Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Το παιδί μου κι εγώ

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος Storm, στις 30 Σεπτεμβρίου 2010.

  1. Astrovroxi

    Astrovroxi Το κοπρογατο Contributor

    Απάντηση: Re: Απάντηση: Το παιδί μου κι εγώ

    Κοριτσάρα μου είσαι απίστευτη.Λατρέυω το χιούμορ σου και το...μπλαζέ ύφος σου:nod y) 
     
  2. MySelf

    MySelf Regular Member

    Απάντηση: Το παιδί μου κι εγώ

    Ωραίος ο τίτλος του νήματος, μου θυμίζει ακριβώς το ομώνυμο περιοδικό – εγχειρίδιο για νέους γονείς.

    Οι απόψεις πάνω κάτω προβλέψιμες. Μου θυμίζουν την κλασσική σκηνή που χρόνια ο πατέρας καπνιστής δείχνοντας «βουβά» το παράδειγμα στο γιο του, τον αρχίζει στις φάπες όταν ανακαλύπτει πως καπνίζει ζητώντας του τα ρέστα.
    Αλλά σίγουρα το ένα δεν έχει καμία απολύτως σχέση με το άλλο.

    Οι γονείς πάντα νιώθουν την ανάγκη να ξέρουν τα πάντα για τις ζωές των παιδιών τους, χωρίς πότε να αναφέρονται στην δικιά τους ζωή.
    Από την άλλη τα παιδιά, σπάνια θα συζητήσουν τέτοιους προβληματισμούς με τους γονείς τους, αφού στο κάτω κάτω είναι κάτι που δεν θα πρέπει να τους κόφτει κιόλας. Κι όταν απουσιάζει η σωστή επικοινωνία, η ειλικρίνεια και η αποδοχή που τα παιδιά πάντα ζητάνε, όχι ανοχή, αποδοχή, τότε το πράγμα γίνεται ακόμα πιο δύσκολα.

    Δεν θα σταθώ στο κομμάτι πως θα αντιδρούσα εγώ για το παιδί μου, γιατί όπως φάνηκε όντας μη μάνα και στην ηλικία των 24χρονων, μάλλον δεν θα πρέπει να έχω άποψη για τέτοια ζητήματα, διότι από τα λόγια στην πράξη μακρύς ο δρόμος (κάτι που ισχύει εν μέρει) , από την άλλη το να ακυρώνεις μια ολόκληρη προσωπικότητα από την ηλικία του, είναι το λιγότερο ανώριμο.

    Γιατί τα ξέρουμε, όταν είσαι νέος είσαι έτσι, αντιδραστικός, επαναστάτης, με τα μυαλά πάνω από το κεφάλι σου, το θέμα δεν είναι το πώς είσαι νέος, αλλά το πώς καταντάς όταν περάσεις στα –αντα, που τα ξεχνάς όλα και συμβιβάζεσαι σε καθωσπρεπισμούς αρχίζεις και μπαίνεις σε καλούπια και ξεχνάς μια για πάντα το παρελθόν σου, το τι ήσουν και το τι ήθελες να γίνεις.

    Έχω κουραστεί να ακούω «και μείς έτσι ήμασταν στα νιάτα μας», τότε λοιπόν, πως φτάσατε σε αυτό το σημείο ; Τι οδήγησε στην τωρινή κατάσταση ; Γιατί δεν το βλέπω ως πρόοδο, αλλά επιστροφή στο παρελθόν, μίμηση των γονικών προτύπων που ίσως ως νέοι να απεχθανόσασταν.

    Θα ήθελα να δω όμως ποια θα ήταν η αντίδραση των bdsm γονιών, όταν το παιδί τους ανακάλυπτε πως οι γονείς είναι εκείνοι που ασχολούνται με αυτά (κάτι που είναι λιγότερο υποθετικό μιας και οι περισσότεροι είστε ήδη γονείς ή ακόμη και παππούδες) . Με ποιον τρόπο θα το συζητούσατε ; Τι θα τους λεγάτε και ποια θα ήταν η αντίδραση σας αν σας ακύρωνε και δεν δεχόταν αυτό που είστε ;
     
  3. elfcat

    elfcat . Contributor

    Απάντηση: Το παιδί μου κι εγώ

    Καιρός οι νεότεροι και "νεότεροι" να απογαλακτιστούν και να βλέπουν στους μεγαλύτερους- γονείς, τους γονείς τους και να ξεσπάνε ότι μέσα στα χρόνια έχουν μαζέψει, έτσι ώστε να τους αντιμετωπίζουν με κατανόηση για την μ...κία που πιθανόν κουβαλάνε,καιρός και στους μεγαλύτερους να οδεύσουν προς το γήρας και να αφήσουν τους νέους να κάνουν ότι γουστάρουν, χωρίς να τους πατρονάρουν. Στο κάτω κάτω μια μέρα όλοι θα ψοφήσουμε.

    @mona και σε κάθε άλλο "παιδί'
    Αναγνωρίζω, ότι όταν ήσουν μικρή έτρωγες πιο σωστά από εμένα και άρα έχεις αναπτυχθεί καλύτερα και ως νεότερη από εμένα είχες μεγαλύτερες ευκαιρίες να μάθεις και να σκεφτείς. Η κάθε γενιά είναι λιγο καλύτερη από την προηγούμενη, δόξα τω θεό. Σε παρακαλώ όμως, ως γονιός, "άσε με να κάνω λάθος μη μου λες πως είναι ντροπή, άσε με να βρω μονάχη ποιο το τέλος ποια η αρχή κλπ κλπ"

     
    Last edited by a moderator: 17 Απριλίου 2014
  4. spankingboy28

    spankingboy28 Regular Member

    Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Το παιδί μου κι εγώ

    excellent και να προσθεσω mona τα 23 σημαινουν οτι περασες την εφηβεια, μην αντιδρας ως εφηβη.

