Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Το σεξιστικό infantilization των νέων υποτακτικών γυναικών

Συζήτηση στο φόρουμ 'Νέοι στον χώρο του BDSM' που ξεκίνησε από το μέλος Mair, στις 4 Ιουλίου 2020.

  1. Από τότε που άρχισα να είμαι ενεργή στο χώρο μερικούς μήνες πριν έχω λάβει πολλά προσωπικά μηνύματα από κυρίαρχους που πάνε κάπως έτσι: <<ένα μόνο σου λέω, να προσέχεις υπάρχουν πολλά άρρωστα άτομα στο χώρο>>. Πάντα με ενοχλούσαν τέτοιου είδους μηνύματα. Είμαι σεξουαλικώς ενεργή εδώ και πολλά χρόνια και έχω κάνει αρκετή έρευνα πάνω στο BDSM πριν ξεκινήσω να ασχολούμαι. Δε λέω, πρέπει να υπάρχει η κατάλληλη ενημέρωση για τα υποτακτικά άτομα, αλλά το να σου στένει κάποιος dom ένα τέτοιο προσωπικό μήνυμα φαίνεται περισσότερο σαν μια κακή απόπειρα να σε εντυπωσιάσει. Πάντα ξενερώνω με τέτοια μηνύματα και νομίζω οτι ο κόσμος σπάνια φέρεται στους άντρες υποτακτικούς με τέτοιο πατερναλιστικό τρόπο. Δυστυχώς κυριαρχεί η αντίληψη ότι οι γυναίκες δεν μπορούν να αναλάβουν πλήρως την ευθύνη για τη ζωή τους.

    Edit: το γάμησα το grammar στον τιτλο. Αλλιως ηθελα να το γραψω. Τεσπα το point παραμενει ξεκαθαρο
     
  2. ἀστράρχη

    ἀστράρχη an asteroid ☆•○•°¤●° Contributor

    Νομίζω κάτι σου έφτιαξα, πες αν θες άλλη αλλαγή.
     
  3. Δίας

    Δίας Live a life by design not by default

    Οκ μια διαφορετική προσέγγιση του δόγματος "εξαφάνιση των "αντιπάλων" εκ των έσω".
    Θα πρέπει να το δεις σαν προσπάθεια να σε πλησιάσουν. Κάτι αντίστοιχο (στο άλλο άκρο βέβαια) τού "πουτανάκι είμαι ο αφέντης Τάδε και θα μου μιλάς στον πληθυντικό από εδώ και πέρα".
    Εάν ψάχνεις να βρεις κάποιον σύντροφο εδώ πιστεύω μπορείς να τον ξεχωρίσεις και να τα βρείτε.
    Τώρα ως προς τις τελευταίες τρεις σειρές σηκώνει μεγάλη συζήτηση και θα προτιμήσω να απέχω
     
  4. cadpmpc

    cadpmpc Contributor

    Ο δόκιμος όρος στα ελληνικά, πάντως, είναι βρεφοποίηση...
     
  5. Mirage2009

    Mirage2009 Non Serviam

    Έχουν γίνει περιστατικά όπως έχουν γίνει και σε άλλα sites κοινωνικής δυκτίωσης άσχετα με το BSDM, και αφορούσαν και γυναίκες και άνδρες. Τώρα γιατί κάποιοι άγνωστοι δείχνουν τέτοια ζέση να "προστατέψουν" μια άγνωστη σε αυτούς γυναίκα που δεν ξέρουν τίποτα για αυτή (και μπορεί να είναι πολύ πιο ψυλισμένη απο αυτούς ) .....ε τι κάνει νιαού νιαού στα κεραμίδια!!!
     
    Last edited: 4 Ιουλίου 2020
  6. Brt

    Brt #ολαπολυ

    Μπα σε όλους τους νέους το κάνουν. Ποταχτικα, κυριαρχικά, σουίτες, βανίλιες, τους πάνω, τους κάτω, τους πέρα, τους δωθε. Ξέρουν αυτοί   εμείς δεν ξέρουμε. Όσο δεν σου στέλνουν τα πλια τους καλά είσαι.   Αν και τώρα που το σκέφτομαι, με τα ντικ πικς, μπορούμε να πούμε με στοιχεία «ο τάδε αφέντης την έχει μεγαλύτερη από εσένα»
     
    Last edited: 4 Ιουλίου 2020
  7. bumblebee

    bumblebee Contributor

    Ότι και αν έχεις ακούσει για μένα είναι αλήθεια πάντως. Και θα μαγειρέψεις, και θα πλύνεις και πολυ χαμαλικα θα κάνεις, εκτος των άλλων τουρμποενισχυμενων σεξουαλικών υποχρεώσεων σου. Προειδοποιηθηκες σωστά.

    Έχε το νου σου  
     
    Last edited: 4 Ιουλίου 2020
  8. tithon

    tithon Contributor

    ο καθένας με τον πόνο του, βέβαια, σχετικά με μητερναλισμούς και πατερναλισμούς, αλλά απόπειρες χειριστικότητας αντιμετωπίζει μόνο του κάθε ενήλικο παιδί, κι ανήλικο επίσης.
     
  9. jasmin sg

    jasmin sg My Way Contributor

    Αν κάνετε μια ''βολτα'' στα νήματα ,θα βρείτε αρκετά από γυναίκες υπο που αναφέρουν για Κ που δεν τους φέρθηκαν ''σωστά'' , για τον χώρο που δεν τις ''προστάτευσε '' , για ενοχλητικές μέχρι κακοποιητικές συμπεριφορές . Από άντρα υπο νομίζω υπάρχει μόνο ενα σχετικό νήμα . Ως αποτέλεσμα , πολλοί στην προσέγγιση και στην επικοινωνία με νεα μελη αναφέρουν ότι χρειάζεται κάποια προσοχή στην αλληλεπίδραση . Σαφώς δεν είναι όλοι αυτοί αλτρουιστές , απλα θέλουν να δείξουν οτι είναι από τους καλούς, ότι νοιάζονται κτλ . για να κερδίσουν ''εμπιστοσύνη'' . Κάποιοι όντως νοιάζονται, άλλοι όχι όσο δείχνουν. Επίσης μην ξεχνάτε ότι τους αντρες υπο τους προσεγγίζουν συνήθως γυναίκες Κ . Τελείως διαφορετικός τρόπος προσέγγισης  .
    Οπότε δεν θεωρώ ότι είναι θέμα σεξισμού ,αλλά διαφορετικής δυναμικής των σχέσεων και της αρχικής προσέγγισης .
     
  10. Σιγουρα δε χρειαζομαι αγνωστους να μου στελνουν ακυρα μηνυματα οτι πρεπει να προσεχω. Το ξερω ηδη οτι υπαρχουν κινδυνοι.
     
  11. jasmin sg

    jasmin sg My Way Contributor


    Από το ότι εσείς δεν χρειάζεστε τέτοιες παραινέσεις μεχρι τον σεξισμό που αναφέρατε υπάρχει τεράστια απόσταση .
     
  12. Nickname

    Nickname Όμορφος, έξυπνος και μετριόφρων Contributor

    Αυτό είναι και τίποτα παραπάνω. Μια απόπειρα να σε πλησιάσει. Τώρα, σχετικά με το αν είναι καλή ή κακή ισχύει το κατά περίπτωση.