Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Το συναισθηματικο δεσιμο σε σχεσεις d/s

Συζήτηση στο φόρουμ 'Κυριαρχία - υποταγή D/s' που ξεκίνησε από το μέλος submassive_21, στις 5 Μαρτίου 2015.

1. Θρυαλλίς

Θρυαλλίς Staff Member

Το συναισθηματικο χεσιμο σε σχεσεις d/s.......

Δεν ξερω για εσας, αλλα εγω εχω αιμοροιδες και υποφερω, πεφτει πολυ συναισθημα.... 

Last edited: 29 Μαϊου 2015
  2. brenda

brenda FU very much

Δεν υπάρχει D/s χωρίς συναισθηματικό δέσιμο, όποιος το υποψιάζεται, στανταράκι δεν κάνει D/s. Punkt.

3. íɑʍ_Monkeץ

íɑʍ_Monkeץ Contributor

Εδώ αναρωτιόμαστε χρόοονια αν πάει D/s και συναίσθημα, μαζί, και εσύ @brenda, το έχεις στάνταρ, ό,τι οι υπόλοιποι, δεν κάνουν D/s;
    Τα ίδια & τα ίδια;

4. brenda

brenda FU very much

Δεν με νοιάζουνε τα ίδια, δεν με νοιάζουν τα παλιά, ότι βλέπω σάς το λέω, γεια χαρά σας ρε παιδιά... 
    Κι ας μην το συνεχίσουμε, κανείς δεν πείθει ποτέ, κανέναν, για τίποτα, έτσι κι αλλιώς! Κι όποιον τον ενοχλούν οι απόψεις των άλλων, ας ψαχτεί λίγο καλύτερα ως προς το γιατί. Φιλάκια λοιπόν... 

5. íɑʍ_Monkeץ

íɑʍ_Monkeץ Contributor

Λολ. bb

6. blonde mermaid

blonde mermaid Contributor

Το κουτί της Πανδώρας ξανά άνοιξε !

7. yes....it's a matter of confusing meet market with meat market....

8. Elena_gr

Elena_gr Regular Member

Συμφωνώ και επαυξάνω. Πώς χαρίζεις το σώμα και το πνεύμα σου αν δεν αισθάνεσαι; Εκτός αν κάποιοι υποτιμούν τόσο τον εαυτό τους...

9. απορια μου ..?? ειναι κακο να υπαρχει συναισθημα στο βδσμ..???

10. Elena_gr

Elena_gr Regular Member

Προσωπικά το βρίσκω απαραίτητο. Το να κάνεις ενα session δεν μου λέει κάτι.

11. γλυκιτατη και ευγενικοτατη κοπελα συμφωνουμε.....καλο το BDSM αλλα ειμαστε και ανθρωποι με καρδια και αισθηματα...... εξαλλου θεωρω οτι οταν υπαρχει συναισθημα το BDSM ειναι ποιο απολαυστικο και ολοκληρομενο...

12. Elena_gr

Elena_gr Regular Member