισα. Τι να αναγνωρίσεις για παράδειγμα, από κάποια που προχθες ήταν sub, χθες switch και σήμερα domme?

    Ελα ντε! Αυτοί-ες που υποστηρίζουν το αντίθετο, ας αναπτύξουν-υποστηρίξουν τη θέση τους.

    Συμφωνούμε.

    Σε ενδιαφέρει κάποιος να σέβεται το κολλάρο ως εθιμοτυπία ή εσένα ως προσωπικότητα; Τι θεωρείς ασέβεια; Το φλερτ ή την ενόχληση; Στο δεύτερο συμφωνώ μαζί σου, ασχέτως αν ανήκεις ή όχι.

    *Μια διευκρίνηση lara[E-p]. Θεωρείς την κάθε υ ή την κάθε s, ως μια ηλίθια και ανήμπορη παιδούλα, που μπορεί ο κάθε ένας να την κλέψει ή να την πάει βόλτα παρά τη θέληση της; Συμφωνείς να αντιμετωπίζεται μια female sub ή slave, ως ανίσχυρη προσωπικότητα και ως αδύναμη στη ζωή της, στις επιλογές της και στην εν γένει στάση της, έναντι αυτής, και να παρομοιάζεται ως ένα "αυτοκίνητο" που δεν έχει μιλιά να πει και νόηση να πράξει;
    **Θεωρείς ότι υπάρχει αυτός που σέβεται τον άνθρωπο εν γένει αλλά όχι τους εθιμοτυπικούς θεσμούς που έχουν δημιουργήσει κάποιοι; Eπιπλέον πιστεύεις ότι, μπορεί ή όχι να σταθεί κάποιος με απόλυτη ευπρέπεια, ας πούμε καλεσμένος σε μια γαμήλια δεξίωση και ας μην πιστεύει στον θεσμό του γάμου;

    john_m πιστεύω πως ο καθένας έχει το δικαίωμα να πορεύεται στη ζωή του όπως ο ίδιος επιθυμεί και επιλέγει, έτσι καλά κάνουν και όσοι θέλουν να πορεύονται με το by the book. Εχω και εγώ το δικαίωμα να έχω αντίθετη άποψη και να την εκφράζω. Διάολε σε foruμ βρισκόμαστε και η δύναμη του είναι η ανταλλαγή απόψεων και η ανάπτυξη τους από τα μέλη.

    *ΦΥΣΙΚΑ! Προσωπικά θα επέφευγα να καλέσω σε μια συνεστίαση που θα διοργάνωνα, άτομα που έχουν αποδείξει με τη στάση τους σε δημόσιο χώρο ότι είναι ενοχλητικά, όχι επειδή φλερτάρουν με ευπρέπεια. Προτιμώ μια συγκέντρωση που θα ξεχειλίζει ο χώρος από φλερτ, ερωτισμό και καλή διάθεση, παρά τη μάζωξη 100 ατόμων χωρισμένα σε 30 πηγαδάκια. Εσύ;

    Τι λογική είναι αυτή. Δηλαδή όταν ένας εκπρόσωπος του Συνασπισμού καλείται και παρευρίσκεται σε ένα συνέδριο του ΚΚΕ, σημαίνει ότι θα τα κάνει όλα πουτάνα, επειδή δεν ασπάζεται τον Στάλιν; (!)

    Εχεις παρευρεθεί ποτέ σε ballroom dance; Εκεί λοιπόν ο καθένας σηκώνει την καθεμία για χορό, χωρίς να ρωτήσει τον συνοδό της. Πιστεύεις ότι αυτό χαλάει την ατμόσφαιρα ή την φτιάχνει; Και ναι, μερικές φορές στη διάρκεια του χορού η ντάμα θα ακούσει και ένα όμορφο κοπλιμάν ή και μια γελοιότητα. Στην πρώτη περίπτωση χαμογελάει ή ανταποκρίνεται, στη δεύτερη σταματά και δεν ξαναχορεύει μαζί του. Tόσο απλά!

    **Σου έχω δώσει την εντύπωση πως χρειάζεται να ξαναδιαβάσω ένα post για να το καταλάβω; Ας κρατήσουμε τη συζήτηση μας σε ένα επίπεδο όμορφης ή τουλάχιστον σωστής επικοινωνίας.

    Αρχικό μήνυμα απο Seduction
    Μια γυναίκα ουσιαστικά Κυριαρχημένη, δεν έχει ούτε αυτή, (ούτε ο Κ της), κανένα πρόβλημα ακόμα και αν βρεθεί σε ένα χώρο "γυμνή με ανοιχτά τα πόδια και γραμμένο στο κούτελο της, ελάτε να μου την πέσετε". Δεν χρειάζεται κανένα κολάρο για να προστατευτεί από don juan, players ή πέφτουλες και στην αντίθετη περίπτωση κανένα κολάρο με όσες αλυσίδες και αν έχει περάσει ο Κ της σε αυτό δεν μπορεί να την κρατήσει εκεί, αν δεν αισθάνεται ότι ανήκει.

    Μπορείς να προσεγγίσεις μια γυναίκα με βέρα ή κολάρο και να φύγεις από το χώρο μαζί της ή έχοντας το τηλέφωνο της (το αληθινό) όπως και μπορείς να προσεγγίσεις μια γυναίκα με ελεύθερα τα δάχτυλα, τον λαιμό, ακόμα και το μυαλό της και να σου κόψει κάθε δεύτερη κουβέντα, και μόνο με μια ματιά της.

    Αυτό το "πρέπει να πάρεις άδεια από τον Κ μου" το θεωρώ μέγιστη μαλακία. Το κάθε τυπικό, αφορά μόνο την υ και τον Κ και όχι τους τρίτους. Μια γυναίκα όταν δεν θέλει συζήτηση με κάποιον, την κόβει, είτε φορά κολάρο είτε όχι, είτε είναι ο Κ της παρών, είτε χιλιάδες μίλια μακριά.-


    Αφού συμφωνείς με αυτά, που εντοπίζεις "πρόβλημα" στο να παρευρεθεί κάποιος ο οποίος επίσης συμφωνεί, σε μια συνεστίαση με "BDSM ανθρώπους";

    Συμφωνούμε.

    Ελα ντε!

    Τι θεωρείς ασέβεια Uther; Το φλερτ ή την ενόχληση; Την ανθρώπινη επικοινωνία ή την ανθρώπινη μαλακία; Το να είναι κάποιος κυνηγός με ευπρέπεια και τακτ ή το να είναι ταύρος εν υαλοπωλείο;

    Φυσικά και το έχει! Αλίμονο.
    Δεν έχω δει, ούτε έχω ακούσει να έχει συμβεί σε συνάντηση να ενοχλήσει κάποιος κάποια και μάλιστα σε βαθμό που να δημιουργηθεί θέμα, πόσο μάλλον να τον διώξουν από την εκδήλωση!

    ..............

    Θεωρώ επίσης μεγάλη υποκρισία και ανοησία να προσπαθεί να μου πει κάποιος τι γίνεται στις κοινότητες του εξωτερικού, όταν έχω συμμετάσχει σε εκδηλώσεις τους (US), σε εποχές που αυτός δεν είχε κλείσει ακόμα τα 10 έτη της ηλικίας του(!)