Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Το στόμα της αλήθειας...

Συζήτηση στο φόρουμ 'Φετιχισμός' που ξεκίνησε από το μέλος Tenebra_Silente, στις 12 Αυγούστου 2015.

1. Tenebra_Silente

Tenebra_Silente Contributor

"Μιλάς" σπάνια, αλλά όταν το κάνεις...
    Πάντα για τον δικό μου τρόπο σκέψεως...
    Δεν χρειάζεται να προσθέσω άλλα...   

Σ' ευχαριστώ για την επίσκεψη και το "ίχνος" που άφησες...  

2. underherfeet

underherfeet πέρα βρέχει Contributor

Δυό λογάκια, σχεδόν στην κυριολεξία, κι από μένα.
    Δεδομένου οτι είμαι φετιχιστής , και τα φετίχ μου για να ικανοποιηθούν απαιτούν "θέση" , η "ρόλο" ,αν θέλετε, υποτακτικού ,αλλά από την άλλη δεν είμαι υποτακτικός, έχω καταλήξει στην άποψη ο,τι ή μορφή της σχέσης που μπορεί να χωρέσει αυτή την πραγματικότητα είναι η top/bottom ,αρκει βεβαίως να βρεθεί και ο κατάλληλος παρτενέρ.
    Αυτή η μορφή της σχέσης ,έχω την αίσθηση πως είναι κάπως παραμελημένη η/και υποτιμημένη στο φόρουμ, ίσως και να μην θεωρείται βεριτάμπλ βουδουσουμιάρικη, αλλά αυτό δεν με απασχολεί και ιδιαίτερα...

3. Tenebra_Silente

Tenebra_Silente Contributor

Εσένα σε ικανοποιεί? Ικανοποιεί την όποια παρτενέρ σου? Μόνο εκείνο μετράει.
    Για μένα το πλαίσιο Top/bottom είναι τόσο βουδουσουμιάρικο όσο οποιοδήποτε άλλο.
    Και αν είναι βεριτάμπλ βουδουσουμιάρικο ή όχι, καλά κάνεις και δεν σ' ενδιαφέρει ποσώς.
    Υποτιμημένο γιατί ίσως σε κάποιες περιπτώσεις και να έπρεπε να ξεκινούμε από κείνο, πριν "εμβαθύνουμε", αν αποφασίσουμε, ότι θα θέλαμε να "εμβαθύνουμε".

Γνώμη  

4. margarita_nikolayevna

margarita_nikolayevna owned Contributor

Και πολύ καλώς πράττεις