Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Το τέλειο αρσενικό για μένα

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος Guest76532, στις 12 Οκτωβρίου 2014.

1. gaby

gaby Guest

Κλειδώνει προσωρινά.

2. brenda

brenda FU very much

Μα γιατί, τόσο ωραίο νήμα... 

3. Sofia__

Sofia__ In A Relationship

για μένα ο τέλειος άντρας δεν είναι αυτός που θέλει να έχει πολλές επιλογές ... αλλά αυτός που τιμά και σέβεται την επιλογή του

4. halkidikiotis

halkidikiotis reflexology, therapy massage tantra

Καλό αυτό... μου άρεσε..

5. brenda

brenda FU very much

Κράτα και μια επιφύλαξη. Μπορεί να θέλει να έχει επιλογές και μάλιστα άπειρες. Το θέμα είναι να σέβεται τις δικές σου, πρώτον, άρα να μην λειτουργεί υποκριτικά και διαχωριστικά και δεύτερον να συνεχίσει να επιλέγει εσένα, όπως κι εσύ αυτόν, μέσα στο άπειρο των επιλογών σας. 

6. Jack Wolfskin

Jack Wolfskin the big bad Wolf

εγω θελω να μου πειτε ενα πραγμα.

Αντε και το βρηκατε. Τι θα το κανετε ?

ειναι 100% προβοκατορικη η ερωτηση, εχει ομως μια πικρη αληθεια.

Αντε και το βρηκατε. Θα αλλαξετε, για χαρη του ? Τι θα πει, δεν χρειαζετε να αλλαξετε, σαφως !
    Αν ηταν ολα σωστα μεχρι τωρα, θα το ειχατε βρει ήδη και μπορουσατε να το εχετε κρατησει.Αρα, κατι αλλο υπαρχει στο βασιλειο της Δανιμαρκιας,,,,
    Αυτα απο μενα. Χαιρετω.

ο κακος ο Λύκος.

7. brenda

brenda FU very much

Κατ΄αρχάς η συζήτηση είναι εντελώς θεωρητική, καθώς το τέλειο, έτσι κι αλλιώς δεν υπάρχει!
    Δεύτερον, ποιος σου είπε ότι δεν το βρήκαμε? (αυτό που προσιδιάζει στο τέλειο του καθενός, καθώς όπως ξεκάθαρα είπαμε, το τέλειο δεν υπάρχει)
    Γιατί βλέπει παντού κοσμογονικά ερωτήματα και θεωρίες συνομωσίας?
    Να το κοιτάξεις, πάντως, ενίοτε απλά ανταλλάσσουμε απόψεις και κάνουμε και την πλάκα μας, κακέ Λύκε, cheer up! 

8. Jack Wolfskin

σε εντελως χαβαλε mood αναλογο του επιπεδου του forum θα σου απαντουσα : ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ, ΑΦΟΥ ΔΕΝ EXΟΥΜΕ ΓΝΩΡΙΣΤΕΙ.

κερναω οτι θες, μονο και μονο για το cheer up  

και ποιος σου ειπε, οτι εγω δεν κανω πλακα ?  

9. brenda

brenda FU very much

Χαίρομαι, έχω μία τόσο παιχνιδιάρικη και ευχάριστη διάθεση που θα θελα να μπορούσα να την μεταδώσω σε όλους... 
    Εντελώς yolo! 
    Tέλεια σερνικά του κόσμου, ενωθείτε... 

10. Jack Wolfskin

ερχομαστε καλε, ερχομαστε !  

μη φευγεις... τρεχονας !  

11. brenda

brenda FU very much

Πάντως δεν έτρεχα! Γρήγορο βάδην ήταν... 

12. halkidikiotis

halkidikiotis reflexology, therapy massage tantra

Όλοι τέλειοι είμαστε θετική σκέψη να υπάρχει..Καλημέρα..