Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Το πρώτο βήμα

Συζήτηση στο φόρουμ 'Κυριαρχία - υποταγή D/s' που ξεκίνησε από το μέλος thanasis, στις 8 Απριλίου 2014.

1. lara

lara Αυτοδεσποζόμενη Contributor

Για να μπορέσουμε να διαλεχθούμε, σ αυτό το τόσο ενδιαφέρον θέμα, τι λες να ορίσουμε πως ερμηνεύει ο καθένας την διεκδίκηση?

Είναι μερικές λέξεις, που προσωπικά χρησιμοποιώ, λόγω έλλειψης εναλλακτικής.
    {Το Humiliation π.χ , που ως bdsmική έννοια απολαμβάνω κι αποζητώ, δεν το ορίζω μέσα στο bdsm, με την ίδια έννοια, που το ορίζω (και δεν απολαμβάνω) στην «κανονική» καθημερινή ζωή.}

Όταν λοιπόν χρησιμοποιώ εδώ συγκεκριμένα την λέξη «διεκδικώ» το ορίζω, ως:

|| επιδιώκω ή επιθυμώ να μου αναγνωρίσουν κτ., να με θεωρήσουν άξιο για κτ.: Tο παιδί διεκδικεί την αγάπη των γονιών του.

Παραδέχομαι, πως όταν ανέφερα τις μάχες, δεν τις ανέφερα ως παράδειγμα ορθής διεκδίκησης, κακιούλα και κατινιά εκ μέρους μου και ζητώ συγνώμη. Δεν ελέγχω πάντα, πότε ξυπνά ο πίθηκος μέσα μου και δεν τον ελέγχω πάντα!

Αλλά με έβαλαν οι ερωτήσεις σου σε σκέψεις, αναφορικά με το τι και με ποιο τρόπο πιθανόν, να μπορούσε να διεκδικήσει ή έστω «διεκδικήσει» ένα υ.
    Αλλά για να μπορέσω να καταλήξω κάπου, χρειάζομαι λίγες περισσότερες επεξηγήσεις, για να κατανοήσω πως το εννοείς ακριβώς, αν θέλεις βέβαια.  

Για τι είδους κίνηση μιλάς επακριβώς? Και σε τι ακριβως παιγνίδι αναφερεσαι? Στο πλησίασμα του Κ στοιχείου?

Πως το επιλέγουν?

Τα υπόλοιπα, ομολογώ με σύγχυσαν κάπως, γι αυτό είπα να διευκρινίσουμε πρώτα αυτά αν συμφωνείς και το παίρνουμε απ εκεί?

2. seduced mind

seduced mind Guest

Ωραία, μου αρέσει να συζητώ μαζί σου γιατί είμαστε στο ίδιο μήκος κύματος. Και για εμένα το ρήμα διεκδικώ έχει παρεμφερή έννοια με τη δικιά σου. Στη δικιά μου περίπτωση σημαίνει προσπαθώ να κερδίσω ή να πετύχω κάτι, δηλαδή να κερδίσω μια Κ ή το ενδιαφέρον μιας Κ προς το πρόσωπο μου. Γιατί χρησιμοποιώ τον όρο διεκδικώ; Επειδή μέσα σε ένα χώρο ή κοινότητα, ανέκαθεν σε όλα τα μήκη και πλάτη της γης τα υ είναι πολλά περισσότερα από τις Κ. Ακόμα και αν σε ένα χώρο η αντιστοιχία μιας Κ είναι 1 προς 3 υ σημαίνει πως δύο υ θα στο τέλος θα βγούνε εκτός παιχνιδιού. Άρα έχουμε θέμα διεκδίκησης.... και αυτό σε ιδεώδη δεδομένα, γιατί τα υ θέτουν και όρους είτε αφορά την εμφάνιση, είτε αφορά τη συνεύρεση. Οπότε θα υπάρξουν περιπτώσεις που σε μια Κ θα αντιστοιχούν και 10 υ ή και περισσότερα όπως επίσης ενδέχεται να υπάρξει και η περίπτωση μια Κ να μην έχει υ ή κανένα υ να μην θέλει να βρεθεί μαζί της. Δεν θα ήθελα να παρευρεθώ με μια Κ για παράδειγμα που δεν έχει συναίσθηση του τι κάνει και να με στείλει 3 μήνες νοσοκομείο γιατί μου έδωσε το στέρνο στα χέρια με trampling ή να μου αφήσει σουβενίρ στο δέρμα μου ένα σημάδι που θα το θυμάμαι για πάντα. Πάντως όπως και να έχει πιστεύω πως δεν τίθεται θέμα στην αναλογικότητα. Δεν νομίζω να διαφωνεί κάποιος σε αυτό.  

