Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Το πρωί vanilla, το βράδυ bdsm-λα

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος Mind'n'Flesh, στις 8 Μαρτίου 2016.

  1. lizard_

    lizard_ his only purpose is A's pleasure

    ελπιζω να το εχω διαβασει σωστα γιατι δεν εχει ανοιξει το ματι ακομα...

    τι εννοεις γιατι? αυτο δεν ειναι το standard? οποια θελει να κανει παιδια επιλεγει καποιον που να της κανει για πατερας των παιδιων της, μετα τα παιδια τον γραφει στο μουνι της και κανει τα δικα της. κι αν πει και τιποτα του λεει κοιτα κατσε καλα αλλιως περνω τα παιδια ΜΟΥ και φευγω.

    το σχημα που παιζει συνηθως ειναι ενας για πατερας, ενας για τα βουδισμικα κι ενας για βανιλλα γκαπα γκουπα, συνηθως αρκετα μικροτερος.

    για την αλλη πλευρα δεν ξερω τι ισχυει δεν ασχολουμαι, φανταζομαι μια απ τα ιδια.
     
  2. Tenebra_Silente

    Tenebra_Silente Contributor

    Έπεσες θύμα εξαπάτησης με και χωρίς την συγκατάθεση σου. Υποθέτω ότι το χωρίς, ήταν ότι σου είχε αποκρύψει την διπλή ζωή του
    ( εκεί ήταν απάτη και θα είχες κάθε δικαίωμα, να εξοργιστείς ).
    Μετά με κάποιο τρόπο που μόνο εσύ ξέρεις, την ανακάλυψες ( εκεί έπαψε να είναι απάτη ). Μάλλον διάλεξες, να μείνεις σ' αυτή την κατάσταση.
    Αν διάλεξες να φύγεις ή έχεις ήδη φύγει τόσο το καλύτερο. Αφού σε χαλάει.
    Το πως και τα γιατί του άλλου μέρους είναι πλέον τελείως δική του υπόθεση. Αν θέλει να ζει διπλή ζωή, αν πνίγεται ή όχι, θα το κρίνει εκείνος, κανείς άλλος/η.
    Αν φέρεται σαν καθίκι/ανήθικα κλπ κλπ. θα έχει τις όποιες συνέπειες των πράξεων του.
    Τι σκέφτομαι εγώ για το "παράδειγμα" του? Πια έπαψα να χάνω τον χρόνο μου με πρόσωπα και καταστάσεις, που δεν έχουν καμία επίδραση στην ζωή μου.
    Όπως κι έμαθα, ότι shit could happen, στον/στην οποιονδήποτε/οποιαδήποτε.
    Με κάθε συμπάθιο, η καρδάρα με το γάλα πια έσπασε και βρέθηκε όλο στο πάτωμα.
    Τ' αληθινά δεδομένα πια τα γνωρίζεις. Η επιλογή είναι δική σου, γούστο και καπέλο σου όποια κι αν είναι.
    Αλλά μην περιμένεις ν' αλλάξεις τον άλλο και να τον κάνεις να σκέφτεται/ζει όπως κι εσύ. Γιατί μάλλον δεν θα γίνει.
    Δεν θα πω ότι όλοι/ες "κοιτούν τον κώλο τους". Ξέρω μόνο τι έκανα και συνεχίζω να κάνω εγώ και όσες μαζί μου είχαν μπλεχτεί/μπλέκονται.
    Εγώ κι εκείνες τον "κώλο μας κοιτάζαμε" και "κοιτάμε" πάνω απ' όλα.
    Δεν ξέρω αν οι όποιοι/ες άλλοι/ες χρησιμοποιούν αθέμιτα μέσα, για να πετύχουν τους όποιους σκοπούς τους.
    Ξέρω τα μέσα που είχα χρησιμοποιήσει/χρησιμοποιώ εγώ και όσες μαζί μου είχαν μπλεχτεί/μπλέκονται.
    Τουτέστιν, ας βλέπουμε την καμπούρα μας και κείνη όσων αληθινά έχουν μαζί μας την οποιαδήποτε σχέση.
    Και τα δαχτυλάκια ας τα κρατάμε στις τσέπες μας για κείνο που αφορά τους/τις άλλους/ες. Όχι γιατί δεν είναι πολιτικά ορθό, αλλά γιατί είναι ανούσιο.

    Υ.Γ.

    Αν και το έχω βάλει πια στην υπογραφή μου, γιατί κουράστηκα να το επαναλαμβάνω. Ότι έγραψα εδώ, είναι απλά άποψη μου, δεν έκρινα ούτε εσένα, ούτε τον τύπο.  
     
    Last edited: 9 Μαρτίου 2016
  3. Γιατί όλοι βολευονται έτσι.
     
  4. Jack Wolfskin

    Jack Wolfskin the big bad Wolf

    Τιτλος > "Το πρωί vanilla, το βράδυ bdsm-λα"

    Δεν νομιζω οτι στεκει αυτο που λες.

