Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Το μονοπάτι της ηδονής

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Εμπειρίες' που ξεκίνησε από το μέλος seduced mind, στις 17 Μαϊου 2014.

1. seduced mind

seduced mind Guest

I cannot resist Your call....

2. Victoria_ash

Victoria_ash Regular Member

Ποτε πεταμε ειπαμε?????????

3. seduced mind

seduced mind Guest

Σωματικά τον Σεπτέμβριο ψυχικά είμαι ήδη εκεί...

4. Victoria_ash

Victoria_ash Regular Member

Περιμενε να κλεισω εισητηριο λεμεε

5. seduced mind

seduced mind Guest

-Μην μου λες από τώρα τέτοια μου απάντησε... Ακόμα δεν έχουμε περάσει ούτε μια ημέρα μαζί και εσύ νιώθεις πως είσαι ευτυχισμένος που με γνώρισες;
    Ναι είμαι ευτυχισμένος μαζί σας Κ και θα δεχόμουν το οτιδήποτε για να σας το αποδείξω.
    -Δώσε μου το κινητό σου.
    Της το δίνω πληκτρολογεί ένα νούμερο βγάζει από τη τσάντα το δικό της, το κοιτάει, το ξαναβάζει στη τσάντα, και μου δίνει το δικό μου πίσω πάλι σε μένα.
    -Λοιπόν εμείς θα φύγουμε σε λίγο, εσύ σαν καλό παιδάκι που είσαι θα φύγεις από εδώ και θα πας σπίτι σου να κοιμηθείς.
    -Με τι ήρθες;
    - Με το τρένο Μις Λόρα
    -Που μένεις;
    -Στο Ealing Brodway
    -Δεν έχει τρένο να γυρίσεις πίσω τώρα, έχει λεωφορείο όμως που θα σε αφήσει στο Marble Arch και από εκεί πάρε το λεωφορείο για το Ealing Broadway. Αύριο θα κάνεις ότι θέλεις. Από τη Δευτέρα ξεκινάς εκπαίδευση. Απόλαυσε την αυριανή σου ημέρα.

Σηκώθηκα να χαιρετήσω όλες τις Κυρίες που υπήρχαν στο τραπέζι αφήνοντας τελευταία τη Κάθι. Όταν πλησίασα τη Κάθι της είπα πως είμαι πολύ τυχερός και την ευχαρίστησα για όλα.Μου απάντησε πως είμαι τυχερός αλλά είναι πολύ νωρίς για να καταλάβω το γιατί και πως θα το ανακαλύψω στη πορεία. Έσκυψα στο Μπεν του είπα πως χάρηκα πολύ που τον γνώρισα και του ζήτησα το τηλέφωνο του. Δεν με χαιρέτησε καν. Για να μου δώσει το τηλέφωνο του ούτε λόγος. Περίμενα επι δύο λεπτά να μου έλεγε κάτι και δεν έβγαζε κουβέντα.Του έκανα κάτι σκέφτηκα από μέσα μου; Αποφασίζω να φύγω σκεπτόμενος με ποιο τρόπο να χαιρετήσω τη μούσα μου ενώ παράλληλα έβριζα τον Μπεν από μέσα μου γιατί δεν μου μιλούσε και δεν ήξερα πως να τη χαιρετούσα... Γονατίζω τρίβω πολύ απαλά το κεφάλι μου στα πόδια της σηκώνομαι τη κοιτάζω στα μάτια και φεύγω.

Πηγαίνω να πάρω το μπουφάν μου κοιτάζοντας την ώρα. Ήταν ήδη 5 παρά 10.Παίρνω το μπουφάν βγαίνω από το μαγαζί με το κολάρο στο λαιμό. Βάζοντας το μπουφάν και φτιάχνοντας το γιακά μου νιώθω το κολάρο στο λαιμό μου, χασκογελάω χαρούμενος και το βγάζω βάζοντας το στη τσέπη. Ξεκινάω να βαδίζω προς τη στάση σκεπτόμενος διάφορα, Ο Μπεν γιατί δεν με χαιρέτησε; Μια χαρά τα λέγαμε δεν έκανα κάτι. Με τη Λώρα τι θα κάνω; Πότε θα τη ξαναδώ; Πως θα γίνει να τη γαμήσω αυτή τη γκόμενα. Πρέπει να είναι μεγάλο σκυλί στο κρεβάτι.Θυμήθηκα ένα φίλο μου που έλεγε Τ αν δεν γαμήσεις μια γκόμενα μέσα στα 3 πρώτα ραντεβού σου δεν θα τη γαμήσεις ποτέ και χασκογέλασα σαν τον χαχα λέγοντας σιωπηρά στον εαυτό μου, μεγάλε δεν θα τη γαμήσεις ποτέ....

