Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Το παραμύθι "αγάπη" according to Grandfather Σκοτάδιας

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος Tenebra_Silente, στις 15 Ιουλίου 2014.

1. Με έχουν πουλήσει για πολλά, πρώτη φορά όμως για κουραμπιέδες... 

2. Μόνο που η γάτα έχει 7 ζωές. Εγώ μόνο μία που σέρνεται..

3. Black Butterfly

Black Butterfly Αηδιασμένη

Θα έχεις να λες ότι έζησες να το δεις κι αυτό.  

4. Tenebra_Silente

Tenebra_Silente Contributor

Εμένα με έχουν πουλήσει για ακόμη λιγότερα...Έννοια σου και συνηθίζεις...Μια ζωή? Καλά είσαι ακόμη χαχαχα...Εγώ είμαι ήδη νεκρός και δεν το έχω πάρει πρέφα χαχαχα  

Το καλό του να ανοίγεις δικά σου νήματα, είναι ότι μπορείς να τα ξεκατινιάζεις χωρίς ενοχές χαχαχα

5. Τουλάχιστον θα ζήσω. Κάποιοι άλλοι με τόσους ληγμένους κουραμπιέδες, δύσκολο...χαχαχ

6. Tenebra_Silente

Χαχαχα, τα καλά πράγματα στη ζωή είναι vintage χαχαχα...   

7. Οι νεκροί δεν έχουν ενοχές...

8. Tenebra_Silente

Ακριβώς..εγώ είχα μια έκλαμψη, φαίνεται ότι έπρεπε να "εξομολογηθώ" και να "καθαρίσω" εντελώς πριν "φύγω"...Τώρα πλέον καμία ενοχή...

9. Black Butterfly

Black Butterfly Αηδιασμένη

Μα τι αισιοδοξία είναι αυτή...αφήστε και τίποτα για τον χειμώνα, είναι πιο εύκολο να μελαγχολήσουμε τότε.

10. Ποιός σου είπε οτι μελαγχολούμε. Η καλύτερη πλάκα γίνεται με τα θέματα που οι πολλοί θεωρούν μακάβρια.

11. Tenebra_Silente

Μα εγώ τον χειμώνα είμαι στα high μου...είναι το καλοκαίρι εκείνο που σιχαίνομαι...Μετά δεν είμαι απαισιόδοξος, απλά ρεαλιστής...Δεν ψάχνω τίποτε, δεν περιμένω τίποτε, αν κάτι το θέλω το κυνηγάω. Το καταφέρω, έχει καλώς, δεν το καταφέρω? Ad Maiora...Πάω για "υψηλότερα"...Δεν μου αρέσει ο χαμηλός ο πήχης...σε τίποτε...Και ας ξέρω ότι θα τα καταφέρω δύσκολα...Τα όρια υπάρχουν για να ξεπερνιούνται και δίχως δοκιμασίες...η ύπαρξη είναι άνοστη...

12. Tenebra_Silente

Σωστός ο παίκτης...Να κάτσω να αγχωθώ γιατί? Για το αναπόφευκτο? Λες και ο θάνατος είναι αρρώστια που χτυπάει τους λίγους...Η ζωή είναι που "χτυπάει" τους ελάχιστους

Και στο τέλος όλοι θα "φύγουμε" η από πέσιμο η από χέσιμο χαχαχα