Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Το παραμύθι "αγάπη" according to Grandfather Σκοτάδιας

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος Tenebra_Silente, στις 15 Ιουλίου 2014.

1. Circe

Circe Lemon zest

Χρόνια σου πολλά @kostas master και ότι επιθυμείς!

2. Circe

Circe Lemon zest

Δεν την γνωρίζω μα την έχω μέσα μου! Ωραίο και αυτό!

3. Tenebra_Silente

Tenebra_Silente Contributor

Δηλαδή θέλεις να μου πεις, ότι σήμερα γιορτάζει και ο @kostas master ? Πάλι καλά, γιατί έψαχνα πότε γιορτάζει ο Άγιος Master, για να του δώσω τις ευχές μου χαχα...  
    Άρα, εγγόναρε χρόνια σου πολλά από καρδιάς και ΜΟΝΟ ΑΓΑΠΗ βρε συ χαχα...  

4. Kostas.V.

Kostas.V. ....Η αλήθεια βρίσκεται στους Sex Pistols....

Παππουυυυυυυύ ευχαριστώ πολύ....να είσαι καλά....

5. Brigitte

Brigitte Contributor

@kostas master χρόνια πολλάααααααα αδερφουλη!!!

6. Circe

Circe Lemon zest

Έχω δει και περιπτώσεις παιδιών που μόνον αγάπη και στοργή δεν έδειξαν στους γονείς τους..
    Συμφωνώ με τον @tithon και θα προσθέσω ότι στο όνομά της έχουν γίνει τα χειρότερα εγκλήματα της ανθρωπότητας..

7. ellianna

ellianna Regular Member

8. Λύσανδρος

Λύσανδρος Hide' n' seek... Contributor

Όποιος έχει διάθεση και χρόνο ας το διαβάσει.

Εμένα προσωπικά που το είχα διαβάσει πριν πολύ καιρό και ανατρέχω μερικές φορές ακόμα σε σημεία του, μου είχε κάνει πολύ μεγάλη εντύπωση και μου είχε λύσει πολλές απορίες μέσα μου.

Αν και φυσικά οι απορίες και η γνώση είναι πεδία ανεξάντλητα:

https://pernoampariza.files.wordpre...eb7-cf84ceb7cf82-ceb1ceb3ceaccf80ceb7cf82.pdf

Δεν είναι το μιναδικό φυσικά που πραγματεύεται το θέμα σχεδόν ολοκληρωμένα, αλλά για μένα είναι από τα κορυφαία βιβλία που έχω διαβάσει για αυτό.