    "Βανιλλια" ειναι εξ ορισμου το ατομο που ΔΕΝ εξασκει το ευγενες αθλημα του BDSM και το τι σημαινει BDSM νομιζω οτι το εχουμε εντριφισει και το παρακαμπτω, για να μην αρχισω ΠΑΛΙ εκεινο το κατηχητικο μπλα μπλα μπλα. Αν παραυτα καποιος/α θελει να φρεσκαρει τη μνημη του/της, το ινμποξ και κυριως τα μαστιγια μου στη διαθεση του/της. Εγγυημενο aftercare, ειδικο προγραμμα με αλατι και νεφτι. Τα χαδια τελειωσανε.


    Το να πιστευεις οτι υπαρχει ατομο που το πρωι ΕΙΝΑΙ βανιλλια και το βραδυ του "βγαινουν" ολα τα βιτσια, ειναι ακομα πιο ΟΞΥΜΩΡΟ απο τον ορισμο του switch ( που την βλεπεις την αλλη ολο γλυκα και υποτακτικοτητα να ΥΠΟΔΥΕΤΑΙ την υποτακτικη και μολις (νομιζει) οτι βρηκε τις καταλληλες συνθηκες, της "βγαινει" το γυναιο-δρακουμελ με μπαντοφλα... Πιστοποιητικο διαταραγμενης προσωπικοτητας και δεν χρειαζεται να επεκταθω εδω
    αλλο.)


    Οι περισσοτεροι και περισσοτερες bdsm-ιαρες και -ιαραιοι εχουν το "προβλημα" οτι δεν ειναι ΟΛΟΙ και ΟΛΕΣ στον περιγυρο τους "ενθουσιασμενοι/ες" με την ιδεα του BDSM, και για αυτο και μονο επιλεγουν να μην λενε περισσοτερα απ οτι χρειαζεται. Απλο, λογικο και ΒΟΛΙΚΟ.

    Ειναι ομως ΕΠΙΛΟΓΗ. Αν καποιος/α θελει σωνει και καλα να κανει outing, πιασε ενα t-shirt και γραψε πανω τη λιστα με τα "βιτσια" σου, ολο και καποιος/α θα σου κλεισει με νοημα το ματι....


     
  5. Σεντονάκι:

    1) Όποιος έλκεται συνεχώς από τους λάθος ανθρώπους, είναι πιο εποικοδομητικό να εξετάσει πώς θα σταματήσει να το κάνει, από το να αναρωτιέται γιατί οι άνθρωποι είναι λάθος.

    2) Οι κριτές των πάντων, ιδίως αυτοί που (νομίζουν ότι) κρύβονται πίσω από την ασάφεια που δημιουργούν οι επί τούτου φραστικές ακροβασίες, καλά θα κάνουν να κοιταχτούν στον καθρέφτη, όχι μόνο για να ξυριστούν ή να θαυμάσουν το μεγαλείο της ανατομίας τους, αλλά για να αναρωτηθούν τι είναι αυτό που τους διαφοροποιεί από τη φριχτή ατέλεια της πλέμπας.

    3) Το γεγονός ότι μια συμπεριφορά υιοθετείται από την πλειοψηφία, δεν την κάνει αυτόματα σωστή, την κάνει όμως αποτελεσματική και, με ένα διεστραμμένο ίσως τρόπο, λειτουργική: "Γιατί όλοι βολευονται έτσι..."

    Στο δια ταύτα. Οι λόγοι που αποφασίζει κάποιος να υιοθετήσει πολλούς ρόλους έχουν αναλυθεί από μεγάλα ονόματα του χώρου των κοινωνικών επιστημών. Εκτός από τις περιπτώσεις εκείνων που το κάνουν από επιλογή με μακιαβελικές βλέψεις χειρισμού των άλλων, οι υπόλοιποι δε νιώθουν και τόσο καλά με το γεγονός της πολλαπλότητας αυτής, γιατί αργά ή γρήγορα χάνουν τον εαυτό τους μέσα στις μάσκες. Όσο όμως βρίσκουν "συμπαίκτες" σε αυτό το παιχνίδι, δεν έχουν λόγο να αλλάξουν στάση. Βολεύονται. Το ίδιο και οι συμπαίκτες τους. Υπάρχουν σχέσεις ετών που βασίζονται σε μια ιδιότυπη συνενοχή, ή ανοχή.

    Για κάποιον που κάνει διπλή ζωή, υπάρχουν δύο τρόποι να το σταματήσει: Ο ένας είναι να κάνει δουλειά με τον εαυτό του (άρα να το θελήσει ο ίδιος) και ο άλλος είναι να σταματήσει να βρίσκει συμπαίκτες στο παιχνίδι του.

    Υ.Γ. Διαχωρίζω τη διπλή ζωή από τη συνεπή στάση ζωής. Μπορεί κάποιος να είναι πολυερωτικός, switch, βανιλοκίνκυ, βδσμιάρης ή ότι άλλο επιλέγει, αρκεί να το κοινοποιεί και να το διεκδικεί ανοιχτά, χωρίς να παραπλανά. Η διπλή ζωή ταυτίζεται με την αν-αυθεντική ζωή. Το να είσαι ο εαυτός σου, σημαίνει να είσαι αυθεντικός. Κάθε άλλος δρόμος οδηγεί σε εσωτερική σύγκρουση.
     
