Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Το τέλειο αρσενικό για μένα

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος Guest76532, στις 12 Οκτωβρίου 2014.

1. aethereal

aethereal Guest

2. Ολοι δεχόμαστε οτι τελειότητα δεν υπάρχει. Πόσοι όμως δέχονται οτι η γοητεία βρίσκεται στις ατέλειες?

Μην κάνετε το λάθος να φτιάχνετε με το μυαλό σας τον ιδανικό άντρα. Οχι επειδή δε θα τον βρείτε ποτέ (αυτό το ξέρετε ήδη), αλλά επειδή θα γίνει το μέτρο σύγκρισης για όσους άντρες συναντάτε. Και δε είναι που όλοι θα χάνουν από ένα ιδανικό-φάντασμα. Είναι που εσείς θα είσαστε μονίμως ανικανοποίητες.

Last edited: 10 Νοεμβρίου 2014
  3. danos

danos Regular Member

μην το λες αυτό,δεν με ξέρεις  

4. Jack Wolfskin

Jack Wolfskin the big bad Wolf

χαχαχα, γελασα, σε προσφατη συζητηση με καποια ψυχη, ειχα πει το παρακατω, που δενει πολυ ομορφα με το παραπανω.

Ειπα λοιπον, ολες, τουλαχιστον οι περισσοτερες γυναικες, ονειρευονται τον πριγκηπα που σκοτωνει δρακους κλπ κλπ την ιστορια την ξερετε.

Οι περισσοτεροι που παριστανουν τους πριγκηπες που σκοτωνουν δρακους ειναι κατι τυποι, που καλυτερα να πηγαιναν στο καστινγκ για τον κεν της μπαρμπυ, ωραιοπαθεις, μαλθακοι και απλα... ζελεδες.

Και μολις βρουν οι γυναικες αυτες εναν τυπο, που πραγματι εχει κανα δυο κεφαλια δρακου να κρεμονται στο σαλονακι του εκει που διαβαζει εφημεριδα, το βαζουν στα ποδια ! Γιατι συνειδειτοποιουν, οτι ενας τυπος που πραγματι τα εχει βαλει με δρακους, δεν ειναι ακριβως αυτος ο τυπος που ειχαν στο μυαλο τους ... Για να τα βαλεις με τους δρακους, πρεπει να'σαι αρκετα σκληρος, δυνατος και σκληροτραχηλος, το χερι σου εχει συνηθησει το βαρυ σπαθι και το ματι σου κοβει και αξιολογει... και σιγουρα δε θα πεσεις απ τη σελα σου μολις εμφανιστει η καθε ψωναρα μαλακισμενη και κακοτροπη, που νομιζει οτι ειναι πριγκηπησα... ή το κεντρο του κοσμου.

Κοριτσια, το καστινγκ για τον κεν ειναι απο κει. Ακολουθηστε τις αλλες μουρλες που ουρλιαζουν.

5. BaD_HabitS

BaD_HabitS Regular Member

ειναι σαν να αγοραζεις αμαξι.το πρωτο που ζητας ειναι να ειναι αξιοπιστο και να ανετο.με τον καιρο βλεπεις αλλους με τα δικα τους αμαξια και λες α ξεχασα θαθελα το αμαξι μου να εχει αυτο και γιατι το δικο μου δεν κανει εκεινο.ποτε δεν ειμαστε ικανοποιημενοι!!

6. Tenebra_Silente

Tenebra_Silente Contributor

Βιολογικά είμαι σίγουρα άντρας...Και ίσως και εγκεφαλικά...
    Το λοιπόν από την στιγμή που τσαλαβουτάμε στις γενικεύσεις...
    Και αφού έχω και όρεξη...
    Ας κάνω και εγώ μια ερωτησούλα...

Ποιος την γυναίκα/γκόμενα/σύντροφο του δεν την θέλει/φαντασιώνεται?

Και μουνάρα και πανέξυπνη...
    Και "Πουτάνα στο κρεβάτι" και "Κυρία" εκτός...
    Και δυναμική και ναζιάρα και γλυκιά και "στήριγμα"...
    Και με βάθος και μπέμπα ( ενίοτε και υπερβολικά αστεία αλλά όχι σαχλοκούδουνο )
    Και μητέρα και μαγείρισσα...
    Και να τον θαυμάζει με το σαγόνι της στο πάτωμα, ότι μαλακία και αν βγει από το στόμα του...
    Και υπομονετική με ότι παπαριά/καφρίλα κάνει/πει...
    Και πιστή...και νοσοκόμα...
    Και με επίπεδο για να έχει τι να πει αλλά και μουγκή όταν δεν έχει όρεξη να του σπάνε τα ούμπαλα...
    Και με τετράγωνο κρανίο για να βάζει επάνω το μπουκάλι με την μπύρα ενώ κοιτάει τηλεόραση και εννοείται να του παίρνει ταυτόχρονα και πίπα...
    Και ξηροκαρπού και νοικοκυρά ( τουτέστιν δουλάρα στο σπίτι )
    και και και...

