Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Το πορτάκι ανοιχτό...

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος Ηλίας, στις 13 Ιανουαρίου 2009.

  1. Ηλίας

    Ηλίας Guest

    Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Το πορτάκι ανοιχτό...

    Μακροχρόνιες και κοινωνικά αποδεκτές, δεν νομίζω να είναι εφικτό, αλλά ναι για αυτές μιλάω.
     
  2. Dante

    Dante Regular Member

    Ωραία η ανάλυση του διπόλου 'Ελεύθερη που νιώθει σκλάβα' και 'Σκλάβα που νιώθει ελεύθερη', αν και αμφιβάλλω αν έχει τόσο να κάνει από το όποιο πορτάκι, όσο από την ίδια και της ανάγκες της.

    In any case, πιστεύω πως η όλη συζήτηση βασίζεται στον εξής συμβιβασμό-προϋπόθεση: Σχέση.

    Είναι δηλαδή για εσάς η σχέση τόσο ακλόνητη προϋπόθεση, ή στόχος, ακόμα και αυτοσκοπός?

    Απλά αυτό εξέλαβα από ένα μεγάλο ποσοστό συζητήσεων εδώ μέσα.
     
  3. τασος0

    τασος0 Regular Member

    Απάντηση: Το πορτάκι ανοιχτό...

    μιλωντας για εφικτες καταστασεις, ο σκλαβος μπορει οποια στιγμη θελει να ανοιξει το πορτακι κ να φυγει ,οποτε το αν θα του το ανοιξει ο αφεντης δεν εχει τοπο.
    κ να το πω λιγο διαφορετικα... μπορει ο αφεντης να το κρατησει κλειστο για παντα αν ο σκλαβος θελει να βγει? σημασια εχει να μην φτασει στο σημειο ο σκλαβος να κοιταζει την πορτα, διοτι κ να ειναι σφραγισμενη, η σχεση τελειωσε κ ας ειναι μεσα
    το αν θα φυγει φαινεται κ πριν να ανοιξει η πορτα δηλαδη δεν χρειαζεται καν η πορτα
    αν σε μια τετοια σχεση φτασουμε στην πορτα κ στο αν ειναι ανοιχτη η οχι μαλλον η σχεση πεθανε
     
  4. Lady_D_Arbanville

    Lady_D_Arbanville Regular Member

    Απάντηση: Το πορτάκι ανοιχτό...

    8α η8ελα να ημουν ...στο κλουβι .. αλλα να μου ειχε Δωσει το κλειδι σε μενα. .....
    σιγουρα οτι 8α την ανοιγα πολλες φορες ... να φυγω
    εκει 8α φαινοταν.. αν ξερει ποσο Του ανηκω
     
  5. Singularity

    Singularity New Member

    Όταν (στη μία περίπτωση) τη ρωτάς αν θα έβαζε δαχτυλίδια στις ρώγες της, γιατί έτσι νιώθεις ότι θα είναι δικιά σου, και σου λέει ντροπαλά ναι (συν ένα τατουάζ δώρο)...

    Όταν (στην άλλη περίπτωση) δεν μπορεί να χύσει επ'ουδενί αν δεν είναι μαζί σου...ανεξαρτήτως του με πόσους άλλους τη βάζεις να γαμιέται.

    Προσωπικές επιτυχίες για μένα. Και μόλις που άρχισα να ανακαλύπτω τον σκοτεινό κόσμο μέσα μου.
     
  6. Babylon

    Babylon Regular Member

    O σαδιστης τη βρισκει με τον πονο του αλλου, οποτε αν ο αλλος τον θελει τον πονο τοτε ο σαδιστης δεν ικανοποιειται. Το ενδιαφερον ειναι πως σε αντιθεση με τον μαζοχιστη, αυτος ικανοποιειται απο κατι εξω απο αυτον, η ηδονη του ειναι "ψυχικη". (ενας φιλος σαδιστης μου εξηγουσε το προβλημα του, το οποιο ηταν πως "επαιζε" με δυο κοπελες, η μια περιπτωση ηταν συνειδητοποιημενη μαζοχιστρια και η αλλη μια προθυμη κορασσιδα που ειχε πεσει στα διχτια της γοητειας του   Οσο και να προσπαθησε, τελικα μονο απο την δευτερη περιπτωση αντλουσε ικανοποιηση).

