Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Το κουτάκι

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Τεχνικές' που ξεκίνησε από το μέλος Ηλίας, στις 8 Νοεμβρίου 2009.

1. Ηλίας

Ηλίας Guest

Απάντηση: Το κουτάκι

Tips:

"10800"

Οι τρεις ώρες είναι 10800 δευτερόλεπτα. Το θύμα μετράει από το 1 έως το 10800, φωναχτά. Έχει περιθώριο 5 λεπτά. Μπρος 3 ώρες και 5’ και πίσω 2 ώρες και 55’.Αν πέσει έξω από αυτό, το επαναλαμβάνει.

2. Syrah

Syrah Contributor

3. Georgia

Georgia Owned Contributor

Σας ευχαριστώ πολύ  

Είναι νομίζω πάντως καιρός να δοκιμάσω.

4. Ηλίας

Ηλίας Guest

Φωτάκια

Γυρνούσα στην πόλη λίγο μετά το σούρουπο και ένας εξηντάρης έκανε τζόκιν. Γρήγορος. Αν έτρεχα και εγώ όπως έτρεχε αυτός, θα με γυρνούσαν τέσσερις στο σπίτι.

Ξαφνικά ακούγεται ένα περιπολικό. Από τότε που μπαμπάς μου είχε πάρει ένα περιπολικό τηλεκατευθυνόμενο, τα συμπαθώ. Έχουν φωτάκια, έχουν σειρήνες, ο εξηντάρης έκοψε απότομα το ρυθμό. Έκανε ακριβώς τις ίδιες κινήσεις, με πιο αργό ρυθμό. Σε σλόου μόσιον .

-Δεν τρέχει τίποτα. Δεν έκανα τίποτα κύριε αστυνομικέ!

Μας προσπερνάνε τα φωτάκια, προσπερνάω και εγώ τον εξηντάρη που συνέχιζε ακόμα στο αργό.

Το βρίσκω αστείο. Σε μία πόλη που φλέγεται κατά της καταπίεσης, γκρινιάζει, απαξιώνει, να δίνει συνάμα αξία στα φωτάκια.

Η Θεσσαλονίκη είναι η πόλη που κρατάει επάξια τον ρόλο της νεαρής ερωμένης. Μυρίζει τους φοιτητές. Με δρόμους που διαμορφώνουν αντιλήψεις και συνειδήσεις, έχει ακόμα τον καημό να γίνει πρώτη Κυρία.

Είμαι παιδί της μεγάλης Κυρίας, βλέπε Αθήνα, αλλά είμαι ευαίσθητος απέναντι στη μικρή ερωμένη.

Έχει αμαρτίες. Κλεισμένες πίσω από τις βαριές και ψυχρές κουρτίνες της, καίνε κορμιά, που σιγοβράζουν μέσα στα υγρά τους. Τραγούδια γράφονται σε τέτοια ξεφαντώματα. Η Σαλονίκη δεν αντέχει να φοράει καλσόν ή εσώρουχα. Φοράει όμως τα ρούχα του χωριού.

Φτάνω σπίτι, κλείνω την πόρτα, την διπλοκλειδώνω, κλείνω τα παντζούρια και τις κουρτίνες. Ακόμα και εδώ, αμετανόητα αθηναίος.

5. Georgia

Georgia Owned Contributor

Last edited by a moderator: 17 Απριλίου 2014
  6. Ηλίας

Ηλίας Guest

7. Ηλίας

Ηλίας Guest

8. Ηλίας

Ηλίας Guest