Όποιος δεν την θέλει διασταύρωση πορνοστάρ/Κοκκινοσκουφίτσας/Χιονάτης/Μαρίας Κιουρί/Αγίας/μαμάς/υποζυγίου/Ιώβ και άλλα πολλά...

Να σηκώσει το mouse...χαχαχα...

Υ.Γ. Η απληστία και η ανωριμότητα...- λέγε με καλπάζουσα φαντασία/εξωπραγματικές απαιτήσεις - ...χτυπάει άνδρες και γυναίκες ανεξαιρέτως...

Λίγη αυτοκριτική δεν έβλαψε ποτέ...
    Προσωπική άποψη όπως πάντα...

( Να βάλω και το Disclaimer μην και θιγεί κανείς/καμία χαχαχα )

Last edited: 26 Δεκεμβρίου 2014
  7. lizard_

lizard_ his only purpose is A's pleasure

σηκωνω το mouse μου ψηλα και απαντω μες το κουοτ...

8. Jack Wolfskin

τρεις τρεις τις βλεπεις μαζωγμενες στο τραπεζακι,
    παφαπουφα και αχ και βαχ,
    που χαθηκανε -λεει- οι αντρες....

9. lizard_

σ αυτο εχεις απολυτο δικιο! η απαντηση ειναι 'εκει που δεν ειστε εσεις!!!'

και βλεπεις γυναικες και ομορφες και εξυπνες να μην μπορουν να φερουν εναν αντρα εκει που τον θελουν... tragic!!!

10. Tenebra_Silente

Tenebra_Silente Contributor

Εγώ ειλικρινά θέλω η γυναίκα να τα έχει όλα εκείνα που έγραψα...
    Αλλά επειδή τέτοια γυναίκα υπάρχει, τόσο όσο υπάρχει ο Πήγασος...
    ( Εκτός και αν είμαι και τυφλός και δεν τον έχω δει ακόμη να κόβει βόλτες χαχαχα )...
    Και επειδή σίγουρα και να υπήρχε...σιγά μην πήγαινε μ' ένα άχρηστο και μαλάκα σαν εμένα...
    ( Είπαμε, λίγη αυτοκριτική δεν βλάπτει χαχαχα )
    Το έχω ρίξει στον αυνανισμό και στα ρομπότ με γυναικεία όψη

Όταν μου τελειώνει η μεσκαλίνη και δεν βλέπω παραισθήσεις χαχαχα

Τελικά ο γάιδαρος μια ζωή θα λέει τον πετεινό κεφάλα...
    Αυτό δεν θ' αλλάξει ποτέ...χαχαχα...

11. lizard_

xaxaxaxaxaxaxa

ρομποτ με γυναικεια οψη!!! καλο!!! εγω κοιταζα κατι gas masks τωρα...  

12. Jack Wolfskin

αχαχαχαχαααα.... εθιξες βαρια θεματα... τα βαθια νερα, του πολυσυνθετου προβληματος της συγχρονης ελλεϊνιδας.

"να μην μπορουν να φερουν εναν αντρα εκει που τον θελουν... tragic"

παλιοτερα, πολυ παλια υπηρχε ενα σλογκαν, "κανενα ποντικι δεν φτιαχνει βομβα για να καταστραφει μονο του"

κανενας αντρας δεν θα κατσει να ... τον φερει η αλλη εκει που τον θελει (η αλλη, ντε !) χωρις καποιο σοβαρο ανταλλαγμα.
    κατι πηγε να πει ο αλλος εκει με το σεντονι, αλλα το ριχνει στην παρλαπιπα και καπου το χανει... τεσπα.

οσο απελευθερωση και να εχουν, το βασικο προβλημα ειναι οτι εχουν χασει την μπαλα.
    ασ τις λοιπον να μαζευουν ολη τη σαβουρα,
    αργα ή γρηγορα με τετοιο βαρος πανε στον πατο...
    οι εαυτουλες και οι παρτουλες εχουν γεμισει πλεον τα ραφια !
    ακομα και των σουπερμαρκετ μοιαζουν αδεια μπροστα τους !

τα σεβη μου

υ.γ. εχετε βρει ρωσσιδες, σερβες, ρουμανες, αλβανιδες σαρανταρες, ανυπαντρες, στην καρακοσμαρα τους,
    να καθονται τρεις τρεις και να αναρωτιωνται που πηγαν οι αντρες ?
    επειδη δεν τις παιρνει να εχουν τη μυτογκα τοσο ψηλα, και βλεπουν ευθεια μπροστα τους
    τους βλεπουν, τους βρισκουν, και φυσικα τους "χτυπανε"  
    τους αντρες ντε, τοσο δυσκολο ειναι ?