Ακριβώς αυτό που αναφέρεις και εσύ. Πλησίασμα, φλερτ, ερωτοτροπία, πέσιμο, ψήσιμο, καμάκι,   κ.ο.κ

Θα σου πω για αυτό που έζησα και γνωρίζω. Όταν πηγαίνει κάποιο υ σε ένα χώρο συνεύρεσης με άτομα που έχουν τα ίδια ενδιαφέροντα με το υ και πηγαίνει συνεχώς, είναι θέμα χρόνου να το μάθουν, άλλωστε δεν μπορεί να πηγαίνει σε ένα χώρο και να στέκεται σαν γλάστρα, όπως κάτι δήθεν Κ που νομίζουν ότι έτσι θα αναγνωρισθεί η σκληρότητα και η αυστηρότητα που τις διέπει. Μιλάει (θα τον πλησιάσουν, είναι ανοιχτόμυαλες και έχουν δυναμικό χαρακτήρα δεν είναι δήθεν Κ ), συζητάει και οι γύρω του αντιλαμβάνονται τι είναι,αν είναι αυτό που αναζητούν και έτσι δημιουργείται μια πρώτη επαφή η οποία στη συνέχεια μπορεί να οδηγήσει στην επιλογή... To ότι πλησιάζει μια Κ ένα υ δεν σημαίνει απολύτως τίποτα. Όσο εύκολα θα τον πλησιάσει, άλλο τόσο εύκολα θα τον απορρίψει...

Το BDSM στηρίζεται στην ειλικρίνεια τουλάχιστον για το επίπεδο μας, αν αρχίζει ένα υ να λέει πράγματα για να είναι αρεστό και όχι αυτό που πραγματικά νιώθει ή είναι, τότε θα τον κάψει τον εαυτό του στο χώρο. Αν για παράδειγμα πει κάποιο υ "εγώ κάνω τα πάντα και συμφέρω" ενώ είναι ένας απλός φετιχιστής, ε θα κάνει κάτι μια φορά και αν... δεύτερη δεν θα υπάρξει θα τον έχει μάθει όλος ο τόπος συνεύρεσης ότι είναι ανειλικρινής και στο τέλος θα τον παραγκωνίσει όλη η κοινότητα. Το πρώτο πράγμα που μου είχε μάθει μια Mistress ήταν αυτό.... Μισούμε το ψέμα... Αν η άλλη είναι μια sadist η οποία έχει φετίχ να στέλνει άτομα στα νοσοκομεία, μια φορά θα το κάνει, δεύτερη δεν θα υπάρξει γιατί κανένα άλλο υ από το συγκεκριμένο τόπο συνεύρεσης δεν θα πάει μαζί της.

Χαίρομαι να συζητώ μαζί σου Λάρα ειλικρινά...  

3. lara

lara Αυτοδεσποζόμενη Contributor

Ωραία. Οπότε μέχρι εδώ συμφωνούμε.

Κι εδώ συμφωνούμε.

Γιατί απαραίτητα? Υπάρχουν κάποια household με περισσότερους από έναν υ.

Συμφωνώ και σε αυτό. Ακόμη και σε σχημα όπου υπάρχουν πέραν του ενός υ. πάντοτε υπάρχει η ευγενής άμιλλα και κάποτε ανταγωνισμός. Γιατί διαφέρουν τα δύο.

«Όταν η άμιλλα μας οδηγεί σε ανύψωση του εαυτού μας, μόνο με την αξία μας και όχι με την ταπείνωση του συνανθρώπου μας, τότε είναι ένα από τα πιο μεγάλα παρορμητικά της δράσης.»
    Σάμιουελ Τζόνσον

Κανείς δεν θα το ήθελε αυτό, αλλά δυσκολεύομαι να δω τον συσχετισμό με την υπολοιπη συζητηση.

