Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Το πρώτο βήμα

Συζήτηση στο φόρουμ 'Κυριαρχία - υποταγή D/s' που ξεκίνησε από το μέλος thanasis, στις 8 Απριλίου 2014.

1. seduced mind

seduced mind Guest

Απάντηση: Το πρώτο βήμα

Αν σε πλησιάσω και αρχίζω και σου λέω όρους το πρώτο που θα μου πεις (αν είσαι έμπειρη) είναι πως δεν βάζεις εσύ τους κανόνες αγοράκι εγώ τους βάζω... Από πότε αλλάξανε οι ρόλοι;;;... Έτσι ακριβώς θα μου πεις...και θα με πεις άπειρο και sam....

Αν με πλησιάσεις τότε είτε θα αποδεχθώ τους όρους είτε θα διαφωνήσω και θα αποχωρήσω....

Λοιπόν επειδή δεν είμαι ούτε άπειρος ούτε sam και επειδή είχα πολύ καλές δασκάλες που με κάναν να μάθω να σκέφτομαι, προτιμώ να μην σε πλησιάσω ποτέ μου. Αν σε πλησιάσω σου δίνω το πάνω χέρι, που σημαίνει πως σου δίνω το δικαίωμα να με παίξεις χωρίς όρους και επειδή το ξέρω το παιχνίδι, θα μετανιώσω 100 φορές μέσα σε ένα λεπτό την ώρα και τη στιγμή που σε πλησίασα...

thanks but no thanks... 1 φορά την έπεσα σε Mistress νομίζοντας πως είμαι έμπειρος και μπορώ να αντεπεξέλθω σε όλα και μου απέδειξε ότι αυτή ήταν πιο έμπειρη από εμένα... δεν έσπασα αλλά με έφερε στα όρια μου...

Όχι δεν πλησιάζεται η έμπειρη Mistress είναι ακριβό το τίμημα θα σε κάνει να πεις πράγματα που αν δεν τα έχεις ζήσει θα τα μετανιώσεις... Στο κάτω κάτω η Mistress είναι η κυρίαρχος ας με κάνει κτήμα της...

Από εδώ μέσα μόνο μια θηλυκού γένους μπορεί να με σπάσει και αυτή είναι slave... και μπορεί να με σπάσει γιατί έχει ζήσει καταστάσεις και ξέρει το τρόπο.... Αρκεί να διαβάσει κάποιος το παρελθόν της... Συμφωνήσαμε και οι δύο στο ποιο είναι το χειρότερο πράγμα που μπορούν να μας κάνουν... Και δεν είναι ο πόνος... Προφανώς γιατί πέσαμε σε έμπειρους που μας δείξανε τη πραγματικότητα...

2. Απάντηση: Το πρώτο βήμα

Απλά στέλνουν τα μηνύματα τους οι υ αν δε το κάνουν ευθέως.

3. lexy

lexy .ti.va.

Αυτό που περιγράφεις ποντίκι μοιάζει, όχι υ  

Πινγκ-πονγκ είναι. Δράση - αντίδραση.

4. Nemo

Nemo Nemo D/s Jongleur

Ακριβώς αυτό συμβαίνει. Ειδικά όταν την γνωρίζεις στην πραγματική ζωή και όχι στο ίντερνετ...Ήταν πολύ χαρακτηριστικό και μοιραίο. Την παρατηρούσα καιρό, κάτι μου άρεσε πάρα πολύ, από τη μία είχα σκεφθεί ότι πρέπει να είναι πολύ σκληρή, από την άλλη πολύ γλυκιά, - και για τα δύο έπεσα μέσα - είχε κάτι σαδιστικό το ύφος της, δεν είχα πρόθεση να ξεκινήσω σχέση εκείνη την εποχή με καμμία, μια μέρα με πλησίασε εντελώς ξαφνικά μόνη της μα ήταν πάρα πολύ γλυκιά και απίστευτη καλή. Και όπως όλες μου είπε ότι το μυαλό μου της άρεσε, η ευγένειά μου και ότι ίσως ήμουν ότι ήμουν και λίγο μπούλης - έτσι είπε, πάντα πρόθυμος να την εξυπηρετήσω, κι ακόμα έτσι είμαι πρόθυμος για όλα τα tasks. Έρωτας πραγματικός; και πολύ βαθειά αγάπη. Αν και δεν...

5. Joy_division

Joy_division Guest

Μην ξεχνάμε και την κατηγορία των μαστεράδων(sic) με τα μαζικά pm και ό,τι κάτσει  

6. seduced mind

seduced mind Guest

Αυτό είναι υπόθεση ή καρατσεκαρισμένο;  

7. lexy

lexy .ti.va.

Checked!

Είναι η κατηγορία " Ο Επίμονος, της λύπησης, Ψαράς".

8. Joy_division

Joy_division Guest

Καρατσεκαρισμένο,δεν αρκούνται όμως σε αυτό, έχουν διάφορες τακτικές, λίγη εώς καθόλου φαντασία και συνήθως τους πετυχαίνεις στα καλοσωρίσματα νέων υ μελών (φυσικά βέβαια υπάρχουν και σωστοί άνθρωποι που γράφουν εκεί),αυτό όμως που τους κάνει πιο ευδιάκριτους είναι πως δεν έχουν γράψει σχεδόν ποτέ πουθενά αλλού εκτός από τα καλωσορίσματα..η κάτι σαν τα καλωσορίσματα...μουσική ας πούμε..που δεν θέλει και γράψιμο..

9. Απάντηση: Το πρώτο βήμα

Το πρωτο βημα συνηθως ΔΕΝ το κανει το υ...

10. Photis

Photis New Member

Μαλλον δεν εχει και τοση σημασια τελικα ποιος κανει την κινηση πρωτος, αλλωστε καθε φορα αλληλεπιδραση ειναι οποτε μπορει να ειναι διαφορετικη, ακομα και αναμεσα στους ιδιους ανθρωπους πιστευω εγω.Μπορει μια μερα να συμπαθησεις καποιον που αλλο φορα δεν θα τον προσεχες καν ισως.Αλλα αν δεν αφιερωσεις ποιοτικο χρονο μαλλον δε θα ξεκινησει κατι, οποτε καλο ειναι να μην εχει και μεγαλη σημασια ποιος προσεγγιζει πρωτος τον αλλο, αλλα απλα να συμβαινει.

11. Elysium

Elysium Contributor

Επειδή μπορεί να μην έχει το θάρρος να πλησιάσει κάποιον που τον ενδιαφέρει ως κυρίαρχος μοιάζει με ποντίκι;   Γιατί;

12. Απάντηση: Το πρώτο βήμα

εχμ, νομιζω οτι με τον ορο "προσεγγισε", εσυ μετεφρασες "εβαλε ο σκλαβος ορους στη domme". λολ. ενας υ μπορει να προσεγγισει, να φλερταρει μια ντομ κ αυτη να αρνηθει. δεν της βαζει ορους.  

αν μια domme πλησιασει, φλερταρει ενα υ, το υ ή καθεται, ή φευγει. ελευθερο ειναι, εξαλλου.

κ στις 2 περιπτωσεις ομως, ο/η ντομ εχουν το "πανω χερι".

εσυ, τωρα, που απευθυνεσαι σε μενα ειδικα, δεν πειραζει, καλε μου, που προτιμας να μη με πλησιασεις ποτέ σου. θα το αντεξω, αληθεια  .