Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Το μήλο, κάτω απ' τη μηλιά?

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Εμπειρίες' που ξεκίνησε από το μέλος Master Electro-pain, στις 8 Φεβρουαρίου 2022.

1. Master Electro-pain

Master Electro-pain Staff Member

Με αφορμή το:
    Μερικές φορές, πλάκα έχει όταν ξέρεις τίνους είνι...

Πάνε και δέκα χρόνια, τώρα...
    Στο σπίτι φίλης Mistress, απόγευμα, καφές, κάπου στο τραπεζάκι laptop logged in στο φόρουμ.
    Ο γιός, στο δωμάτιό του. 19 στα 20, γνώστης -από μία ηλικία και μετά- των δραστηριοτήτων και προτιμήσεων της μητέρας του και, προσφάτως, δηλωμένος submissive, χαλαρά και απροβλημάτιστα με -κατά δήλωσή του- κάποιες εμπειρίες με συνομήλικες.

Έρχεται μνμ στο ίνμποξ. Από τα κλασσικά "Καλησπέρα Κυρία" ή κάτι τέτοιο.
    Μετά από δύο-τρεις ερωταπαντήσεις, η... μαμά κάτι "πιάνει" (όχι που δεν θα καταλάβαινε...).
    - Α, τον μούργο..!

Φωνάζει, από δωμάτιο σε δωμάτιο:
    - Δημήτρη??!
    - Ναι, μαμά!
    - Έχεις γραφτεί σε κανένα φόρουμ για BDSM?
    - Ναι, που το ξέρεις?
    - Που το ξέρω??? Κοφ' τις βλακείες, παιδί μου, στην μάνα σου την πέφτεις...
    - Sorry, μα'...

Και δεν είναι η μοναδική περίπτωση. Το αντίθετο, μάλλον, αν και συνήθως χωρίς ευτράπελα όπως το παραπάνω.
    Σε αρκετές περιπτώσεις, ίσως μάλιστα στην πλειονότητα αυτών (χωρίς, βέβαια, να αποτελεί κανόνα), παιδιά ατόμων του χώρου, μεγαλώνοντας, μπήκαν στον χώρο και τα ίδια!
    Τυχαίο?

2. Mr__despicable

Mr__despicable Regular Member

ακομπλεξαριστοι και οι 2 πάντως! Nice

3. Master Electro-pain

Ευχαριστώ για την... πάσα!
    Για την ακρίβεια, είχα και αυτό στο μυαλό μου, γράφοντας τα παραπάνω.

Προς αποφυγή παρεξηγήσεων:
    Ούτε υποστηρίζω καμμία superiority των BDSMers, ούτε μέμφομαι, μετά βδελυγμίας, τους βανίλα.
    Λαμπρές και σκοτεινές εξαιρέσεις, υπάρχουν και από τις δύο πλευρές. Και αρκετές, μάλιστα...

Όμως, έχω παρατηρήσει ότι, συγκριτικά με τις βανίλα οικογένειες του κύκλου μου, οι συζητήσεις ως προς την σεξουαλικότητα και τις περί αυτήν δραστηριότητες είναι πιο συχνές, πιό απλές, καθημερινές στις οικογένειες των BDSMers.
    Ίσως και πιο... "ακομπλεξάριστα". Σίγουρα, πάντως, με ενδιαφέρον και σε βάθος.

Προς Ο/όλους
    Έχετε διαπιστώσει κάτι τέτοιο από γνωριμίες σας?
    Συμφωνείτε ή διαφωνείτε?

4. mpaxari

mpaxari Regular Member

Διαβάζοντας το διάλογο μεταξύ της μητέρας και του γιου, ξεχώρισα δύο πυλώνες

Α. ΜΠΡΆΒΟ στη μητέρα για τους ανοικτούς διαύλους επικοινωνίας με το παιδί της! Είναι κάτι που χτίζεται συν τω χρόνω. Ουσιαστική και πραγματική επικοινωνία μεταξύ γονιού / παιδιού.

Το να έχει ο γονέας τόσο καλή και ουσιαστική επικοινωνία με το παιδί του, έτσι που να μπορεί να απαντήσει άμεσα, αλήθεια και χωρίς περιστροφές, με την ίδια φυσικότητα που θα γινόταν ο διάλογος
    -θες πορτοκαλάδα?
    -οχι, μαμά.

Β. Πέραν του ακομπλεξάριστου, μακριά από στερεότυπα του στυλ "ο λεβέντης, ο κανακαρης" και δεν συμμαζεύεται. Είναι το βίωμα που βγαίνει στη πράξη, μέσα από τον διάλογο, του χιλιοειπωμένου "κανένα στάτους δεν είναι καλύτερο/ανώτερο από τα άλλα". Μου φαίνεται ότι η μητέρα - Κ, έχει μελετήσει τα υ σε βάθος, είναι σε θέση να τα γνωρίζει, να τα αναγνωρίζει και να κατανοεί το υποτακτικο κομμάτι χωρίς να το υποτιμά.

5. Lady in Corslet

Lady in Corslet Mind the gap...