Ανάβω ένα τσιγάρο στη στάση και σκέπτομαι διάφορα από τη νύχτα που πέρασα, αυτά που μου είπε ο Μπεν τα ζευγάρια που είδα στο μαγαζί και ήταν ευτυχισμένα. Το λεωφορείο έρχεται αλλά οι σκέψεις μου συνεχίζουν να ταξιδεύουν. Συνεχίζω να σκέφτομαι αλλά με σκέψεις κακές πόσο ξενέρωτη είναι η Λώρα γιατί δεν μου είπε να έρθει σπίτι μου ή γιατί δεν μου είπε να πάω εγώ σε αυτήν; Δεν είναι 20χρονο, 25 χρονών γυναίκα είναι ακόμα να μεγαλώσει; Και οκ εντάξει είσαι σέξι ρε παιδί μου έχεις ωραίο σώμα βγάζεις μια αγριάδα που σου πηγαίνει αλλά μην μας πρήζεις και το πούτσο κιόλας. Τι στιλάκι είναι αυτό το θα με λες Μις Λώρα, θα παίρνεις άδεια για να μιλήσεις, θα κάνεις το ένα, θα κάνεις το άλλο μα καλά τι παπαριές είναι όλες αυτές; Πως την έχετε δει έτσι τόσο σοβαρά; Τι πάει να πει δεν θα γαμηθούμε ποτέ; Και αν είναι να μην γαμηθούμε τι να σε κάνω μωρή κάρια; Να θαυμάζω το στιλάκι που έχεις και μετά τι να γαμάω το στυλάκι σου; Τι πάει να πει εκπαίδευση; Δηλάδη τι; Να σου λέω yes Miss Lora και να μην σου λέω όχι; Πολυ ψεύτικο αυτο το στυλάκι ρε παιδί μου... Κάτι σε πιο νορμάλ δεν υπάρχει; Πρέπει να φάω όλο αυτό το ποίημα για να γαμηθούμε αν γαμηθούμε και να έχω τραβήξει τα χίλια πάνδεινα για μια γκόμενα; Που ακούστηκαν αυτά ρε μαλάκα σκέφτηκα από μέσα μου; Αυτά δεν θα τα έκανα ούτε για τη γυναίκα της ζωής μου for fuck's shake... H άλλη γιατί με χτύπησε με ποιο δικαίωμα με χτύπησε; Τι είμαι γκόμενος της; Τι είναι αυτά ρε μαλάκα τι κατάντια είναι αυτή; Πως έχω ξεπέσει έτσι; Δεν πήγαινα να φάω κανά κουμπί καλύτερα να έβρισκα κανά κοριτσάκι και να ένιωθα την αγάπη; Αντί να φάω κουμπί κάθομαι και τρώω ξύλο σαν το μαλάκα για κάποια που μπορεί να μην μου κάτσει και ποτέ... Τι είναι αυτά ρε πούστη μου....