  6. gaby

    gaby Guest

    Τοποθέτηση 1 [BDSM off] Ποτέ μην ποτίσεις δέντρο που δεν θα χαρείς τον ίσκιο του. Θα είναι αφάνταστα πικροί οι καρποί του, χρόνια μετά την αμαρτία που δεν είπαν αρετή στις εκκλησιές.

    Τοποθέτηση 2 [BDSM on] Από τα λόγια σου είναι φανερό ότι δεν σέβεσαι τον άνθρωπο αυτό, ότι δεν σε κέρδισε, οπότε δεν μπορείς να τον έχεις για Κύριό σου, με την καμία. Άρα τι συζητάμε;
     
  7. Master D

    Master D Regular Member

    αν βοηθάει Mind'n'Flesh κάπου ο Master Jp είχε γράψει για "Ξεκουράστρες"
    αυτό θεωρώ οτι ψάχνει ένας παντρεμένος... αποσυμπίεση
     
  8. lexy

    lexy .ti.va.

    αν το "μπουμ" γίνεται ελεύθερα , ξεκάθαρα και επικοινωνημένα, έχει καλώς. Κανείς δεν παθαίνει τίποτα.

    αν γίνεται κρυφά, ότ-αν ακουστεί το "μπουμ" θα είναι τρομακτικό και με παράπλευρες απώλειες.Και σιγά την αποσυμπίεση που απολαμβάνει.

    *αυτό το "ξεκουράστρες" εκτός του ότι παραπέμπει σε "απλώστρες" είναι και ψιλοχυδαίο.
     
  9. Mind'n'Flesh

    Mind'n'Flesh Ναι, εγώ είμαι.

    Ευχαριστώ για τον χρόνο και την φαιά ουσία.
    Επειδή δεν το πολυέχω με τα quotes για απαντήσεις, θα απαντήσω συσσωρευτικά.

    Αρχικά, αυτή την στιγμή δεν είμαι σε τέτοια κατάσταση, ας είμαστε ήρεμοι. Μιλώ κυρίως για το παρελθόν μου και για να μην κρύβομαι κιόλας, μιλώ για το παρελθόν μου που είχε κρυφή τέτοια ζωή αλλά επέλεξε αυτές τις ημέρες να κάνει επανεμφάνιση και έτσι μου γεννήθηκε η απορία και η 'ανάγκη' για την επικοινωνία αυτής.

    Ο καθένας έχει δικαίωμα να κάνει ό,τι θέλει και ο καθένας αποδέχεται να του κάνουν ό,τι έχει δηλώσει έμμεσα ή άμεσα. Αυτά τα γνωρίζω.
    Α και επίσης δεν ζήτησα να συνέλθει σύνοδος για να μου πείτε αν είμαι θύμα και εκείνος θύτης ξερωγω, θεωρώ πως (για μένα θα μιλήσω, δεν έχω πρόθεση να αφήσω αιχμές και αηδίες)είμαι εξίσου θύτης και θύμα όταν μπαίνω σε μία κατάσταση με έναν που τώρα ξεκινώ να μαθαίνω (δεν ξέρεις ποτέ αν ο άλλος θα είναι ειλικρινής πχ απέναντί σου και παίρνεις την ευθύνη της επιλογής σου).

    Και φυσικά, αγαπημένε @peleas δεν ψάχνω κάποιον να ακουμπήσω το βάρος.
     
  10. brenda

    brenda FU very much

    Οι σχέσης αλληλοεκμετάλλευσης είναι πολύ ξεκουραστικές, αν στηρίζονται στην συναίνεση.
    Όλα τ΄άλλα είναι για στήσιμο στα 5 μέτρα (ούτε καν στα 9)!
    Τώρα αυτό με την εκτίμηση είναι συζητήσιμο, γιατί σε σένα βγαίνει η απαξίωση, -αυτό που αναφέρθηκε ότι δεν τον σέβεσαι πασιφανώς-, αλλά είναι εκ του ασφαλούς, μιας και έχει τελειώσει η σχέση, προφανώς όταν ήταν σε εξέλιξη τον εκτιμούσες περισσότερο, πριν κάνεις κι εσύ το μπαμ και μια χαρά τον έβλεπες και σαν Κ, σε βόλευε και η δοσολόγηση, δεν είσαι λοιπόν το αχόρταγο υ, εγώ αυτό κυρίως κατάλαβα...  
     
  11. sweet_release

    sweet_release ~she looks like the moon~

  12. Mind'n'Flesh

    Mind'n'Flesh Ναι, εγώ είμαι.


    Αυτό με το αχορταγο μπορείς να μου το εξηγήσεις; Γιατί ακουμπησε ευαίσθητη πτυχή