Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Το μετανιώνετε ποτέ;

Συζήτηση στο φόρουμ 'Κυριαρχία - υποταγή D/s' που ξεκίνησε από το μέλος Emiris, στις 18 Απριλίου 2012.

1. Emiris

Emiris Regular Member

Έχει τύχει σε κάποιον να μετανιώσει για πρακτικές bdsm οποιαδήποτε τύπου που έτυχε να εφαρμόσει;

Έχει τύχει σε κάποιον με ρόλο Top σε μια κοπέλα να μετανιώσει για αυτά που της έκανε; Ή σε κάποια κοπέλα σε ρόλο bottom να μετανιώσει για αυτά που άφησε να της κάνουν;

Έχεις πει ποτέ στο εαυτό σου «bdsm τέλος!», δεν το ξανακάνω! Ανεξάρτητα αν το τήρησες ή όχι.

Έχει τύχει ποτέ να αισθάνεσαι άσχημα με τον εαυτό σου για αυτά που έκανες;

2. gaby

gaby Guest

Απάντηση: Το μετανιώνετε ποτέ;

Δεν έχω μετανιώσει για τίποτα, έχω επιθυμήσει πολλά.

Έχω πει πολλές φορές "από Δευτέρα δίαιτα" αλλά να δηλώσω "τέλος το BDSM" ποτέ. Έχει όμως τύχει να κατέβω για λίγο απ´ το τρένο, να το βλέπω από μακριά χωρίς να παύω να νιώθω ταξιδιώτης και ότι το βαγόνι μου θα είναι πάντα εκεί, όταν ξανανέβω...

Ποτέ. Αυτό όμως θέλει κόπο, σε αντίθεση με τα προηγούμενα, αναγκάζει σε περιορισμούς και υπαγορεύει αρνήσεις.

Για να μη μπερδευόμαστε, λάθη και κακά λάθη έχω κάνει, αλλά ήμουν εκείνη, τότε, που έτσι καταλάβαινε, έτσι έκανε. Σήμερα δεν θα τα έκανα, ίσως αντί εκείνων, κάποια άλλα, ίσως όχι. Απλά δεν έχει νόημα να μετανιώνω.

3. A. Όχι (για άλλους δεν ξέρω)!

Β. Ούτε καν, δεν μετανιώνω για τίποτα!

Γ. Και τι είναι το bdsm? Ο Τόμας το τρενάκι να πεις σταματάω και κατεβαίνω? Ή έχεις το "μικρόβιο" από ανέκαθεν ή δεν το 'χεις (ακόμα και αν δεν ήξερες εξαρχής το ακρωνύμιο στα προεφηβικά χρόνια). Γνώμη μου!

Δ. Τσού! Γουάν λάϊβ του λίβ, νο τάϊμ φόρ ριγκρέτς, ατ λίστ φόρ δε τάϊμ μπίιινγκ (έντ φορ δε νέξτ 45 γίαρς  

Χάπι Ίστερ Εβριμπόντι!

4. undertraining

undertraining Regular Member

Είναι ο άνθρωπος που σε κάνει να μετανοιώσεις και όχι οι καταστάσεις....!

5. AuroraBorealis

AuroraBorealis Άπαντα είναι μπίζνες

Ναι έχει τύχει αλλά καταχωρήθηκε εμπειρίες μεριά.

Χρησιμοποίησα την υπέρμετρη αγάπη για μένα μιας κυριαρχικής αλλά δίχως εμπειρία κοπέλας, για να την μετατρέψω σε υποτακτική μου. Η ψυχολογική πίεση που άσκησα ήταν υπερβολική με συνέπειες πολύ σοβαρές για εκείνη.

Ναι για τον παραπάνω λόγο.

Ναι για τον παραπάνω λόγο.

6. Emiris

Emiris Regular Member

Διαβάζω όλες τις απαντήσεις με ενδιαφέρον.

Η δική σου Aurora Borealis μου κέντρισε το ενδιαφέρον, κυρίως για την ειλικρίνεια σου.
    Συγχώρεσε την ερώτηση αν μπαίνει στα προσωπικά σου και άστη αναπάντητη αν σε ενοχλεί, αλλά όταν λες «συνέπειες πολύ σοβαρές» τι εννοείς στο περίπου; Ψυχολογικού τύπου συνέπειες φαντάζομαι, σωστά;

7. AuroraBorealis

AuroraBorealis Άπαντα είναι μπίζνες

Δεν θα ήθελα να εννοηθεί ότι το κορίτσι το έριξε στα χάπια μετά από έμενα.

Το σίγουρο είναι ότι σιχάθηκε εμένα το BDSM και περισσότερο από όλα τον εαυτό της, που για κάποιο λόγο ήταν σίγουρη ότι έπρεπε να σπαταλήσει όλα εκείνα τα συναισθήματα σε εκείνη την σχέση.

Δεν μιλήσαμε ποτέ έκτοτε αλλά έμαθα ότι και δύο επόμενες σχέσεις της ήταν αποτυχημένες και ότι την έκαναν πολύ χειρότερα.

Δεν μπορώ να πω ότι με έχω συγχωρήσει για εκείνη μου την συμπεριφορά και φυσικά δεν θα ήθελα ποτέ να βρεθώ στην θέση της.

8. Emiris

Emiris Regular Member

Ήσουν σαφέστατος, ευχαριστώ.

9. Uther

Uther Contributor

Ναι...έχω μετανοιώσει.
    Το μετάνιωσα όταν μπήκα στη διαδικασία να τεστάρω αν ειμαι υποτακτική και όταν αποφάσισα να μην έχω σχέση με τη σεξουαλική βία...

10. anchor

anchor Regular Member

Eχω μετανοιώσει για όλο το χρονικό διάστημα των τελευταίων 10 ετών που επιχείρησα να εκπληρώσω εφηβικές εμμονές και φαντασιώσεις.
    Με κοινά δεδομένα όλων μας τη ζωή, τις ασθένειες και το θάνατο, όλοι είμαστε ίσοι και το μόνο που θα άξιζε να διέπει τις (δικές μου τουλάχιστον) ανθρώπινες σχέσεις θα ήταν η αγάπη, η κατανόηση και η αλληλεγγύη.
    Εχω δε μετανοιώσει σε βαθμό, που δεν θέλω τίποτα πια που να μου θυμίζει το διάστημα αυτό της ζωής μου. Οτιδήποτε σχετικό, μου προκαλεί δυσάρεστες αναμνήσεις.

11. Uther

Uther Contributor

Απάντηση: Re: Το μετανιώνετε ποτέ;

αυτό με ενδιαφέρει να το μάθω.. πώς μπορεί , γιατι μπορεί κάποιος να μετανιώσει τοσο πολύ; Πώς σχετίζεται αυτο με τη ζωή τον θάνατο και την αγάπη;

Αν δεν θες να απαντήσεις ειναι σεβαστό.

12. zwg

zwg Regular Member

Με τον σωστό άνθρωπο δεν μετανιώνεις ποτέ και τίποτα