Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Το τέλειο αρσενικό για μένα

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος Guest76532, στις 12 Οκτωβρίου 2014.

1. BaD_HabitS

BaD_HabitS Regular Member

το ιδανικο το δημιουργουμε εμεις στο μυαλο αναλογα με τις αναγκες και τα θελω μας.γιαυτο ενας αντρας(οπως και μια γυναικα)για τη μια γυναικα μπορει να ειναι ιδανικος και για την αλλα χαλιας

2. Νόμιζα πως ήμουν ξεκάθαρη στην τοποθέτηση μου! (μάλλον δεν είμαι   )
    Δεν είπα ότι υπάρχει ένα συγκεκριμένα 'καλούπι' όψης και χαρακτήρα που είναι το ιδανικό! Περιέγραψα τι θεωρώ εγώ να πλησιάζει στο ιδανικό και ζήτησα προσωπικές γνώμες του καθένα!

3. Kyry

Kyry New Member

χμμμ.... με λιγα λογια και πολυ μουσικη λοιπον ...πουτσα ,ξυλο κ Euro!!

4. vanilla30

vanilla30 κι αλλο!!

Λυπαμαι που το βλεπεις ετσι...οπως θελει κανεις το ερμηνευει ομως!!

Εκμηδενιςε οσο θες αλλωστε εγω το εχω πλησιασει οποτε κολοκυθοπιτα και περαςτικα σου!!

Last edited: 13 Οκτωβρίου 2014
  5. Siren_Peisinoe

Siren_Peisinoe Ανενεργή επί του παρόντος.

ειναι η μονη ασφαλης απαντηση γλυκια μου σοκολατα (με κανεις και εχω λιγουρες παλιοκοριτσο ) .
    Αμα πω ποιον θεωρω ιδανικο ανδρα , θα γινει του αγιου βαρθολομαιου στα εισερχομενα μου ... Να μου λειπει!!   

6. Joy_division

Joy_division Guest

Το τέλειο αρσενικό για μένα είναι...Γουρούνι!

7. Sado_M

Sado_M Owner of pet kathavra

Είναι εκείνος που συμπεριφέρεται ξεκάθαρα και απόλυτα σε εκείνα που κάποιο άτομο έχει συμφωνήσει η συμφωνεί να δημιουργήσει μαζί του. Ένα βήμα πιο πέρα του ιδανικού, υπάρχει το ιδανικότερο. Ιδανικότερο έναντι κάποιου άλλου. Συνεπώς το ιδανικό δεν επιρρίπτεται και υπάρχει. Αν κάποιος περιμένει να του επιλύσει όλα τα προβλήματα κάποιος άλλος, κάηκε.! Επομένως και πάλι το ιδανικό στέκει εκ φύσεως.

8. Heretic_Angel

Heretic_Angel Regular Member

Αν αφαιρούσες τη λέξη πουτάνα από το παραπάνω κείμενο, πραγματικά θα νόμιζα οτι περιγράφεις τον ιδανικό πατέρα.

9. Olympos

Olympos Regular Member

Ε Βεβαια... μολις κυκλοφορησε οτι οι γουρουνες εχουν 30 λεπτα οργασμο, τι θα θελατε ???
    Τον καημενο το γουρουνο κανεις δεν τον σκεφτεται...      

10. Verana

Verana New Member

Λένε ότι το όνειρο κάθε γυναίκας είναι να γνωρίσει τον τέλειο άνδρα... Λάθος. Το όνειρο κάθε γυναίκας είναι να τρώει ότι θέλει χωρίς να παχαίνει...  

11. Siren_Peisinoe

Siren_Peisinoe Ανενεργή επί του παρόντος.

Πες το ψεμματα....  

12. seduced mind

seduced mind Guest

Να τρως ότι θέλεις χωρίς να παχαίνεις δεν μπορώ να το πετύχω ή μπορώ να το πετύχω αλλά δεν θέλω να ζήσεις της παρενέργειες της ουσίας. Να σου κόψω την όρεξη όμως μπορώ να σου το κάνω αν θέλεις.