Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Το ξεκίνημα

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Εμπειρίες' που ξεκίνησε από το μέλος Serious_switch, στις 1 Μαρτίου 2010.

1. Serious_switch

Serious_switch New Member

Στο Λονδίνο πήγα για σπουδές το 1989 και έζησα εκεί συνολικά 8 χρόνια. Έκανα και μεταπτυχιακό και εργάστηκα κλπ. Στη βιβλιοθήκη του πανεπιστημίου γνώρισα την κοπέλλα η οποία μου έδειξε νέους δρόμους ηδονής και πάθους. Εκεἰνη εργαζόταν εκεί, εγώ πήγαινα να δανειστώ βιβλία.

Ήδη στα τέλη της εφηβείας μου είχα αρχίσει να παίζω με την πίσω πόρτα. Φάση με άντρα δεν είχα σκεφτεί και εννοείται ένιωθα μπερδεμένος, ἐνοχος κλπ. Μετά από κάποιο καιρό που ήμασταν μαζί η Αγγλίδα άρχισε να μου γλύφει την τρύπα, μετά ήρθε το δαχτυλάκι, μετά το ένα, μετά το άλλο και στο τέλος έγινα υποχείριό της ενώ με εξερευνούσε με το στραπ και τους δονητές. Αργότερα με πήρε μαζί με φίλη της και με ένα ζευγάρι ακόμη κάναμε παρτούζες και έπαιξαν πολλά σκηνικά, σαν σε ταινία. Σιγά σιγά (γιατί τώρα με ταλαιπωρεί και μια τενοντίτιδα) θα γράψω και άλλα για τα σκηνικά που κάναμε.

2. ae1969

ae1969 Regular Member

Περιμένω τη συνέχεια (τενοντίτιδας επιτρέπουσας)

Όπως μπορείς να δεις σε κάποια δικά μου posts (στα personal experiences), ήμουν και εγώ επάνω για σπουδές την περίοδο 1988 - 1993 και έμαθα πολλά πράγματα, αφού ο κόσμος εκεί τη συγκεκριμένη περίοδο σε σχέση με τα BDSMικά και λοιπά ερωτικά ή ήταν πολύ πιο προχωρημένος από εμάς ή εγώ εδώ στην Ελλάδα κοιμόμουν τον "ύπνο του δικαίου". 

3. Serious_switch

Serious_switch New Member

Απάντηση: Το ξεκίνημα

Αν και δεν έχω το δικό σου γλαφυρό στυλ να πω ότι με τη Τζέσικα έμαθα πολλά. Ήμουν βέβαια φιλομαθής αλλά και εκείνη υπέροχη. Από τα μικρά ντίλντο και μπατ πλαγκς με έκανε να παίρνω με άνεση πιο χοντρά βοηθήματα. Ήρθαμε και διακοπές στην Ελλάδα μαζί. Από αυτό να πω και κάτι λίγο αστείο. Προσποιήθηκε ότι είχε ξεχάσει τα βοηθήματα και εγώ βγήκα μεσημεριάτικα αύγουστο και περπάτησα αρκετή ώρα να βρω μανάβικο και να αγοράσω αγγούρι...

Ήταν αμφισεξουαλική και με μια φίλη της switch κάναμε καταπληκτικά τρίο. Επίσης με το αγόρι αυτής της φίλης της έγιναν ωραία σκηνικά με κάθε δυνατό συνδυασμό. Ακόμη θυμάμαι (πώς μπορώ να το ξεχάσω!) εμένα και το άλλο αγόρι πλάϊ πλάϊ (σε διάφορες στάσεις) ενώ η Τζέσικα (και η φίλη της αλλά σε μικρότερο βαθμό) μας έσκιζε, να παίζουμε (κατ' εντολή της) είτε με την κοπέλλα είτε με το αγόρι με δικέφαλο δονητή και άλλα πολλά....