    Η ικανοποιηση του μαζοχιστη ειναι καθαρα σωματικη και την βιωνει ο ιδιος, οποτε ικανοποιειται ουτωσι αλλως, αδιαφορο του ειναι αν αυτος που τον ποναει γουσταρει η οχι.

    Ο υποτακτικος απο την αλλη, παιρνει ικανοποιηση απο την υποταγη, δινει στον εαυτο του "αξια" μεσα απο την αξια που θα του δωσει ο Κυριαρχος. Το "πορτακι" ειναι πολυ πιο αφηρημενη εννοια απο αυτη που περιγραφεις, για τον εξης λογο: τα μονα πραγματικα δεσμα του υποτακτικου ειναι η γοητεια και η εξουσια που του ασκει ο Κ και η ικανοτητα του να τον κανει ευτυχισμενο. Αν αυτα τα δεσμα εξαφανιστουν τοτε δεν μενει και λογος να κατσει ο υ...

    Τωρα αν εσυ σαν δεσμα εννοεις κατι πιο απτο, κατι τετοιο μονο σε παιχνιδι ρολων μπορει να γινει. Γιατι αν καποια κατσει προθυμα μαζι σου, τοτε το διαλεξε, δεν την εξαναγκασε κανεις εξω απο τον εαυτο της. Εννοιες σαν "σκλαβα" ειναι σχεδον αδυνατο να υπαρξουν γιατι οι παραδοσιακες σκλαβες ηταν εκεινες που στην πραγματικοτητα δεν ειχαν επιλογη απο το να ειναι φυλακισμενες. Οι σκλαβες του bdsm ειναι δεσμευμενες απο τις ιδιες τους τις επιθυμιες και ειναι χαρουμενες σε αυτη τη θεση, σε αντιθεση με τις πρωτες.

    Ο Κυριαρχος παιρνει ικανοποιηση απο την υποταγη του αλλου, οπως και απο τις ιδιες τις υπηρεσιες που του προσφερονται. Αυτο που λες απο οτι καταλαβαινω ειναι πως οσο πιο "δυσκολος"ειναι ο αλλος τοσο πιο πολυ γουσταρεις. Αυτο ομως δεν σημανει πως εσυ ως Κ εχεις κατι να αποδειξεις στον εαυτο σου η στον αλλο; Αρα δεν ψαχνεις πραγματικα για εναν υ, αλλα για καποιον που θα σε επιβεβαιωσει. Και αφου σε επιβεβαιωσει μετα σου ειναι αδιαφορες οι υπηρεσιες του, και ο ρολος του Κ.

    Καταλαβαινω γιατι καποιος Κ μπορει να ναι εκλεκτικος με τους υ, γιατι στην τελικη θα γινουν ο καθρεφτης του. Οπως επισης και εγω ποτε δεν θα ηθελα εναν υ χωρις "τσαγανο" και προσωπικοτητα. Η διαδικασια του να σου παραδωθει/ υποταχθει ο αλλος ειναι ενα φοβερα απολαυστικο σταδιο, συμφωνω μαζι σου. Μετα απο αυτο ομως, ακολουθουν εξισου απολαυστικα σταδια, με βαθυτερη επικοινωνια και βαθος στην Κ/υ σχεση. Η δεν εχεις δοκιμασει την μαγεια των επομενων αυτων σταδιων, ειτε δεν σε αφορουν το οποιο μαλλον σημαινει πως πρεπει να επαναπροσδιορισεις το αν τα Κ/υ παιχνιδια is your thing after all.