Εγω όπως έχω αναφέρει και πιο πάνω, δεν διαφωνώ  

Αυτά που αναφέρεις, είναι διάφορες πράξεις που διαφέρουν πολύ ακόμα και μεταξύ τους.
    Άλλο το πλησίασμα, άλλο το φλερτ, άλλο η ερωτοτροπία, άλλο το πέσιμο, άλλο το ψήσιμο κι άλλο το καμάκι.
    Όπως κι άλλο το να πλησιάζεις με αξιοπρέπεια κι άλλο με δουλοπρέπεια.

Έχει διαφορά αν με πλησιάσει ένας άντρας με αξιοπρέπεια και ευγένεια κι έχει διαφορά αν μου την βγει κάπως άκυρα ή αν θα φέρεται σαν καυλωμένο σκυλί που ξερογαμάει αέρα μέχρι να βρει τρύπα να τον χώσει.
    Έχει διαφορά να πλησιάσω κάποιον και να συστηθώ και να αρχίσω μια συζήτηση κι έχει διαφορά το να πάω εκεί και να του δηλώσω υπακοή με την καλησπέρα.

Θα μπορούσε ξέρεις οι απιστευτες διαφορες μας, να οφειλονται στο οτι ειμαι γυναικα που ενδιαφερεται για Αντρες ενω εσυ αντρας που ενδιαφερεσαι για Γυναικα.
    ΑΝ ένας άντρας πλησιάσει μια γυναίκα, η γυναίκα το πιθανότερο να θεωρήσει πως θελει να την πηδηξει. Αν ενας αντρας ρωτησει μια γυναικα τι ωρα ειναι, το 99,9% θα θεωρει πως της την πεφτει και θελει να την πηδηξει. Γενικά η εξουσία του αιδοίου καλά κρατεί και δεν είναι ανεπηρέαστοι σ αυτό, ούτε οι Αντρες Κ ενίοτε.
    Οπότε ίσως γι αυτό να το αντιλαμβανόμαστε αλλιώς.

Δεν ξέρω και δεν λειτουργεί ο «σκληρός» μου άλλο για σήμερα. Μου κρεμασε το σύστημα! χαχαχα

Κι εγώ με σένα. Σ ευχαριστω.

«Άμιλλα είναι η τάση να φτάσει κανένας τον άλλον που τον θαυμάζει ή και να τον ξεπεράσει, χωρίς να αισθάνεται φθόνο αν ο άλλος τον ξεπερνάει» Αριστοτελης.

Last edited: 4 Ιουλίου 2014
  4. seduced mind

seduced mind Guest

To περίμενα πως θα μου το έλεγες αυτό και σκέφτηκα να κάνω πρώτα ένα διαχωρισμό που πιστεύω στις Κ και μετά να σου κάνω την ανάπτυξη που σου έκανα. Τέλος πάντων εμένα με αφορά το είδος της Κ που δημιουργεί δεσμούς με ένα υ αν και δεν σου κρύβω πως έχω αποτελέσει και υ το οποίο απλώς τιμωρούταν για την άρνηση του να δεχθεί στραπ ον, με το να παρακολουθεί τη Κ του να στραπονάρει άλλους ή να κάνει σεξ με άλλα υ τα οποία στη συνέχεια τα στραπόναρε. Τέλος πάντων μπορεί να έχει και sissy maid μια Κ αν επιθυμεί εκτός από το υ της ή να έχει και ολόκληρο χαρέμι από υ μια Κ. Είναι οι κατηγορίες των Κ όμως που δεν με ενδιαφέρουν....

Για να αναδείξω το άλλο άκρο το ανέφερα...

Ω έλα τώρα όλα έχουν τον ίδιο κοινό παρανομαστή. Όλα καταλήγουν στο ίδιο... Μόνο ο τρόπος αλλάζει, κάποιοι ξέρουν να το κάνουν, κάποιοι άλλοι όχι.... και κάποιοι δεν το κάνουν καθόλου....