Φτάνοντας στο Marble Arch κατεβαίνω φρικαρισμένος από τις σκέψεις μου και περιμένω το λεωφορείο του Uxbridge για να με αφήσει σπίτι μου, σε μια στάση που είναι γεμάτη από κόσμο μεθυσμένο που φωνάζει τραγουδάει φάλτσα τελείως και γελάει σαν βλάκας. Ακούω να λέει κάποια στιγμή μια γυναικεία φωνή κοίτα τι ωραίο δερμάτινο παντελόνι φοράει αυτός στα Ελληνικά. Γυρνάω προς το μέρος που άκουσα τη φωνή να λέει αυτή τη κουβέντα και βλέπω δυο κοριτσάκια ντυμένα γκόθικ. Κορίτσια 250 λίρες το πλήρωσα σήμερα, του πούστη πρέπει να είναι ωραίο και το πουλάω κιόλας αν θέλετε μάλλον δεν θα το ξαναχρειαστώ.
    -Να σου πω στο μουνί μου πόσο το πλήρωσες. Ηρέμησε απλά είπαμε ότι φοράς ωραίο παντελόνι.Στα Ελληνικά το είπα στην Αγγλία Hello !!!
    -Έχεις δίκιο χίλια συγγνώμη. Ήρθα τη Πέμπτη εδώ και από τότε μέχρι σήμερα έχουν γίνει τόσα πολλά που έχω φρικάρει, μου έρχεται να κοπανήσω το κεφάλι μου στη στάση.
    -Καλά ηρέμησε ρε φίλε. Τι κάνεις εδώ;
    -Ήρθα να κάνω μεταπτυχιακό
    -Πού μένεις;
    -Στο Ε. Broadway
    - Και εμείς εκεί μένουμε.Ξέρεις Έλληνες εδώ;
    -Όχι
    -Θέλεις να γνωρίσεις;
    -Δεν θα με χάλαγε κιόλας
    -Κάθε Σάββατο κάνουμε ένα άτοπο ραντεβού οι Έλληνες στο wine and mousaka είναι ένα Ελληνικό εστιατόριο. Βασικά Κύπριος το έχει αλλά το ίδιο είναι. Και εγώ Κυπραία είμαι. Έλα το άλλο Σάββατο εκεί στις 9 να γνωρίσεις Έλληνες. Που ήσουν τώρα σε ποιό μαγαζί πήγες με αυτό το ντύσιμο;
    -Εσείς που πήγατε που είστε ντυμένες έτσι;
    -Στο Slimelight
    -Kαι τι είναι εκεί;
    -Ένα dark scene club.Εσύ σε ποιο είχες πάει που ήσουν ντυμένος έτσι;
    -Βόλτα μωρέ έκανα στο soho και στο covent garden
    -Είσαι gay ?
    -Όχι, γιατί θες να μου τη πέσεις;
    -Χαχαχαχαχαχαχα γέλασε. Έχεις γκόμενα;
    -Δεν ξέρω τι έχω. Παίζει να έχω παίζει και να μην έχω. Αλήθεια πως σε λένε;
    -Αλέξια
    -Εσένα;
    -Βασιλική
    -Χάρηκα κορίτσια Με λένε Τ.
    -θα πιούμε καμιά Ζιβανία;
    -Ξέρεις τι είναι η Ζιβανία;
    -Μου την έμαθε ένας Κυπραίος φίλος μου. Άμα γουστάρεις σου μιλάω και κυπραίικα της είπα γελώντας και έσκασε στα γέλια και αυτή.
    -Γιατί λες πως παίζει να έχεις γκόμενα παίζει και να μην έχεις;
    -Μεγάλη ιστορία τώρα. Άσε που άμα σου τη πω μπορεί να με περάσεις και για ανώμαλο
    -Σε 5 λεπτά θα έρθουν δύο λεωφορεία και θα θέλουμε 40 λεπτά να φτάσουμε στο Ealing.
    Άρχιζα να τους λέω την ιστορία για να μου πει η Βασιλική στο τέλος γελώντας λές και ψεμματάκια έ; Κάτσε να το πω στη Κυρία σου να σε διορθώσει. Και της εξήγησα πως δεν είναι εύκολο να πεις ότι είσαι υποτακτικός αν και αρχίζω να ψιλό αμφιβάλλω για αυτό.
    Και μου λέει η Αλέξια ενώ είμαστε ήδη στο λεωφορείο και έχουμε διανύσει ήδη τη μισή απόσταση.
    -Δηλαδή το πρόβλημα σου ποιο είναι; Να τη γαμήσεις;
    -Και αυτό.
    -Κοίτα αυτή σου ξεκαθάρισε πως μπορεί να γίνει μπορεί και να μην γίνει....Εσύ αυτή τη στιγμή ζεις στην Αγγλία και επειδή ζεις στην Αγγλία και είναι λίγο διαφορετικά τα πράγματα εδώ θα σου δώσω τις εναλλακτικές που έχεις