    ---------- Post added at 10:51 ---------- Previous post was at 10:46 ----------

    αλλα αυτο που με πειραζει γενικα γιατι μιλαμε για τις αντιδρασεις γονεων προς τα παιδια και με φοβιζει συναμα ειναι το εξης και ισως λιγο να φευγω απο το θεμα, αν το παιδι σας σαν ανακοινωνε οτι εχει κολλησει μια σεξουαλικη ασθενεια τι θα κανατε;
     
  5. underherfeet

    underherfeet πέρα βρέχει Contributor

    Απάντηση: Το παιδί μου κι εγώ

    ....Οι γέροι χωριστά, οι νέοι άλλο πράμα
    όποιος τους θέλει αντάμα πληρώνει ακριβά

    Πρόστιμο μιας ζωής στην κλεψύδρα και στα εφετεία
    είναι μια κοροϊδία σκιά του δικαστή


     
    Last edited by a moderator: 17 Απριλίου 2014
  6. MySelf

    MySelf Regular Member

    Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Το παιδί μου κι εγώ

    Πως αντιδρά ένας έφηβος ;



    Και κάτι άλλο, σημασία ορισμένες φορές δεν έχει το τι λες, αλλά ο τρόπος που το λες και το εκφράζεις. Έτσι λοιπόν, μπορώ να δεχθώ αρκετά πιο εύκολα την τοποθέτηση της lara[E-p] επάνω στο θέμα της ομοφυλοφιλίας και γενικά της οποιαδήποτε διαφορετικότητας , διότι ούτε εγώ θα επιθυμούσα το παιδί μου να είναι ομοφυλόφιλο, για κανέναν άλλο λόγο, εκτός από το ότι θα υπάρχουν γύρω του ανθρωπάκια τα οποία θα τον χαρακτηρίζουν πολίτη δεύτερης κατηγορίας και θα υπήρχε η πιθανότητα να τον χλευάζουν και να του στερούν βασικά ανθρωπινά δικαιώματα. Γι΄ αυτόν και μόνο τον λόγο.
     
  7. alnair

    alnair Regular Member

    Απάντηση: Το παιδί μου κι εγώ

    Αυτές τις ψυχοφθόρες καταστάσεις είκαζα κι εγώ ότι εννοούσες. Τον ρατσισμό, την αμφισβήτηση, την προκατάληψη, τα οποία τα "οσμίζεται" συχνά κανείς στους ίδιους τους γονείς του, τα εσωτερικεύει και μετά τα συναντά στην πλειοψηφία γύρω του, ακόμα και μέσα σε gay ή bdsm communities.
     
  8. mona

    mona mea_maxima_culpa

    Απάντηση: Το παιδί μου κι εγώ



    Ανθρώπινο είναι... 


    ---------- Post added at 13:41 ---------- Previous post was at 13:39 ----------

    Αυτό ακριβώς.
    Αλλά, όχι, ανθρώπινο είναι!  

     
    Last edited by a moderator: 17 Απριλίου 2014
  9. Ninevi

    Ninevi Regular Member

    Απάντηση: Re: Απάντηση: Το παιδί μου κι εγώ

    Χαχα, σε ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια! Μπορεί να με πείραξε λίγο το όλο στυλάκι που το διατύπωσες αλλά σε δικαιολογώ γιατί είσαι μαμά κι εγώ δεν είμαι και επίσης straight ενώ πάλι εγώ δεν είμαι.  
    Φαντάσου πάντως την εν λόγω μαμά, ενώ λέει πάει να φύγει ανακουφισμένη από την όλη σκηνή (που ο γιόκας δεν της βγήκε ντιντής ντε!) και εκείνη την ώρα, με την άκρη του ματιού της να δει το butt plug που του 'χει σφηνωμένο μόνιμα η Κυρία στα οπίσθια!!  
     
     
  10. Astrovroxi

    Astrovroxi Το κοπρογατο Contributor

    Απάντηση: Re: Απάντηση: Το παιδί μου κι εγώ

    Να σου πω κοριτσάκι, δεν νομίζω να σου αρέσουν οι ξανθοί, :suspect:γαλανομάτηδες,:suspect:γεροδεμένοι :suspect:και 1,90 Πατρινοί? 
         
     
  11. Ninevi

    Ninevi Regular Member

    Απάντηση: Re: Απάντηση: Το παιδί μου κι εγώ

    Τι είπες τώρα! Σκέτος πρίγκηπας! Βάλτον σε άσπρο άλογο και στείλτον μου, Στα ώπα ώπα βρε θα στον έχω  
    Φτιάχνω και φανταστικό παστίτσιο καταπληκτική μου μέλλουσα πεθερούλα!    
     
  12. Astrovroxi

    Astrovroxi Το κοπρογατο Contributor

    Απάντηση: Re: Απάντηση: Το παιδί μου κι εγώ

    Εμ....:uhh:να....:uhh:μετακομίζουμε για....Canada σε λίγες ώρες!
    Πολύ θα λυπηθω   που δεν θα συγγενέψουμε κοριτσάκι μου....και μου αρέσει και το παστίτσιο....γαμώτο:mdrmed: