Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Το περιβοητο υλικο

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Εμπειρίες' που ξεκίνησε από το μέλος nureinen, στις 3 Μαϊου 2008.

  1. dora_salonica

    dora_salonica Contributor

    Είδα πρόσφατα μία ταινία όπου κάποιος έκοβε τα δάχτυλά του. Στην ίδια ταινία είχε το περιβόητο γάντζωμα και κρέμασμα σαν σφαχτάρι από το δέρμα της πλάτης. Έχεις δίκιο βέβαια ότι σε μία SM συνεδρία ενδεχομένως κάποιος να φτάσει και σε ακρότητες ίσως όχι αυτού του είδους, αλλά γερό μαστίγωμα, με ουλές, με αίμα, με πέρασμα βελόνων σε διάφορα σημεία του σώματος κλπ. Εξάλλου και το tatoo ή το scarification ή το πέρασμα ενός κρίκου στη βάλανο ενός πέους ή στις θηλές και στα γεννητικά όργανα αποτελούν body modification και θα μπορούσε ένα ζευγάρι που έχει BDSM σχέση να προβεί σε οτιδήποτε από αυτά. Θα μπορούσε και να είναι ερωτευμένο, να κάνει βανιλιές ή να επιδίδεται σε κοπρολαγνεία.

    Επειδή το θεώρησα αυτονόητο δεν το ανέλυσα περισσότερο. Από ότι φαίνεται, απαιτείται περαιτέρω ανάλυση. Στον πυρήνα του BDSM δεν βρίσκεται ούτε το body modification ούτε το κρέμασμα από γάντζους ούτε ο ακραίος σωματικός πόνος ούτε η κοπρολαγνεία ούτε τα τατουάζ. Αυτά είναι πράγματα που μπορεί να τα κάνει οποιοσδήποτε, συμπεριλαμβανομένων BDSM lifestylers. Απλά είπα ότι εγώ προσωπικά δεν γκαυλώνω με ακρότητες τέτοιου τύπου. Όποιος γκαυλώνει, με γειά του με χαρά του. Κατ' εμέ, έχει πρόβλημα (μάλλον άγχους). Μία ελαφριά προτίμηση στο μαστίγωμα την έχω κι εγώ, αλλά δεν την αποδίδω στο άγχος, αλλά σε μία προτίμηση προς το kinky sex. Δηλαδή μόνο μαστίγωμα, χωρίς σεξ ή χωρίς οργασμό, το θεωρώ δώρον άδωρον. Φυσικά, αν μου ζητηθεί μέσα στο πλαίσιο της σχέσης που έχω, θα το κάνω. Μιλώ για προσωπικές προτιμήσεις πάντα.

    Μιλούμε για το συγκεκριμένο βιντεάκι. Όχι, δεν έχει σχέση με το BDSM. Γιατί δεν είναι το είδος κακοποίησης που γίνεται ανάμεσα σε δύο αγαπημένους συντρόφους. Έχω κάνει και αυτό το είδος συνεδρίας με αγνώστους και σεξουαλικές συνευρέσεις μέσα στο πλαίσιο υγιούς BDSM σχέσης και γνωρίζω την διαφορά. Το να βαράς κάποιον μέχρι να τον ξεπετσιάσεις είναι ψιλοβαρετό για μένα και - λυπούμαι - δεν το θεωρώ BDSM, άσε που έχω και λογικά όρια στο kink, αν και μερικοί τα βρίσκουν μακριά από τον μέσο όρο. Πάντως, αν δεν κουράζονται να βαράνε μέχρι να πιαστεί το χέρι τους ή μετά να πρέπει να πάνε στο νοσοκομείο, και πάλι με γεια τους με χαρά τους. Στο πλαίσιο μίας BDSM σχέσης, η σωματική και ψυχική "κακοποίηση" δεν είναι κακοποίηση και δεν φτάνει σε ακρότητες του τύπου που είδαμε στο βιντεάκι. Έχεις δίκιο ότι κάποιος θα μπορούσε να το πει κακοποίηση αλλά δεν είναι. Όχι όταν γνωρίζουμε τα όρια του άλλου, όχι όταν είμαστε λογικά άτομα, όχι όταν φροντίζουμε ώστε ο σύντροφός μας να μην πάθει κάποια βλάβη.

    Επιμένω λοιπόν, ότι η ανταλλαγή ελέγχου (το BDSM δηλαδή) δεν απαιτεί ξεπέτσιασμα και ακόμη και αν υποθέσουμε ότι κάποιος γκαυλώνει με αυτό, ανταλλαγή ελέγχου δεν είναι.
     
    Last edited: 3 Μαϊου 2008
  2. ipakouo_skilaki

    ipakouo_skilaki Regular Member

    Θα συμφωνήσω απόλυτα με την anasia και τον Χαινριχ.Εδώ προφανώς μιλάμε για κάτι επαγγελματικό που σημαίνει ότι τα 2 πρόσωπα δεν είναι απαραίτητα Αφέντρα και σκλάβος,όπως επίσης ότι αν εκείνος ήθελε θα το είχε σταματήσει οποιαδήποτε στιγμή.Τέλος dora μη κρίνεις έτσι απλά.Με την ίδια ευκολία που κάποιος έχει φετίχ τα κόπρανα της Κυρίας του ,αλλό τόσο στα τόσα δις πληθυσμό της γης υπάρχουν κάποιοι που όχι μόνο αντέχουν τον πόνο σε τέτοιο βαθμό αλλά τον έχουν και ανάγκη.
     
  3. dora_salonica

    dora_salonica Contributor

    Ακριβώς αυτό είπα κι εγώ. Γι αυτό θλίβομαι...
     
  4. alkinoos

    alkinoos New Member

  5. dora_salonica

    dora_salonica Contributor

    Θα είμαι ειλικρινής. Κάποια σημεία από τα trailers μου άρεσαν. Και θα τα έκανα κιόλας. Δεν μου αρέσουν οι βελόνες, με ανατριχιάζουν. Επίσης θεωρώ ότι η "ατμόσφαιρα", το πώς θα γίνει κάτι, αν η κοπέλα είναι κρεμασμένη από το ταβάνι, αν της κρατάνε τα πόδια ανοιχτά και άλλες τέτοιες λεπτομέρειες μετρούνε πιο πολύ από την ένταση ή ποσότητα των χτυπημάτων. Για παράδειγμα, χτυπήματα με ένα μικρό δερμάτινο μαστίγιο κατευθείαν πάνω στην κλειτορίδα, που δεν θα κάνει και μεγάλη ζημιά, ούτε ουλές ούτε αίματα, στα χέρια κάποιου προσεκτικού και "τρυφερού" συντρόφου θα δώσει πολύ μεγαλύτερη ευχαρίστηση και στους δύο από το να βαρέσει κάποιος την κοπελιά με όλη του την δύναμη 100 φορές στα κωλομέρια μέχρι που να τα κάνει αγνώριστα. Σε αυτό το σημείο να πώ ότι με ένα καλό μαστίγιο για άλογα αρκούν καμιά δεκαριά δυνατές βουρδουλιές για να κάνουμε γερά σημάδια, τα οποία θα παραμείνουν έως και 20 μέρες ενδεχομένως, ανάλογα την ποιότητα του δέρματος. Είναι λίγο όπως το μαγείρεμα. Μετράει περισσότερο η δοσολογία των καρυκευμάτων παρά το να φας ένα γομάρι ψόφιο, έτσι δεν είναι;

    Νομίζω πως αυτά τα trailers ήταν καλύτερα από το βιντεάκι γιατί οι αντιδράσεις των κοριτσιών φαίνονταν πολύ πιο φυσιολογικές, μου άρεσε έτσι που έκλαιγαν, έχω κάτι για τα δάκρυα και αν κατουριόντουσαν από τον φόβο τους ακόμα καλύτερα. (Α ρε, σκηνοθέτης έπρεπε να γίνω).

    θα επιμείνω λοιπόν ότι δεν είναι απαραίτητες οι ακρότητες τύπου κατακρεούργησης ενός σώματος για να επιτύχει κάποιος τον φόβο, τον πόνο, τα δάκρυα καθώς και την ηδονή κάποιου που αρέσκεται στο να αφήνεται ως κομμάτι κρέας στα χέρια του σαδιστή συντρόφου του, καθώς και την αντίστοιχη απόλαυση του σαδιστή συντρόφου. Η άποψή μου είναι ότι ένα εφευρετικό μυαλό δεν καταφεύγει σε "χασάπικες" πρακτικές. Για τους βλάκες καλές είναι, αν βρίσκουν και τα κάνουν.
     
  6. ipakouo_skilaki

    ipakouo_skilaki Regular Member

    dora δεν υπάρχει λόγος να θλίβεσαι.Έτσι την βρίσκουν κάποιοι άνθρωποι.Σκέψου ότι κάποια ιδιαίτερη προτίμηση δική σου θα μπορούσε να θλίβει κι αυτούς με τον ίδιο τρόπο.Δεν είναι πιθανό?Είναι...ειλικρινά προσωπικά μου είναι αδιανόητο να αντέχει κάποιος άνθρωπος τόσο πόσο αλλά όπως φαίνεται είναι πιθανό...  
     
  7. Elysium

    Elysium Contributor

    Τις σκηνές (τουλάχιστον αυτές με τα μαστίγια) θα έλεγα ναι.
    Τις αντιδράσεις στον πόνο (ουρλιαχτά καλύτερα) καθόλου. Σίγουρα το κάνουν για τα λεφτά και μόνο και θέλω να ελπίζω πως οι μοντέλες έχουν συναινέσει σε αυτό.

    Τα μ..ακια που έχει αυτό το site φαίνονται πολύ καλά πάντως. Λίγο ξενηστικωμένα βέβαια.
    Πρέπει να έχει πέσει μεγάλη πείνα στις χώρες αυτές.
     
  8. dora wrote:
    "Όχι όταν γνωρίζουμε τα όρια του άλλου, όχι όταν είμαστε λογικά άτομα, όχι όταν φροντίζουμε ώστε ο σύντροφός μας να μην πάθει κάποια βλάβη."

    Σωστότατη σε βρίσκω..
    και οντως τα 2α 2 βίντεο είναι πιο φυσικά

    (ρε παιδία το πρώτο μούφα το κόβω τελικά ειλικρινά)
     
  9. alkinoos

    alkinoos New Member

    δεν νομίζω ότι το κάνουν για τα λεφτά, όπως είπες τα "μ...ακια είναι πολύ καλά", οπότε θα μπορούσαν να βγάλουν αρκετά περισσότερα χρήματα με άλλους τρόπους στη βιομηχανία του πορνό

    ως προς το ότι είναι "ξενηστικωμένα", το site περιέχει και μερικές αφρατούλες  

    το insex.com (που έχει κλείσει λόγω του ότι το περιεχόμενο κρίθηκε ακραίο) περιείχε επίσης πολύ καλά μ...άκια τα οποία τα ψάρεψαν από αγγελίες σε τοπικές εφημερίδες και πολλές αρέσκονταν σε όλα αυτά τα βασανιστήρια (όπως έλεγαν στις συνεντεύξεις τους)

    ωστόσο υπάρχει και το caned4cash.com όπου εκεί το κάνουν για τα λεφτά μάλλον  

    γενικά θα έλεγα ότι υπάρχει επιθυμία και περιέργεια που οδηγεί άτομα να υποστούν όλα αυτά και δεν είναι μόνο το χρηματικό πιστεύω