Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Το συναισθηματικο δεσιμο σε σχεσεις d/s

Συζήτηση στο φόρουμ 'Κυριαρχία - υποταγή D/s' που ξεκίνησε από το μέλος submassive_21, στις 5 Μαρτίου 2015.

1. Dapom

Dapom Contributor

Μα πολυ περίεργο...υπάρχουν ακομα Παναθηναϊκοί;;

2. Dapom

Dapom Contributor

Οχι βεβαια...μπορεις να χρησιμοποιήσεις και ζώνες και χειροπέδες και σεντόνια και κορδόνια και εσώρουχα και αλλα πολλα για να μην το παω σε πιο εξτριμ

3. Siren_Peisinoe

Siren_Peisinoe Ανενεργή επί του παρόντος.

ναι αμε. απο που νομιζεις γινεται η προμηθεια χορτου στη περιοχη;

4. margarita_nikolayevna

margarita_nikolayevna owned Contributor

Είχα στο μυαλό μου κάτι σε νοερά δεσμά.  
    Αλλά και αυτά που λέτε, every now and then δεν λέω ότι δεν τα απολαμβάνω...

5. Το κουβέντιαζα τις προάλλες με κάτι ξένους (όχι από Στοκχόλμη βέβαια, πιο νότια).
    Ναι μου είπε εσείς οι Έλληνες είσαστε πολύ της φαντασίας και τεμπέληδες στην πράξη... 

6. gaby

gaby Guest

Εκμετάλλευση των συναισθημάτων μπορεί να γίνει σε οποιαδήποτε προσέγγιση, χρειάζεται όλο κι όλο έναν που να μην ξέρει ή να μην ασχολείται με το ποιον επιλέγει για να έχει συναισθήματα γι αυτον και έναν ακόμα που να έχει ροπή στην εκμετάλλευση.

ps. ποιος σου είπε πως D/s και Έρωτας δεν πάνε μαζί; Πάνε, άκου με που σου λέω  

7. margarita_nikolayevna

Δεν με έχουν γνωρίσει ακόμα..χαχαχαχα

8. whisperer

whisperer Regular Member

στηριζουμε τις ελπιδες μας επανω σου.Βγαλε μας ασπροπροσωπους

9. BaD_HabitS

BaD_HabitS Regular Member

θα σε στειλουμε στην Eurovision του χρονου να σε γνωρισουν 

10. margarita_nikolayevna

@whisperer Μείνω ήσυχος!! Θα τους ψιθυρίσω αυτά που πρέπει  
    @BaD_HabitS Eurovision ε;;; Εντάξει το τραγούδι δεν είναι και το φόρτε μου αλλά έχω κάνει τρελή εξάσκηση στο μπάνιο, πιστεύω σε μένα!!!!  

11.     Αναμένουμε τα αποτελέσματα      

12. BaD_HabitS

BaD_HabitS Regular Member

τραγουδι;;;ειπα εγω για τραγουδι;;;θα στειλουμε συγκροτημα με δερματινα και απο στοιχους κραυγες και βογγητα χεχεχε