Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Το μωρο σας;;;

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος SMiss_angel2307, στις 16 Ιανουαρίου 2008.

1. aDDIcteD

aDDIcteD Regular Member

αχχααχχα ε ποτέ! χαχααχαχα

2. spartaristo marouli

spartaristo marouli Regular Member

Απάντηση: Το μωρο σας;;;

3. Hliostalaxth

Hliostalaxth Guest

Αντιλαμβάνεστε βεβαίως βεβαίως τη νεολειφθήσα απόφαση μου να παραμείνω άκληρη  

4. Vermilion

Vermilion Regular Member

Σε μια δοκιμή που έκανα με άλλο πατέρα, μου βγήκε αυτό.

Το μωρό της Ρόζμαρι....
    Eri θες να γίνεις η νονά???? lol

5. Eri

Eri

Χαχαχαχαχαα....μαρη τρελη....ποιον εβαλες?????
    Νονα αυτου του παιδιου δε γινομαι γιατι οταν μεγαλωσει θα μου ζηταει ζωντανα ανθρωπακια για δωρο κ δεν ξερω που θα βρισκω......

6. Vermilion

Vermilion Regular Member

Τον Νικόλα τον κρητικό έβαλα.... Ε δε νομίζω ντε και καλά να ζητήσει ανθρώπινο κρέας, και με κανα ωμό μπριζολάκι θα βολεύεται λογικά. Πάντως με μαύρα γυαλιά και συμμάζεμα το δοντάκι που πετάει λίγο, μια χαρά γλυκούλικο είναι το ζουζουνάκι μου.

Αααααααααααχ...ο πόνος της μάνας.......  

7. SMiss_angel2307

SMiss_angel2307 Regular Member

οταν το ειχα δοκιμασει με το ονομα ενος πρωεν μου αυτο βγηκε... ποσο χαιρομαι τελικα που το διαλυσαμε κ δεν θα με κανει μανα!!!   

8. Mirella_trans_Domme

Mirella_trans_Domme Contributor

Υπαρχει μερος Κρητη στα Καρπαθια???????????????????? 

9. Vermilion

Vermilion Regular Member

Όχι κούκλα μου, ο άνθρωπος νορμάλ είναι... Το μωρό από τη μαμά και το σόι της πήρε....
    (οι Addams μπροστά στους δικούς μου είναι άλλη μια ιδανική οικογένεια αμερικανικών προαστείων, αν αυτό μπορεί να σου πει κάτι...)      

10. Vermilion

Vermilion Regular Member

Χαχαχαχαχα μαλάκα φαντάζεσαι πάντως?????
    Τα χειλάκια τα πήραμε..από τη μαμά
    Τα ματάκια τα πήραμε...από τη μαμά
    Τα πατουσάκια τα πήραμε...από τη μαμά
    Και το πτώμα στην τραπεζαρία μας το έφερε η θεία Έρη για μεσημεριανό...

Κύριου κύριου, ιρτε το επισκέπτι με το ελικόπτερο!!!     

11. Master_Spiler

Master_Spiler Contributor

baby, κάνουμε παιδάκι;  

12. Eri

Eri

Χαχαχαχαχαχαχα........Ναι θα ρχομαι με ελικοπτερο κ θα πεταω τα θυματα απο ψηλα....να διασκεδαζει κ το μικρο (αχ τι καλη νονα που θα γινω....συγκινηθηκα...)