Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Το παραμύθι "αγάπη" according to Grandfather Σκοτάδιας

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος Tenebra_Silente, στις 15 Ιουλίου 2014.

1. Black Butterfly

Black Butterfly Αηδιασμένη

Εντάξει, το ξεκαθάρισα, ο Πάριος είσαι τελικά.  

2. Tenebra_Silente

Tenebra_Silente Contributor

Χαχαχα, λέγε ότι θέλεις...Εγώ ξέρω ότι προσπαθείς να το παίξεις τρελό μαλακιστήρι και ώρες ώρες είσαι στα αλήθεια και ευχαρίστως θα σε πέταγα στα πιράνχας...Αλλά κατά βάθος είσαι ελεεινά ευαίσθητη και συγκινείσαι τα μάλα...Αλλά έχεις και μια "φήμη" να υπερασπιστείς...Εσύ πέτα "μαλθακίες" νομίζοντας ότι θα με "ζορίσεις" ( Ξέρω πότε κάνεις πλάκα και πότε όχι...έννοια σου )...Εγώ διασκεδάζω και χαμογελάω...    

3. Black Butterfly

Εδώ αντέχω τα σεντόνια που γράφεις, νομίζεις ότι θα με πτοήσουν λίγα πιράνχας;   

4. Tenebra_Silente

Κούκλα μου, κανείς δεν σε ανάγκασε να τα διαβάσεις χαχαχα...Αν εσύ είσαι off...εγώ δεν σου φταίω σε τίποτε...Εδώ αντέχω τις ατάκες σου χαχαχα...Πιστεύεις ότι υπάρχει κάτι άλλο σε αυτό τον κόσμο, που να μπορούσε να με φοβίσει?     

Πόσο μάλλον όταν στις δίνω έτοιμες στο πιάτο χαχαχα....         

5. Black Butterfly

Κάνω ασκήσεις αντοχής και με βοηθάνε, τι θες τώρα;   

6. Tenebra_Silente

Αφού εσύ είσαι ο Rocky...Δε χαμπαριάζεις τίποτε...Αλλά νοιά σου και στον 15 γύρο δεν πάω μαζί σου...Μαλάκας είμαι να με ρίξεις τέζα στο τέλος? Δεν έχει και γλάρους εδώ κοντά, να σφάξω κανέναν για να κάνω σούπα χαχαχα         

Last edited: 13 Αυγούστου 2014
  7. RottenApple

RottenApple New Member

Δεν νομιζω οτι αγαπαμε τα ατομα. Αγαπαμε το πως νιωθουμε μαζι τους . Το πως μας κανουν να νιωθουμε μαζι τους.
    Αγαπαω καποιον φιλο επειδη εχω περασει ομορφα μαζι του ,εχω ξεπερασει τα ασχημα μαζι του . Με εχει βοηθησει χωρις να ειναι συγγενης η γκομενος ,χωρις να εχει υποχρεωσεις η οφελη .
    Γιαυτο η αγαπη που νιωθεις για ενα φιλο ειναι γνησια . Επειδη εξαρχης αν δεν εχει διαφορα συμφεροντα , υπαρχει στην ζωη σου επειδη το θελει και το θες ,επειδη σε εκτιμαει σαν χαβαλε ,σαν γνωσεις ,σαν παρεα ,σαν αυρα ,σαν υπαρξη.
    Τωρα στα ερωτικα εξαρχης υπαρχει ενα οφελος ,το σεξ .
    Αλλο γκομενος και αλλο φιλος. Απλα και μονο επειδη γουσταρεις κανεις τα στραβα ματια σε κατι που σε ενοχλει . Η σε πολλα που σε ενοχλουν . Και μετα κουραζεσαι ,βαριεσαι , σταματας να εθελοτυφλεις και παει λεγοντας .
    Thats life , οι γκρινιες νοημα δεν εχουν .
    Εγω προσωπικα γουσταρω να παθιαζομαι με καποιον ,με κατι και ας φαω τα μουτρα μου μετα .
    Μπορει να σχεδιαζω επι ωρες ,μερες και τα σχεδια αφου τα τελειωσεις , τα δειξεις ,τα θαυμασουν ,τα ξεκρεμασουν παντα καταληγουν σε ενα σωρο σε μια γωνια . Αυτο σημαινει οτι δεν θα σχεδιασω ? Μα αυτο μαρεσει να κανω.Ετσι και μια παλια σχεση . Θυμασαι τι ομορφα που περναγες οταν το ζουσες παμε για την επομενη .
    Αμα εχεις φτασει στο σημειο να σιχαθεις καποιον σημαινει οτι καποτε τον ερωτευτικες τρελα . Η ενταση δεν αλλαζει ,μονο το ειδος του συναισθηματος.
    Αμα ηταν ολα ιδανικα στον ερωτα ,στην ζωη ε θα ηταν σαν να ζουμε σε μια περιεργη φουτουριστικη κοινωνια οπου τα συναισθηματα μας ελενχονται και δεν αλλαζουν . Ουσιαστικα δεν υπαρχουν

8. Tenebra_Silente

Απλά σου βγάζω το καπέλο... 

Όσο αφορά τις παλιές σχέσεις...τις αληθινές και όχι τις "μαλακίες"....γαμιέμαι αλλά τις σβήνω παντελώς από μέσα μου...και τα καλά και τα άσχημα...Γιατί ο μαλάκας κάποιες ελάχιστες τις άφησα να πάνε πολύ πέρα από το κρέας μου...μέχρι στις φλέβες μου τις έσταξα να κυλούν σαν δηλητήριο...Μετά με "δάγκωσα" και το έφτυσα...

