Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Το μετανιώνετε ποτέ;

Συζήτηση στο φόρουμ 'Κυριαρχία - υποταγή D/s' που ξεκίνησε από το μέλος Emiris, στις 18 Απριλίου 2012.

1. Uther

Uther Contributor

2. anchor

anchor Regular Member

Re: Απάντηση: Re: Το μετανιώνετε ποτέ;

Πραγματικά είναι μια υπερβολική αντίδραση. Μάλλον ήταν μια δική μου παροδική φάση που συνδεόταν και με ένα πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζα όταν έγραψα το ποστ αυτό.
    Δεν μετανοιώνω για οτιδήποτε έχω δοκιμάσει, γιατί το έκανα συνειδητά, αναζητώντας συγκεκριμένα πράγματα. Άλλα μπορεί να τα βρήκα, άλλα όχι, αλλού μπορεί να αστόχησα, μπορεί και να μπερδεύτηκα. Οι αποτυχίες είναι μέσα στο πρόγραμμα. Mαθαίνουμε απ'αυτές και προχωράμε.

3. darklight

darklight Regular Member

Απάντηση: Το μετανιώνετε ποτέ;

Το μετάνιωσα όταν κατάλαβα ότι δεν ήμουν όσο Κυριαρχικός ήθελα και χρειάζονταν τότε.

Όταν είχα αμφιβολίες και σκεφτόμουν τι ήταν "σωστό" και τι "έπρεπε"

4. Jamaerah

Jamaerah New Member

Απάντηση: Το μετανιώνετε ποτέ;

Οχι δεν εχω μετανοιωσει για κατι που εχω κανει διοτι σιγουρα υπηρξε αμοιβαια ευχαριστηση σε αυτο.Εξαρταται πως βλεπουν και οι 2 τον "πονο" την "κυριαρχια" και ολα αυτα..
    Καθοτι δεν εγιναν σε καθεστως ανοχης προς εμενα αποτελουν ευχαριστη εμπειρια.

Εχω ομως μετανοιωσει γι αυτα που θα θελα να προτινω να γινουν επιπλεον διοτι ισως "κολλησα" στο πως θα το αποδεχθει η κοπελα..

BDSM τελος? Οχι γιατι ειναι λατρεια..
    Ειναι πολλα αυτα που μπορει να γινουν μεχρι να βαρεθεις.. Αν δοκιμασεις κατι που δεν σ αρεσει απλα δεν το ξαναεχεις στο μενου..

Το τελευταιο υποερωτημα το απανταει η αρχη φανταζομαι...

Θα ελεγα τι ειπαν και οι κοπελες οταν ηταν αυτες αφεντρες αλλα ειναι εκτος τοπικ..

5. Siren_Peisinoe

Siren_Peisinoe Ανενεργή επί του παρόντος.

Δεν έχω μετανιώσει.. Κάθε απόπειρα και δοκιμή , ειδικά οι αποτυχημένες είχαν κάτι να με διδάξουν.
    Κι ακόμη έχω πολύ μέλλον.
    Για το μονο που λίγο ένιωθα άσχημα ήταν που στην πρωτη κοπελα που δοκιμασα πραγματα πανω της, ενω μου έλεγε οχι και ήταν φανερό οτι ένιωθε άβολα σε κάποια σημεία, την καυλωνα πολύ και μετά δεν μου αντιστεκόταν καθόλου.
    Αλλά για μένα αυτό δεν είναι καθαρη συναίνεση .

6. Πολύ στοχευμενη η τελευταία σου πρόταση. Τα λέει όλα. είναι δικοπο μαχαίρι.. πριν το κάνεις είχες αμφιβολίες αλλά εν τέλει περασατε και οι δυο υπέροχα! φαντάζομαι ούτε εκείνη μετάνιωσε για ότι ακολούθησε!!  

7. Siren_Peisinoe

Ναι αλλά εγώ έπρεπε να την κάνω να μου δώσει την συναίνεση της πριν τη καυλα. Να της δώσω τα περιθώρια.
    Εγώ δε της έδωσα καμια αλλη επιλογή ουσιαστικά.
    Εκμεταλλεύτηκα την καυλα της και την εκανα να δεχθεί πράγματα που της ήταν άβολα και που μετάνιωσε ,όπως μου πε αργότερα.
    Είχε ενοχή που τα απόλαυσε και δε μπορούσα να κάνω τίποτα για να της την διωξω .
    Απο τοτε είμαι παρα πολύ συγκρατημένη, δεν το χω ξανά κάνει.

8. Τουλάχιστον μαθαίνεις από τα λάθη σου.. πολύ σημαντικό αυτό και μπραβο σου.

9. Siren_Peisinoe

Έχω κάνει πολλά απο δαυτα.
    Υ.γ. ήμουν και 17.5 τότε

10. BaD_HabitS

BaD_HabitS Regular Member

ντροπη σου 

11. το τραγικοτερο ειναι να μετανιωνεις για πραγματα που θα μπορουσες να κανεις και δεν εκανες......

12. Siren_Peisinoe

Πανω στον ενθουσιασμό και στη καυλα.......

Πάνε 3 χρόνια απο τότε.