    1η)Περιμένεις και αν γίνει έγινε
    2η)Τη χωρίζεις
    3η)Βρίσκεις κάποια άλλη
    4η) Δημιουργείς παράλληλα και άλλη σχέση
    Αγγλία είσαι κάνε ότι θέλεις δεν σε παρεξηγεί κανείς. Ξέρεις εδώ οι ρυθμοί είναι διαφορετικοί δεν θα τη βλέπεις κάθε ημέρα, έχεις και το πανεπιστήμιο, έχεις διάβασμα μπορείς να βρεις μια γκόμενα από το Ealing και να είσαι μια χαρά. Και συνέχισε και με εκείνη. Που μένει αυτή;
    -Δεν ξέρω που μένει. Δεν τη ρώτησα. Μόνο το τηλέφωνο της έχω και βγάζω το κινητό μου να δω ότι έχω το νούμερο της αλλά το νούμερο της όπως και το αρχείο κλήσεων είχε διαγραφεί. Τελικά Αλέξια ούτε το νούμερο της έχω. Μόνο αυτή έχει το δικό μου.
    -Καλά τώρα που θα κατεβούμε στη στάση θα δεις μια παμπ, έλα αύριο να πιούμε καμιά μπύρα στη παμπ το απόγευμα
    -Όχι έχω να σου προτείνω κάτι καλύτερο αλλά θα αλλάξουμε τηλέφωνα γιατί δεν ξέρω που μένω. Θα ρθείτε αύριο κατά τις 4 να φάμε και θα πάμε μετά στη παμπ. Τα γεμιστά τα τρώτε; Θα φτιάξω γεμιστά αύριο έχω και δύο λεσβίες στο σπίτι που δεν τρώνε κρέας. Θα σου στείλω σε μήνυμα το κωδικό του σπιτιού μου και δείτε στο γκουγκλ που μένω και ελάτε και θα πάμε μετά να πιούμε μπύρες. Ούτως ή άλλως εσείς είστε πόσο 20-21; Πιτσιρίκες είστε δεν τη πέφτω σε πιτσιρίκες.
    -Μίλησε ο μεγάλος είπε η Βασιλική... Πόσο είσαι;
    -28
    -Δεν φαίνεσαι για πάνω από 25
    -Κομπλιμέντο; Μου τη πέφτεις;
    -Αφού δεν σου αρέσουν οι πιτσιρίκες. Αλλά εγώ σου λέω έλα στο σπίτι μου να κοιμηθούμε παρέα. Έρχεσαι;
    -Φυσικά και έρχομαι...
    -Κατά τα άλλα δεν σου αρέσουν οι πιτσιρίκες ε; Έχω αγόρι δουλεύει στο slimelight θα έρθει σπίτι όταν σχολάσει.
    -Ωπ μόλις έφαγα τη πρώτη μου πίττα στην Αγγλία;
    -Δεν πειράζει δεν θα είναι η τελευταία.
    -Εμένα ένας φίλος μου αλλιώς μου τα είπε
    -Πως σου τα είπε;
    -Μου είπε ότι το πιο εύκολο πράγμα στην Αγγλία είναι να γαμάς και άλλη γκόμενα
    -Αυτός κάθε ημέρα γαμάει και άλλη γκόμενα;
    -Όχι έχει σχέση 5 χρόνια και πάει για τον 6ο
    -Εσύ Τ θέλεις να κάνεις σχέση; με ρώτησε η Αλέξια
    -Μήπως ξέρω κιόλας; Ρε κορίτσια πολύ fake αυτό που είδα στο pedestal
    -Οι ξυλιές που έφαγες εσύ και ο φίλος σου δεν ήταν fake πάντως απάντησε η Αλέξια
    - Αλέξια σίγουρα έχω μελανιασμένο κώλο.Αυτή η καριόλα η Νικόλ μου έσκασε μια με γάμησε
    -Ποια γουστάρεις περισσότερο τη Λώρα ή τη Νκόλ;
    -Εμφανισιακά τη Νικόλ έχει κάτι πολύ σκυλίσιο πάνω της, η Λώρα δείχνει σαν ένα καλό κοριτσάκι που ανα πάσα στιγμή αλλάζει έκφραση. Άλλη σκύλα από εκεί.
    -Τ ψάξε να βρεις καμια άλλη.
    -Ρε τη Δήμητρα να φέρουμε αύριο, αυτή του πηγαίνει γάντι πετάγεται και λέει η Βασιλική. Και είναι single ξενοπηδιέται από εδώ και από εκεί. Είναι 24. Αύριο θα σου φέρουμε σπίτι τη Δήμητρα και θα πάμε όλοι μαζί για μπύρα μετά.Σηκωθείτε παιδιά κατεβαίνουμε.