Last edited: 14 Αυγούστου 2014
  9. RottenApple

RottenApple New Member

Μα thats the point ...
    Δεν υπαρχει αυτο το "δεν επρεπε να το χω παει τοσο περα".
    Αμα δεν το ζησεις μεχρι το τερμα δεν θα μαθεις . Δεν θα εισαι ο εαυτος σου . Προφανως αν συνεχιζεις μια σχεση ειναι επειδη κατι σε τραβαει σε αυτη. Και μπορει να μην περνας καλα αλλα καποτε περνουσες. Η ετσι νομιζες . Αλλα οποια και αν ειναι η αληθεια αμα δεν το ζησεις θα μεινεις με το ερωτηματικο . Τι θα γινοταν αν ...
    Ακομα και το πιο απλο, να φανερωσεις τι νιωθεις για καποιον ειναι πια ταμπου .
    Οχι ειναι η αληθεια . Αμα τωρα φερνεις καποιον σε δυσκολη θεση ,τι να κανουμε ,αυτη ειναι η αληθεια σου. Μπορει να μην την δεχτουν αλλα θα την ακουσουν.
    Χμ ...μονολογω χωρις νοημα  

10. Tenebra_Silente

Καθόλου δίχως νόημα Μηλαράκι...Γουστάρω τρελά αυτούς τους "ασυνάρτητους" μονολόγους...Δεν υπάρχουν οι αμφιβολίες...εκείνες γεννούν φαντάσματα...καλύτερα μια καυτή λάμα μέχρι στο μεδούλι...καλύτερα οι "πληγές" παρά τα ερωτηματικά και οι μετάνοιες...

Εγώ δεν κρύβω ποτέ τι νιώθω...και ποτέ δεν το έκανα...Το ζήτημα είναι ότι πολλοί βλακωδώς το παίρνουν σαν αδυναμία η σαν βράχο που θα στέκεται εκεί επ' άπειρον για εκείνους...Ενώ αέρας είναι που περνάει και δεν φυλακίζεται σε ένα ποτήρι...Δώρο είναι...Που πίσω μπορεί και να μείνει...αλλά μέσα μας πλέον δεν βρίσκεται...Σαν ένα κουφάρι που ξεχάστηκε...Δεν έχει ντροπές ο "γυμνός" και δεν σκιάζεται ο "χαμένος"...

Βλέπεις...μονολογώ κι εγώ χωρίς νόημα...  

Last edited: 15 Αυγούστου 2014
  11. RottenApple

RottenApple New Member

Στα λαγκάδια της Λιλιπούπολης
    βγαίνει ένα λουλουδάκι
    που το λεν Χρυσαλιφούρφουρο
    και μοιάζει με χρυσό τριανταφυλλάκι.

Φύσα, φύσα το Χρυσαλιφούρφουρο,
    φύσα το την Άνοιξη να φέρεις.
    Κι αν πετάξει σαν φτερό και πούπουλο,
    κάποιος σ’ αγαπάει και δεν το ξέρεις.

Χρυσαφένια φλουράκια κρέμονται
    κάτω από τα πέταλά του
    και στου Ζέφυρου το παιχνίδισμα
    σαν να κουδουνίζει κάπου κάπου.

Φύσα, φύσα το Χρυσαλιφούρφουρο,
    που κρατάς την Άνοιξη στο χέρι
    Κι αχ! Αν γίνει σκόνη και χρυσόσκονη,
    κάποιον αγαπάς και δεν το ξέρει.

Πραγματικα ο τελευταιος στιχος μου προκαλει σφιξιμο στην καρδια καθε φορα που τον ακουω .
    Τι υπεροχο που μπορω να το νιωσω καθε φορα το ιδιο εντονα. 

12. Tenebra_Silente

Έχω ένα φιλαράκι καλό, Ναπολιτάνο τον Enzino...Είχαμε βρεθεί και οι δύο ξένοι να δουλεύουμε κάποια τετράγωνα απόσταση κάπου στο Μιλάνο...Έγραφε αυτός, έγραφα και εγώ...Ναπολιτάνικα εκείνος...Ιταλικά εγώ...Και ανταλλάζαμε στιχάκια στο καφέ του κεντρικού σταθμού μια φορά την εβδομάδα...κατά τις 21 τη νύχτα...Αγαπούσε θυμάμαι τη Roberta και εγώ με κάποια ήμουνα που το όνομα της δεν θέλω να προφέρω...Το λοιπόν μια νύχτα εκεί που πίναμε sambuκες...Μου είπε...

Αδελφέ μου η αγάπη είναι βουβή και χάνεται στα μάτια...Τυφλές να περπατούν οι επιθυμίες και κάρβουνο στο στέρνο...

Και εγώ του απάντησα

Μαύρος να είναι ο τένοντας και να φοβίζει κιμωλίες...ενώ χαράζουν σύνορα στο πάτωμα...και πάνω στον τοίχο ουρανούς δίχως παράθυρα...να ξεγελούν τα χελιδόνια...
    ---------------------------------
    Sorry βρε συ...Το ξέχεσα μαζί σου σήμερα...Θα είναι περίεργη η νύχτα  

Υ.Γ. το song που έβαλες μου φέρνει ανατριχίλες χαχαχα   

Last edited: 15 Αυγούστου 2014