Αυτό ποιoς το θεωρεί η γυναίκα ή ο άνδρας; Γιατί αν το πιστεύει η γυναίκα κακώς το σκέφτεται έτσι.... Δεν είναι απαραίτητο να θέλει να τη πηδήξει, μπορεί να θέλει να τη πλησιάσει για κάτι περισσότερο από ένα πήδημα. Αν η γυναίκα είναι προκατειλημμένη, τότε μάλλον καλύτερα για τον άνδρα να φάει άκυρο και να μην γίνει τίποτα καν, εφόσον ο άνδρας πάει για κάτι παραπάνω.... Αν πάει για ένα απλό πήδημα ε τότε όπως και να αντιδράσει η γυναίκα δίκιο θα έχει.....

Το αιδοίο καράβι σέρνει αγαπητή....

Με θεωρώ ικανό στο πέσιμο, πολύ θα ήθελα να ήσουν Κ να δω πως θα αντιδρούσες σε ένα χώρο συνεύρεσης και αν θα δεχόσουν πέσιμο από υ ή όχι... Μπορεί και να το δεχόσουν η K Λάρα όμως, οι άλλες;

Καλά εγώ το έχω κάψει εδώ και κανά δύο εβδομάδες....    

Last edited by a moderator: 4 Ιουλίου 2014
  5. lizard_

lizard_ his only purpose is A's pleasure

δεν συμφωνω καθολου. υποτακτικη ψυχολογια και χαμηλοι τονοι δεν ειναι ανασταλτικοι παραγοντες για πλησιασει ενας υ μια Κ και να εκδηλωσει ενδιαφερον, να παρουσιασει τον εαυτο του κλπ.

και μην ξεχναμε οτι υπαρχουν τοσα στυλ Κ οσο και οι ιδιες...

6. _DaRkNiGhT_

_DaRkNiGhT_ femdom art

Βασικα δεν την πεφτουμε πρωτοι για να νομιζουν οτι εχουν αυτες απο την αρχη το πρωτο χερι.. Ολα ειναι στρατηγικη ;p

7. Jack Wolfskin

Jack Wolfskin the big bad Wolf

πωπω.. η αγαμια παει συννεφο...  
    την καναμε και Τεχνη....  

8. _DaRkNiGhT_

_DaRkNiGhT_ femdom art

Λιγο αυθαιρετο συμπερασμα Μητσο!  

9. Θρυαλλίς

Θρυαλλίς Staff Member

Μολις εντοπισεις κατι που πιστευεις οτι σου ταιριαζει ειτε εισαι Κ ειτε υ κανεις τις αναλογες κινησεις.
    Το οτι εισαι ατομο υποτακτικης ψυχολογιας δεν σημαινει οτι εισαι μουροχαβλο και οτι πρεπει να κρυβεσαι πισω απο το δαχτυλο σου...
    Εκτος εαν ζουμε ακομα στον αιωνα που οποια γυναικα εκδηλωνει ενδιαφερον για καποιον αντρα ειναι ευκολη και διαφορα κοσμητικα επιθετα....
    Μην παρανοησετε και βγαλετε συμπερασματα οτι μοιραζουμε προτασεις δεξια και αριστερα!
    Ειναι πολυ καλυτερο μαλιστα να πεις σε καποιον ξεκαθαρα και απο την αρχη τι θελεις και τι σκεφτεσαι απο το να το πας πλαγιως.
    Ειμαστε μεγαλοι ανθρωποι. Και οι χυλοπιτες, για οσους τρωνε, χρειαζονται σε μια ισορροπημενη διατροφη

10. íɑʍ_Monkeץ

íɑʍ_Monkeץ Contributor

Ρουά ματ! Ο έρωτας (bdsm) είναι σαν μια παρτίδα σκάκι. Θέλει σκέψη, στρατηγική και στο τέλος… νικητής είναι μόνο ένας! ; )

11. Θρυαλλίς

Θρυαλλίς Staff Member

@Madeleine Rk προτιμω το ταβλι.
    Πορτες, πλακωτο, φευγα....
    Να χτυπας και το πουλι με δυναμη και να σπας τα νευρα τους αλλους!!!

12. íɑʍ_Monkeץ

íɑʍ_Monkeץ Contributor

Κάνει θόρυβο.