Κατεβαίνοντας από το λεωφορείο τις χαιρέτησα και τους είπα πως πάω προς το πάρκο ενώ εκείνες μου είπανε πως πάνε προς την HSBC. Τις χαιρέτησα και ξεκίνησα να πηγαίνω προς το σπίτι. Το σπίτι δεν απέχει μακριά από το σταθμό, μόλις δύο λεπτά.

Μπαίνω στο σπίτι πάω στη κουζίνα να πάρω ένα ποτήρι να βάλω ένα τζακ να πιω αυτή τη φορά χωρίς αμαρέττο. Ανεβαίνω και περνώντας από το δωμάτιο της Μόνικας ακούω χαχανητά, και κάποια από τις δύο να με φωνάζει. Χτυπάω τη πόρτα τους, μπαίνω μέσα και είναι αραχτές στο κρεβάτι καπνίζοντας τι έγινε μου λέει η Βάνα;
    -Θα τα πούμε τώρα;
    -Νυστάζεις;
    -Όχι
    -Έλα πες μας.
    -Οκ πάω να πάρω το τζακ και έρχομαι.
    -Λοιπόν για πες.....
    Τους λέω την ιστορία οκ μου λένε θέλεις να κάνεις μαζί μας ένα τσιγάρο να ηρεμήσεις;
    Βασικά Βάνα αυτό που θέλω είναι να πιω το τζακ αλλά και σε ένα τσιγάρο δεν θα έλεγα όχι. Φέρε να στρίψω ένα να το κάνουμε παρέα και οι 3 και να σας λέω και την ιστορία. Οι άλλοι που είναι;
    -Η Τζεςς δεν έχει έρθει ακόμα. Ο Πολ και ο Στηβ κοιμούνται έχουν και τις κοπέλες τους μαζί.
    -Λοιπόν, πετάγεται η Μόνικα μια χαρά ήταν η μέρα σου ήρθες πριν δύο ημέρες και μέσα σε δυο ημέρες μας έσκασες ερωτευμένος. Άκου τι θα γίνει θα βρω μια φίλη μου που ξέρω πως είναι στο χώρο και θα μάθουμε τα πάντα για τη φίλη σου αν είναι γνωστή στο pedestal. Απλώς θα μου τη πέσει και δεν γουστάρω αλλά δεν πειράζει θα πάω παρέα με τη Βάνα να τη βρω για να της κόψω την ελπίδα.
    -Κορίτσια άσχετο αύριο μην μαγειρέψετε στο σπίτι θα σηκωθώ κατά τις μια να μαγειρέψω και θα φάμε παρέα κατά τις 4 και θα έρθουν και δύο φίλες μου Κυπραίες που γνώρισα στη στάση και θα φέρουν και μια φίλη τους ακόμα για να μου τη πασάρουν για γκόμενα. Είδατε τι καλός υποτακτικός είμαι; Αλλά μάλλον δεν είμαι τελικά μάλλον είναι fake τελικά η όλη ιστορία και αρχίζω να ξενερώνω....

