Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Το κόκκινο δωμάτιο.

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Εμπειρίες' που ξεκίνησε από το μέλος íɑʍ_Monkeץ, στις 17 Απριλίου 2021.

1. íɑʍ_Monkeץ

íɑʍ_Monkeץ Contributor

Τι γαμάτο συναίσθημα, όταν ετοιμάζεσαι να πας κάπου κ συγκεκριμένα σε Εκείνον, μια άγρια χαρά , ανυπομονησία, αυτό το φιλινγκ λοιπόν δε το αλλάζω με τίποτα.

Φόρα φούστα/μπλούζα, χωρίς εσώρουχα κ τα αθλητικά σου παπούτσια, μάλιστα λέω κ τρέχω, χαχαχαχα στην κυριολεξία! Ένα σουκού, μαζί. Γιούπι!

Το πρώτο μου μετά από πολύ καιρό, ταξίδι, επιτέλους στην Αθήνα είναι γεγονός! Μου έλειψε η διαδρομή με το τρενάκι.
    Έπρεπε.

Ποιοί περιορισμοί; : D

Έφτασα,στον σταθμό . Με περίμενε.
    Μου έδωσε οδηγίες για τον προορισμό, νταξ σούπερ!

Απαντώ εγώ: Μπουρδέλο κατάσταση, καλή φάση! Ναι , ναι , οι καύλες χτυπάνε κόκκινο, όπως κάθε φορά.

Φτάνοντας, μου είπε να κατέβω, να πάω πρώτη και θα έρθει μετά, δε κωλωσα,καν, μπήκα μέσα στο ξενοδοχείο, με εξυπηρέτησε μια αδιάφορη κοπέλα, και κατευθύνθηκα στο δωμάτιο 511.

Συγκεκριμένα στο κόκκινο δωμάτιο, αυτό που μου κάνει εντύπωση, είναι η μυρωδιά ανεβαίνοντας τις σκάλες , έχει κάτι το πουτανιστικο. Νομίζω, μούσκεψα ^^ και άνοιξα την πόρτα. Είναι κανείς εδώ; Χαχαχαχα χαμογελούσα μόνη μου.

Όλα κόκκινα. Έκανα με το μυαλό μου διάφορους συνειρμούς, πόσα sex stories να έχουν παιχτεί εδώ μέσα άραγε; Έκανα εικόνες, ω ναι πόσο καύλα που είμαι εδώ, περιμένω.

Σκάσε έρχεται..(λέω από μέσα μου)

Το χρώμα του προσώπου μου, άλλαξε, κοκκίνισε,το διέκρινα στον καθρέφτη απέναντι μου. Πόσο τσουλί πια;

Έφερε τους καφέδες μας, ζήτησα άδεια για να καπνίσω , ήπια λίγο καφέ κ έμεινα να κοιτάζω γύρω γύρω, δεν μου αρέσει το ντιζάιν , του είπα. Χαμογέλασε κ μου ζήτησε να σβήσω το τσιγάρο στη γλώσσα μου, γιατί είπα πολλά, αχχχμμ, καίει αυτό,γαμώτο.

Οι εντολές, ξεκάθαρες, μείνε γυμνή κ περίμενε στα γόνατα πάνω στο κρεβάτι.

Έφερε κοντά μου κάτι σχοινιά , κ με έδεσε χειροπόδαρα, η ακινητοποίηση με φτιάχνει άπειρα πολύ, πόσο υγρή! Η φάση είναι κάνε μου ότι θες, απλά.

Παίξαμε αρκετή ώρα, έκαιγε το κορμί μου από το ξύλο ,παντού στο σώμα μου, το γαμήσι θεϊκό. Απ' τα καλύτερα βράδια που πέρασα μαζί του. :- )

Σε ένα δωμάτιο ημιδιαμονής.

Είναι αυτή η αίσθηση, η ανάγκη να βρισκόμαστε, να τρεφόμαστε ο ένας από τον άλλον, αυτό το κάνει πιο τέλειο/ολοκληρωμένο/χάσιμο /δωσιμο .

Το λατρεύω.

2. Harry Demos

Harry Demos Υγεία, επικοινωνία, επανάληψη.

-όμορφη ιστορία, πως ξεκινήσατε;

3. Gangrel

Gangrel Καλύτερα να καώ πάρα να σβήσω

Ολη η ουσια σε μια προταση

4. ilias1

ilias1 https://vimeo.com/61962404 Contributor

Όμορφο και ειλικρινές.

Άνετο και χωρίς κόμπλεξ.

Με κέρδισες!

5. Αυτή η ρημάδα η λαχτάρα προς το άγνωστο, το αναπάντεχο και το απροσδόκητο...
    Αλλά και η ευχαρίστηση που επέρχεται ύστερα...
    Το ρητο, αν θέλετε, που λέει ότι "Η Άγνοια Είναι Ευτυχία" εφαρμοσμένο... με αντιστροφη λογική!
    Μπακάλικα... η ανεξήγητη καύλα που έχεις όταν δεν ξέρεις τι σε περιμένει.

Υπέροχο thread!Thanx for sharing!!!

6. margarita_nikolayevna

margarita_nikolayevna owned Contributor

7. íɑʍ_Monkeץ

íɑʍ_Monkeץ Contributor

Thank you all very much. ^^

8. ManosAfentakis

ManosAfentakis BDSM soul healing Premium Member

Σαν να το ειδαμε ταινια...