Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Το ξέρατε πως...

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος Ricardo, στις 2 Μαϊου 2006.

1. isnogood

isnogood afterall, true love is the ultimate fantasy Contributor

τα μελισσια τα ματκια ...
    μες το χακιν στραφτοβολουν ....
    αξιζουσιν παλατκια ....
    Για την καρκια , σε την αγκαλην του
    Μα τον θεο , ουλα χαλαλιν του ...

για καλαμαρας καλα το παω το κυπριακο ... εε τοσα καλοκαιρια εκει τα εμαθα ...

Μιρελλα .... ενωπιον ολου του φορουμ ....
    αν με κανεις να καπνισω ..... θα κατσω να με πη.....   .......
    (για να βαζω τετοιο στοιχημα το θεωρω αδυνατο των αδυνατων..)
    θα στοιχηματιζα ακομα και αν καποιος καταφερει να με μεθυσει μιας και δεν εχω μεθυσει ποτε ... οχι βεβαια το κωλο μου σε αυτο ... ειναι πιθανοτερο να συμβει ... αλλα το ΚΤΜ το εβαζα για στοιχημα ....

Perfect number ... και αμα θελω να στεγνωσω τα ρουχα μου και με γυριζει συνεχεια ολο στην σκια .. τι θα κανω; ... θα παω στο γειτονα που το διαμερισμα του ακολουθει τον ηλιο και εχει στραβωθει και εγινε σαν τον Στηβι Γουωντερ ; ....

Vermillion ( ; ) .... αν δεν εισαι και εσυ , το καραγκιοζ μπερτε παρτυ δεν θα εχει καμια επιτυχια .... ηδη το χολυγουντ ζηταει τα δικαιωματα να μας κινηματογραφισει...

2. Mirella_trans_Domme

Mirella_trans_Domme Contributor

Πρωτον, εγω με το δικο μου ΔΕΝ..................................
    Δευτερον, Ακομη και να μπορουσα ΔΕΝ υπαρχει περιπτωση να προσβαλω τον ανδρισμο καποιου, κυριως φιλου μου.
    Τριτον, Δεν θα ηθελα να μεθυσεις διοτι απ' ο,τι ειδα εσυ ξερεις να οδηγεις σκαφος ενω εγω οχι.
    Για να μην παρω λοιπον εγω αναγκαστικα το τιμονι πραγμα που σημαινει οτι μαλλον θα φιλησουμε με γλωσσα τις πεταλιδες και τους αχινους στα κατσαβραχα καλλιτερα μην πιεις καθολου. 

3. Vermilion

Vermilion Regular Member

Να τονίσω πάραυτα ότι θα στηρίξω τη Μιρέλλα στο θέμα του καπνίσματος. Οπότε ανοίξτε παράθυρα κλιματιστικά ιονιστές και ότι σας βρίσκεται για να φεύγουν οι καπνοί. Ιζνο, αν είσαι τόσο αντικαπνιστής όσο η Έρη, μάλλον θα έχουμε εμφύλιο πόλεμο στο κατα τ'άλλα ειδυλλιακό ménage à quatre μας   Οπότε ξανασκέψου το  

4. Ride a Woman

Ride a Woman Regular Member

Απάντηση: Το ξέρατε πως...

Δεν πατε πιο κει.....αντε μπραβο.....εδω συζηταμε σοβαρα θεματα.......παλιοπαιδα!!!!!!  

5. Eri

Eri

ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ................
    ΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ..................
    Εχει να πεσει το γελιο της αρκουδας......  :rollinglaugh: 

Ωραια, το στοιχημα με το μεθυσι θα το βαλεις μαζι μου.....Αχχχχ αντε ποτε θα συγκατοικησουμε??????

Αν κερδισεις το στοιχημα του καπνισματος μπορω εγω να παιξω με το κωλαρακι του.....  

6. Elysium

Elysium Contributor

Το Leopard 2 A6 HEL το οποίο είναι πλέον σε επιχειρησιακή κατάσταση στον ελληνικό στρατό εδώ κι ένα μήνα, θεωρείται το κορυφαίο άρμα μάχης στον κόσμο αυτή τη στιγμή.

Κατασκευάστηκε στη Γερμανία και στη δημιουργία της ειδικής ελληνικής έκδοσης συμμετείχε και η ΕΛ.ΒΟ.

Last edited by a moderator: 17 Απριλίου 2014
  7. Tropical_Storm

Tropical_Storm Regular Member

How do you know that?

8. MindMaster

MindMaster Contributor

9. Mirella_trans_Domme

Mirella_trans_Domme Contributor

Η φαλαινα δολοφονος, λατινιστι orca ocina ειναι ενα καθαρα μονογαμικο θηλαστικο.

10. isnogood

isnogood afterall, true love is the ultimate fantasy Contributor

δεν ειναι το "θηλαστικο" που την κανει μονογαμικη ... αλλα το "φαλαινα" ...

11. Tropical_Storm

Tropical_Storm Regular Member

Thank you MindMaster and Fanshaw  

12. athan

athan New Member

οι αυτοκρατορικοί πιγκουίνοι στην ανταρκτική είναι οι πραγματικοί male submissives
    τι ζόρι τραβάνε όλο το χειμώνα για χάρη του ταίρι τους. άξια αρσενικά.