Ακούγεται η πόρτα κάτω να κλείνει και λέω κορίτσια έσκασε και η Τζεςς άντε να τα ξαναπώ άλλη μια. Τα έχω πει 2 φορές ως τώρα και πάω για τη 3η. Πράγματι, η Τζεςς μας άκουγε που μιλάγαμε και ανέβηκε γρήγορα πάνω. Έρχεται κάπως κατσουφιασμένη τι έγινε της λέω;
    -Εσύ πες μας τι έγινε μου λέει
    -Βρε πες μας εσύ πρώτα και θα σου πω μετά
    -Έχω περίοδο και ο γκόμενος μου ήθελε να με γαμήσει από το κώλο δεν του έκατσα και τσακωθήκαμε
    -Καλά του έκανες. Οι άντρες είναι γουρούνια. Μην το ξαναπάρεις τηλέφωνο αν δεν σε πάρει αυτός
    -Δεν θα με ξαναπάρει θα βρει άλλην.
    -Οκ ας είναι. Θα βρεις άλλον καλύτερο.
    -Λοιπόν πως πέρασες εκεί;
    -Η Κάθι σε βρήκε;
    -Και εσύ που το ξέρεις πως θα ήταν εκεί;
    -Μου το είχε πει πως θα ήταν εκεί, αλλά μου είχε ζητήσει να μην σου το πω. Μου είχε πει πως ότι και να γίνει θα είναι εκεί πέρα και να μην ανησυχώ. Τι λέει η Λώρα; Καλή;
    -Ποια Λώρα μωρή; Εσύ που τη ξέρεις τη Λώρα;
    -Καλά δεν καταλάβες τίποτα; Εσύ τι νομίζεις πως πήγες σε ένα μαγαζί και θα πέφτανε οι γυναίκες στα πόδια σου, επειδή ντύθηκες όμορφα; Κατέβασε το παντελόνι σου και το σώβρακο σου, έλα μην ντρέπεσαι οι κοπέλες είναι λεσβίες δεν έχουν πρόβλημα και εγώ θα κάνω πως δεν βλέπω είπε γελώντας.
    -Γιατί δεν μου είπες πως ότι και να γινόταν θα συναντούσα γυναίκα; Και πως ήξερε η Κάθι πως η Λώρα θα με γούσταρε; Δεν είναι καμια φλόμπα θα μπορούσε να είχε τους μισούς υποτακτικούς του μαγαζιού, γιατί διαλέξε εμένα;
    -Καλά βγάλε τη μπλούζα και το παντελονι μαζί με το σώβρακο και τις απορίες σου θα σου τις λύσει η Κάθι.Με την ευκαιρία καλά σου κάνανε. Μάλλον θα γίνω και εγώ Μίστρεςς. Έτσι πρέπει να σας φερόμαστε τέτοια γουρούνια που είστε.
    -Ρε Τζεςς ξεκόλλα τι έχεις πάθει; Οκ έγινε αυτό που έγινε θα τα ξαναβρείτε ξεκόλλα, στο λέω θα σε πάρει τηλέφωνο σε πάω ότι στοίχημα θες. Και αν δεν σε ξαναπάρει θα σου γνωρίσω έναν Έλληνα νάρκισσο που θα σε σέβεται άσε που δεν έχεις εσύ εκείνο το σκυλίσιο το στυλάκι που έχουν εκείνες.
    -Ναι ε; Εκείνες γίνονται πιο σκύλες από μένα πιστεύεις;
    -Ναι έτσι λέω Τζεςς.
    -Κορίτσια σας καληνυχτώ γιατί αρχίζει να με εκνευρίζει, με εσένα Τ θα τα πούμε κάποια ημέρα.
    -Καλά ρε κοριτσάκι οκ καληνύχτα και σε σένα σ' αγαπώ και εγώ, καληνύχτα κορίτσια πάω να πλύνω τα δόντια μου να τη πέσω και εγώ.
    Πάω στο δωμάτιο να αφήσω το ποτήρι με το τζακ και να βγάλω τη μπλούζα μου γιατί άρχισα να ζεσταινόμουν και πήγαινα προς το μπάνιο. Περνώντας από το διάδρομο για να πάω στο μπάνιο είδα ανοιχτή τη πόρτα στο δωμάτιο της Τζεςς και επειδή δεν το είχα δει μέχρι εκείνη τη στιγμή το μάτι μου στράφηκε στο χώρο της. Πάνω από το κρεβάτι της είχε ένα τεράστιο πόστερ που καθόταν γονατιστή μπροστά σε ένα άλογο με το πρόσωπο της στραμένο προς τα ρουθούνια του αλόγου σε απόσταση αναπνοής. Η απόλυτη σύνδεση σκέφτηκα και τη περίμενα απέξω από το δωμάτιο της να βγει από το μπάνιο.

