Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Το μηνυμα

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Εμπειρίες' που ξεκίνησε από το μέλος slave32, στις 21 Ιανουαρίου 2023.

1. slave32

slave32 Contributor

Κοιμομουν. Μεσημερι Κυριακης κατακαλοκαιρο.

"Θελω να σε γδυσω και να σε μαστιγωσω"
    Τα ματια μου γουρλωσαν. Το νουμερο ηταν αγνωστο.
    "Ξερω οτι αποδεσμευτηκες πρωτα"
    Σχεδον με επιασε τρεμουλο. Δεν ηξερα ποιος ηταν, αλλα εκεινος ηξερε τι ειμαι.
    "Μπορω να σας καλεσω;" του εγραψα πισω
    Δεν απαντησε. Περασε ενα τεταρτο.
    "Γδυσου, θα σου κανω βιντεοκληση"
    Πηρε αμεσως, επρεπε ν αποφασισω
    Σκεφτηκα να μην απαντησω. Δεν μπορουσα. Γδυθηκα, γονατισα αφησα το κινητο μου απεναντι.
    "Η ΤΣΟΥΛΑ ΜΟΥ"
    Η ΦΩΝΗ ΤΟΥ!!
    "Εσεις;"
    "Σε εγδυσα, τωρα φερε το μαστιγιο σου"
    Διεταξε. Το πηρα γυρισα τη πλατη προς την καμερα. Με εκανα να κλαιω.
    "Μπραβο. Η αποδεσμευση δεν ισχυει. Μαζεψε τα πραγματα σου. Σε μια ωρα στο σπιτι μας"

2. Kentavros

Kentavros Owned by Mistress Kits

γρήγορα αλλάζει γνώμες...

3. slave32

slave32 Contributor

Δικαιωμα Του

4. slave32

slave32 Contributor

Έτρεμα. Δεν ήθελα άλλωστε να ζω μακριά του. Δεν το άντεχα. Έκλαιγα κάθε μέρα μόνος μου. Τον σκεφτόμουν συνεχώς.
    Μηχανικά έφτιαξα μια βαλίτσα με τ' απαραίτητα. Λίγα ρούχα. Τις σφήνες μου, το κολλάρο και τις ζώνες αγνότητας. Πήρα το αμάξι και πήγα σπίτι του.
    Μου άνοιξε από το θυροτηλέφωνο. Την διαδικασία την ήξερα. Το σπίτι στο Μαρούσι. Ένα τριώροφο που δεν ζούσε κανείς άλλος εκεί. Οι γονείς του έχουν πεθάνει χρόνια τώρα. Η μοναδική του αδερφή ζει στο Παρίσι.
    Έκλεισα την εξώπορτα. Γδύθηκα. Είναι όλα ίδια όπως τα είχα αφήσει. Καθαρά. Κρύα τα μάρμαρα. Ανέβηκα τους δύο ορόφους. Πήγα στο διαμέρισμα μας. Η πόρτα ήταν ανοιχτή, μύριζε ο καπνός από το τσιμπούκι του. Ξέρω κι αυτό τι σήμαινε. Πόνος!

Ήρθε στη πόρτα, κάπνιζε. Γυμνός, καυλωμένος.
    "Τσούλα γύρισες" με άρπαξε από το μαλλί με έσυρε μέσα. Με πλάκωσε στα χαστούκια. Φοβόμουν, έκλαιγα, καύλωνε.
    Με έβαλε κάτω με γάμησε, χωρίς έλεος. Σκληρά, δυνατά ασταμάτητα. Ο φόβος μετατρέπονταν σε καύλα, οι ανάσες του η αναπνοή μου. Αλλά κάτι είχε αλλάξει.
    Δεν το είχα αντιληφθεί τόση ώρα. Δίπλα μου ένα άλλο άτομο. Μια κοπέλα. Γυμνή. Τράβαγε με τη κάμερα τα πάντα.

''Ηλέκτρα να σου γνωρίσω τη τσούλα μου"
    Την κοίταξα. Το ήξερα αυτό το όνομα. Την ήξερα από τις συναντήσεις. Ήταν κάποτε σκλάβα, τώρα μια από τις πιο γνωστές Αφέντρες, ακριβές Αφέντρες.
    Τι γίνεται;