Δεν θεωρώ ότι είναι τυχαίο. Όπως επίσης δεν θεωρώ ότι μπορεί να είναι τυχαίο ότι σε όλες οι περιπτώσεις που έτυχε εγώ να γνωρίσω, τα παιδιά διάλεξαν το "αντίθετο status" από τους γονείς. Κι αυτό κάπου βαθύτερα πρέπει να εδράζεται...

6. Master Electro-pain

Ενδιαφέρουσα παρατήρηση @Lady in Corslet!

Προσωπικά, γνωρίζω και παιδιά που "κούμπωσαν" στο ίδιο στάτους με τους γονείς.
    Τώρα που το ξανασκέφτομαι, όμως, σε όλες αυτές τις περιπτώσεις υπήρχαν αδέρφια, τα οποία είτε εξελίχθηκαν σε άτομα του αντίθετου στάτους έιτε σε βανίλα.
    Χμμμ... αρχίζει να γίνεται αρκετά ενδιαφέρον!

7. Lady in Corslet

Το πρώτο ένστικτο θεωρώ ότι είναι να μιμηθούν/μαϊμουδίσουν. Ίσως με λίγο βαθύτερο ψάξιμο ή ειλικρίνεια προς τον εαυτό τους, να καταλήγουν απέναντι για κάποιο λόγο.

8. slave32

slave32 Η πουτάνα του Αφέντη Μιχάλη Contributor

για να τους συμπληρώνουν, να μη τους χάσουν;

9. kinvara

kinvara Δική Του

Από τον περίγυρο μου έχω διαπιστώσει πως παιδιά τα οποία μεγαλώνουν ενοχικά ως προς την σεξουαλικότητά τους δυσκολεύονται να βρουν την σεξουαλικη τους ταυτότητα και να την αποδεχτούν όποια και αν είναι αυτή.
    Βρίσκω ότι η ανοιχτή επικοινωνία που μπορεί να έχει ένα άτομο του χώρου με το παιδί του δημιουργεί πιο συνειδητοποιημένα "θέλω" και "ανάγκες" χωρίς τον φόβο της κριτικής πως κάτι κακό κάνει. Θέλω να πιστεύω ότι αυτό που παίζει τον κύριο λόγο που ένα παιδι μπορεί να ακολουθήσει παρόμοιο μονοπάτι δεν είναι τόσο το ότι ο γονιός είναι ο ίδιος bdsmer αλλά το ότι είθισται να είναι πιο ανοιχτός να επικοινωνήσει, να μοιραστεί και να βοηθήσει το παιδί στην απενεχοποίηση αλλά και την επαφή του με άλλους δρόμους , κάτι που δεν συμβαίνει στις περισσότερες οικογένειες.

Last edited: 8 Φεβρουαρίου 2022
  10. Just_Me

Just_Me Contributor

Κατά τη γνώμη μου δεν έχει να κάνει με την προτίμηση έκφρασης του ερωτισμού αλλά με τα ίδια τα άτομα.

Δεν φτάνει να είναι ανοιχτοί οι ορίζοντες είτε ως προς την kinky φάση είτε προς το bdsm.

Περισσότερο έχει σχέση με το ποσό πραγματικά είναι ανοιχτόμυαλοι οι γονείς και κατά πόσο έχουν μεγαλώσει τα τέκνα τους στο να είναι ελεύθερα.

Διότι το ότι μεγαλώνω ελεύθερα τα παιδιά μου σημαίνει πως δεν είναι κτήμα μου, άρα κι ελεύθερα στο τρόπο που σκέφτονται, εκφράζονται, ζουν.

Είτε αυτό σημαίνει διαφορετική σεξουαλική ταυτότητα από εκείνη των γονιών είτε διαφορετικός σεξουαλικό προσανατολισμός.

Εν ολίγοις δεν πιστεύω ότι έχει σχέση αν είναι bdsmers οι γονείς ή πιο βανίλια πεθαίνεις.
    Μεγαλύτερη σχέση έχει με το τρόπο που σκέφτονται και βλέπουν τη ζωή.

11. Lady in Corslet

Ψυχολόγος δεν είμαι, αν και δεν νομίζω ότι όλα τα παιδιά έχουν την ίδια αφετηρία ή τον ίδιο τελικό προορισμό.
    Κάτι που θα έβγαζε νόημα στο κεφάλι μου, πάντα με βάση όσα έχω δει, είναι ότι οι Κ γονείς λειτουργούν πιο ευνουχιστικά και καλλιεργούν πιθανόν έμμεσα την ανάπτυξη μίας υ προσωπικότητας στο παιδί και ότι στην περίπτωση των υ γονέων πιθανόν τα παιδιά να αποστρέφονται την "εικόνα" των γονιών τους λόγω που ότι δεν μπορούν να την κατανοήσουν ή ακόμη και να καρπώνονται την υ φύση τους καλλιεργόντας το Κ μέσα τους λίγο λίγο... Who knows...

12. toiletslave

toiletslave New Member

Λογικό φαίνεται αυτό που λέτε.