Όταν βγαίνει κοιτάζει το σώμα μου για μια στιγμή με θαυμασμό και την ίδια στιγμή μου λέει με θυμωμένο στυλ τι θέλεις απέξω από το δωμάτιο μου;
    -Είσαι αμαζόνα που να το ξέρω αυτό; Κανονικά θα έπρεπε να μου το είχες πει από τη πρώτη στιγμή για αυτό το λόγο. (ένας λόγος που δεν θέλω να αναφερθεί εδώ)
    -Μα δεν μου το είχες πει ποτέ.
    -Έχεις δίκιο Τζεςς σόρρι. Πόσα χρόνια κάνεις;
    -17 χρόνια και κατεβαίνω σε αγώνες κάθε χρόνο. Αν δεν μου χτυπούσε το άλογο μπορεί τώρα να ήμουν ζάπλουτη να είχα περάσει τους προκριμάτικους και να κατέβαινα στην Αθήνα στους Ολυμπιακούς και να έπαιρνα μετάλλιο.
    -Θα πάμε μαζί αύριο να δω το άλογο σου. θα μαγειρέψω και θα αφήσω το φαί να το ψήσουν οι άλλες αλλά στις τρεις θα έχουμε γυρίσει πίσω γιατί στις 4 περιμένω κόσμο. Και μη στεναχωριέσαι για το γκόμενο σου. θα σου έρθει αύριο και θα σου ζητήσει συγγνώμη θα δεις.
    -Δεν νομίζω Τ είναι πολύ εγωιστής, σε ευχαριστώ πολύ πάντως
    -Καληνύχτα καλό μου. Κοιμήσου έχεις προπόνηση αύριο.

Η Βάνα με τη Μόνικα είναι ακόμα μαζί στο δωμάτιο της Μόνικα, μπαίνω μέσα και τους λέω κορίτσια που μπορούμε να βρούμε το γκόμενο της;
    -Έχω το τηλέφωνο του λέει η Βάνα
    -Βάνα έλα λίγο να σου δείξω κάτι που θέλω και πάμε δίπλα να της δείξω ένα βίντεο. Αφού το είδε για λίγο της λέω πάρτον τηλέφωνο και πες του αύριο θα είναι εδώ να της ζητήσει συγγνώμη αλλιώς είδες τι θα γίνει και εκείνη γέλαγε απο χαρά.
    -Οκ κάτσε να πάρω το κινητό, έρχομαι. Ερχόμενη τον καλεί και του λέει <<Δεν ξέρω τι έγινε με τη Τζεςς, έχουμε ένα νέο συγκάτοικο ο οποίος με έβαλε να σε πάρω τηλέφωνο τώρα και επειδή τον είδα ότι το έχει το κουνγκ φου θα σε συμβούλευα να έρθεις αύριο το μεσημέρι στις 3 και 30 και να της ζητήσεις συγγνώμη αλλιώς λέει πως θα έρθει να σε βρει εκείνος και ξέρει που μένεις γιατί με ρώτησε και του είπα. Σκέψου το, αλλά καλό είναι να έρθεις. Καληνύχτα>> και κλείνει το τηλέφωνο...

6. seduced mind

seduced mind Guest

Καλομελέτα και έρχεται... αλλά μην διαβάζεις τη συνέχεια εσύ... είναι unfair αν το διαβάσεις ανακάλυψε τα αδύνατα σημεία μου μόνη σου.... μην τα παίρνεις στο πιάτο έτοιμα θα χάσεις όλη τη μαγεία....

Είναι κάτι σαν τα μαθηματικά... Αν δεν λύσεις μια άσκηση μόνη σου και απλώς την αντιγράψεις από το λυσάρι δεν θα γίνεις ποτέ κάτοχος της γνώσης και θα στερηθείς την ανακάλυψη και τη δημιουργία...

Think about it....

Last edited by a moderator: 30 Ιουνίου 2014